Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heerrpolak

Jestem po medycynie , mam 6-7 kola na reke a kobiety i tak maja mnie gdzies

Polecane posty

Gość wdupeszpryca
a jesteś umięśniony?

Gość herrpolak
tak jestem umiesniony, moja prawa reka od walenia konia jest wyjatkowo silna

Gość Normalna.Sama
O ja pikole!!! Czy autor tego topiku poważnie pisał? Bo mi się wydaje że to jakiś pijacki żart jest.

Gość herrpolak
swoj zwieracz cwicze 2 litrowa butelka po coli, wtedy czuje sie jakbym dotykał nieba lub przynajmniej przyrodzenia Christiano Ronaldo

Gość wdupeszpryca
nie, wolę zostać dziewicą. A po co chcesz mieć dzieci?

Gość herrpolak
tak powaznie pisze to co pisze, kiedys bylem innym chlopcem, wiłem wianki, ganialem zajace, odkad tata zaczał wchodzic mi do wanny...

Gość herrpolak
tato. tato... to boli wolalem, wstydzilem sie powiedziec ojcu ze mi sie to w gruncie rzeczy podoablo, a najbarzdziej jak bral mnie na smarze do łozysk Lt- 34, smar ten niestety szybko sie przegrzewal przy ostrych zabawach

Gość Normalna.Sama
Hahahahahaha Popłakałam się ze śmiechu :D Co wy pijecie lubi bierzecie?Dajcie i mi-też będę miała taką fazę jak wy i was zrozumiem :))

ja znam odpowiedź na twoje pytanie,jestem zona wyksztalciucha, ktory dobrze zarabia...to ropny facet, oszczedza...ba!skapy jest,wymadrza sie, wstydze sie za Niego w towarzystwie, nikogo nie szanuje, wyzej sra niż dupe ma...jestem z Nim bo mamy 4m coreczke

Gość herrpolak
to nie był jednak moj pierwszy raz, smak prawdziwej rozkoszy poznałem juz podczas 1 komuni swietej, nie cieszylem sie z roweru czy tez innych zabawek, jako religijny chłopak postawilem na swiece komunijna... bardziej przypadl mi do gustu paschał, ale ksiadz nie chcial dac,

Gość Normalna.Sama
:d lubię twoje poczucie humoru :D

Gość wdupeszpryca
zesraueś się?

a apropos wspomniales o audi a6no wiec mój wspanialy maz-tyran oszcze za nawet na dziecku kupujac wszystko najtansze Bo audi chce sobie sprawic...

to mentalnosc bambo a nie nasza, wypraszam sobie, ja mam 7 kafli i zyje jak lord dżordż

DO AUTORA TEMATU Co ty piłeś lub brałeś że takie brednie wypisujesz? Jeśli naprawdę tak myślisz to nic dziwnego że jesteś sam.Dziewczyny ani kobiety nie lubią idiotów.Chyba że szukasz jakiegoś worka na spermę i inkubatora dla swoich dzieci.

Gość ide spać
a wy se gadajcie dalej z tym zwyrodnialcem

to idź do burdelu -tam są dziewczyny które są zawsze chętne zostać workiem na spermę . Tylko uważaj żebyś nie trafił na taką spryciulę która cie ogołoci z kasy,zabierze te twoje audi a w prezencie zostawi jakaś chorobę weneryczną