Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heerrpolak

Jestem po medycynie , mam 6-7 kola na reke a kobiety i tak maja mnie gdzies

Polecane posty

Gość twój nick zawiera błąd
we mnie kiedyś zakochał się chirurg z warszawy, tzn. młody człowiek, bo miał 33 lata, ja wówczas 24 no ale mimo całej otoczki, a do tego muszę napisać, że miał o wiele większą klasę od pana piszącego tu, po prostu kochałam się wówczas w pewnym bankowcu z którym zresztą byłam i ktory złamał mi serce obecnie spotykam się z osobą ze średnim wykształceniem, która to jest moim kochanym narzeczonym :)

Gość heerrpolak
Rózyczko wiem ze ciezko CI sie z tym pogodzic, ale jak zaczniesz sie rozmnazac, to pewnie bedziesz miala ze 35 lat, wtedy to juz ja chce juz grac z dzieckiem w pilke

Piszecie tak jakby to lekarz mialo znaczyć nie wiadomo co dla każdej jednej dziewczyny ! A tak nie jest ! Ja studiuje medycynę za granicą a moj facet jest lekarzem. I niby polecialam na Jego kasę ? Gdy Go poznalam to robił specjalizacje i bogaty to On nie byl.

Gość heerpolak
Herbaciarko rozana nic do Ciebie nie mam, moze nawet jestes sliczna i znajdziesz sobie setki przystojniakow ale wiesz, juz na 1 roku w Bochenku pisali ze kobieta powyzej 25 roku zycia to chodzaca bomba defektow genetycznych.

Gość Wiolaa93
no widzisz Ty urodzisz chore dziecko, a ja musze rodzić jako dziewiętnastka aby było zdrowe...jaka chora ideologia

Gość because of that fact
a ja ze zespołem touretta, odpadasz chłopcze, informatycy są bardziej seksowni. Różyczka po co ci taki staruszek po 30.

myslalam, ze w mojej branzy sa pokreceni panowie, ale jednak lekarze sa bardziej sfiksowani niż prawnicy:P

Gość heerrpolak
Rozyczka podjarala sie moją niebotyczna kasą ale coz, za wysokie progi...

Z takim podejsciem to mnie nie dziwi, ze nie masz dziewczyny, trudno, pozostaja Ci samotne wieczory sam na sam ze sobą

Gość ŚlicznaJakMarzenie
Ja mam 20 lat, jestem sliczna brunetką, studiuję prawo, chętnie umówię się na kawę :)

Gość heerrpolak
Modliszka a Ty masz 22 lata? jeszcze bys sie miescila w moich ramach :) czy to moze tylko stary nick?

Gość Filigranowa 21latka
Autorze jesteś lekarzem a dziwi mnie brak Twojej wiedzy na temat tris21 i wieku kobiet. Czy wiesz, że ryzyko urodzenia takiego dziecka u kobiety wzrasta po 35 roku życia?? Co nie oznacza, że urodzi takie dziecko, jest w stanie podwyższonego ryzyka. Osobiście znam 16 letnią dziewczynę, która urodziła dziecko zespołowe i znam kobietę po 40, która ma zdrową córkę.

Gość Wiolaa93
poza tym chyba musi być niezle zdesperowany skoro taaaki " lekarz " zarabiajcy "taaaką kasę" wysiaduje na forum ;)

Gość inteligentka zza klawiatury
"informatycy są bardziej seksowni." Buehehehehehehehehehehehehehehhe (przerwa na oddech) buehehehehehehehehehehehehehe

Gość Dama?.
nie dziwi juz poziom nauczania na AM:O to wiesz, ze kobieta po 25 to bomba genetyczna a facet to juz nie? Najnowsze doniesienia sa przerazajace. Plemniki tez sa bomba genetyczna im starszy facet. Dowiedziono tez, ze w ogromnym stopniu to plemnik mezczyzny odpowiada za zespół Downa. Cos mi sie zdaje, ze nie konczyłes tej medycyny.:)

Gość heerrpolak
ale ryzyko wad wzrasta wraz z wiekiem kobiety, a ja jeszcze nie bede sie rozmnazal. I nie zrobie dziecka dlatego ze partnerka jest juz starym prochnem i musze na gwalt miec dziecko. Planuje tak za 5-8 lat pierwsze dzieciatko.

Gość Dama?.
Rożyczko nie przejmuj się, że jesteś za stara ja urodziłam dziecko jak miałam 34 lata i jest zdrowe :)

Gość heerrpolak
32

musisz w pazdzierniku wybrac sie na jakas integracyjna imprezke dla 1go roku - kierunek dowolny - tam pewnie znajdziesz chetna do zycia wg Twojego planu

chwila, chwila, czegos nie rozumiem...mi powiedziałeś ze jestem za stara na dzieci, a sam chcesz dziewczynę o 22 lata, a dziecko chcesz miec za jakies 5-8 lat...to ona bedzie po takim czasie starsza niz ja:))

Gość heerrpolak
rozyczko z herbaty pialem juz ze nic do Ciebie nie mam. Szanuje Cie, moze nawet sie kiedys spotkamy na jakims zjedzie ale ja chce poznac jakas mloda plodna dziewczyne ktora da mi zdrowego syna, rozumiesz?