Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petrunelka8765

DZIS NA PORTALU RANDKOWYM WIDZIAŁA, MĘŻCZYZNĘ MERZEN.PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość Petrunelka8765

Napisał mi długa wiadomosc. nie wstawie linku do jego zdjęc ale uchyle wam rąbek jego opisu .. i powiedzcie co o tym sądzicie?? Aby było jasne; broń jest na zdjęciach bo broń uwielbiam, a nie mogę wciąż bawić się jedną i tą samą. A strzelam lepiej niż tańczę. Uważam, że każdy facet powinien być w armii bo tylko wtedy będzie umiał obronić żonę przed gwałtem, bolszewików z Białorusi. Nie puszczam oczek do dziewczyn bo nie umiem podrywać; ja po prostu stoję i nic nie robię. Mam dużą pojemność w wozie nie dlatego, że mam małego ale dlatego, że uwielbiam dźwięk ośmiu cylindrów i nie jestem starym dziadkiem lub chłopcem z parady równości; mam testosteron. Nie wierzę, w żadnego boga bo jestem ponad nimi; liczy się człowieczeństwo. Mam kota; przygarnąłem zimą i ratuję pająki z umywalki; co nie przeszkadza mi rozwalić mordę dilerowi narkotyków. Nigdy nie będę jak James Bond; to znaczy, zawsze wyskoczę ze spadochronem ale zawsze ubrudzę sobie tą śnieżnobiałą koszulę(nawet podczas jedzenia zupy). Chce mi się wymiotować jak czytam o kobietach szalonych i tych co lubią szybką jazdę samochodem; jak dla mnie mogłyby nie schodzić z drzewa bo i tak nie nadają się do niczego więcej jak do francuskiego w bmw(i jeszcze wydaje im się, że szybko jadą) Tak, jestem okropny tak samo jak bywam wspaniały. Jestem nudny podobnie jak bywam czarujący; i równie smutny co wesoły. Są we mnie wszystkie barwy ale nie każdy może je ujrzeć

Gość klasjd
hehehe... oczywiście nie mówisz tego poważnie ? a jak mówisz to cię oświecę, że wysyła takie wiadomości na zasadzie ctrl c+ ctrl v

Gość Petrunelka8765
ma to w opisie . więc nie musi wysyłam..a zdjęcia typowo komandoskie i męskie. Myślę ze mógłby miec każdą kobiete;

Gość maja...454
tez go widziałam . jestes 100% męski. uwielbiam takich facetów.

Gość tytyt43
CO TU DUŻO MÓWIC POPIERAM AUTORKĘ ROZWALA SYSTEM . KAŻDY FACET POWINIEN TAK SIĘ PREZENTOWAC, A PO ULICY CHODZĄ MĘSKIE PIZDY A NIE FACECI,

pozer, pozer, pozeeeeer! no ale jeśli masz autorko ochotę na jednorazowy seks, to spoko. na więcej nie licz.

Gość zalosny tramp
Taki co na ruchanie szuka tepych dziewek i to na sympatii hahahahaa. Skoro taki fajny to po co mu konto tam? Ps. Dla mnie obrzydliwiec,nie znosze farmazonow,jakie.zasadzil,tzn skopiowal.

Gość zalosny tramp
A czy mozna tak kopiowac czyjsc profil i wrzucac w net?

Gość zalosny tramp
Moze zaraz mu napisze o tym temacie.

Gość o kuzwa zaraz puszcze bąka
jakie niedoszły poeta, meglamonam, żałosne... typowy tandzieciaż dla łatwej lambadziary zero poczciwości tylko robienie siebie na pseudoskromną gwiazde!!!

Gość niespełniony brudny haarry
żalllll :D:D:D i ten autolans na forum :D

Gość to zobacz na ten portalllll
tu to są piękne okazy http://tnij.org/rg3j PPM na nick i OTWÓRZ W NOWEJ KARCIE

Gość abstrahujac od opisu
(nie sadze aby byl wklejony poniewaz do skonstruowania czegos takiego talent literacki jest raczej zbedny tzn kazdy glupi to potrafi) chlopak na zdjęciach jest dosc atrakcyjny przynajmniej jesli ma sie ochote na niezobowiązujący romans. Ideal? OCH PROSZE cIĘ AUTORKO to nie ideal lecz kwestia gustu osobiscie preferuje chudych okularnikow z tylulem dr (np filozofii) przed nazwiskiem. I to mnie kreci (erudycja, potencjal intelektualny bystrośc umysluitd) ale nie wmawiam nikomu, iz jest to ideal absolutny...

Gość żab-C
ale kurcze, wcale niegłupio pisze.

nie ten klawisz kurdeee. ale pewnie i tak to wszystko poza.

Gość Petrunelka8765
Napisał mi ze ma 20 cm

Gość to dziwna sprawa jest
szczerze ? kijem bym kolesia nie tknęła , paskudy i tępy z gęby a spojrzenie tęskniące za rozumem , masakra jakaś

Gość o k....a co za matoł
ja pierdziele , lepsi do mnie startowali i kosza dostawali :P a "emo blog " mnie rozwalił, pizda i pozer , co za ciota żałosny tępak

Gość no i co więć ma być
czym wy się podniecacie? ja nie rozumiem , nic ciekawego poniżej przeciętnej

Gość wygląda jak bezdomny
jak bezdomny menel z tępą twarzą , a co do tych 20 cm... to domyślcie się panny ,że faceci zawsze wciskają kit a ci co mają dużo to się z tym nie obnoszą ;) trzeba było się spytać czy mu staje i na jak długo

Gość ewka256
to jakis emo

Gość emo sremo i demo
przypał palant

Gość dormicum
Jak każda kobieta ma coś z deklem to może mieć każdą

Gość ale baby sa glupie jak poleca
na taiego POZERA 🖐️ ktory zna na pewno wiecej bab niz to wszystko warte.

Gość żab-X każdego wyśledzi nie
tylko na kafe :D:D:D:D