Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

Gość Kaylla
Ja obecnie szukam dobrego dietetyka, nie chodzi mi tutaj rzecz jasna o takiego, który ściągnie ze mnie niebotyczne ilości pieniędzy, tylko o takiego, który doradzi mi jaką dietę mam wprowadzić w życie w swoim jadłospisie oraz jak zdrowi się odżywiać i jednocześnie schudnąć nieco.

A ja dzisiaj tradycyjnie 20 km. rowerem i dalszy ciąg zdrowego odżywiania. waga spada powolutku, ale nie chodzę głodna i cały czas mam nadzieję, że nie będzie efektu jo-jo. Pozdrawiam Was wieczorową porą:)

Pozytywne nastawienie-lubię być w ruchu, lepiej się wtedy czuję:) Dzisiaj też mam nadzieję, że pogoda pozwoli na przejażdżkę;) Trzymajcie się i bądzcie wytrwałe!!!

Nie umarł, ja tu zagłądam regularnie;) do Kaylla: a może spróbuj tutaj www.vivalavita.pl Mi osobiście ułożyli tam jadłospis da darmo, przez miesiąc. Powiem szczerze, że to efekty przyniosło;) Waga leci w dół, ja nie chodzę głodna. Poza tym, mają naprawdę świetną bazę przepisów i ciągle jest rozbudowywana, można z tego też korzystać. Purcia

Hej dziewczyny, długo sie nie odzywalam ale caly cas dietkuje z mniejszym czy większym skutkiem. Przez ten czas doszlam do wniosku, ze diety ograniczające jedzenie nie dzialaja na mnie. Musiałam przestawić się na jedzenie co 3 h i powiem wam szczerze, że waga ruszyla - obecnie ważę 47,6 kg

Gość alczikau
Hej Kaylla, ja szukałam także przez jakiś czas, potem zrezygnowałam, gdyż niestety nie mam zbytnio dużo czasu po pracy....głównie chodzi mi też o pieniądze, po prostu chciałabym coś pewnego ale i tańszego. Hmm jakbyś coś znalazła daj znać, chętnie zobaczę także, nie ma to jak dwie głowy :) pozdrawiam

Dziewczyny alczikau i Kaylla poczytajcie dokładniej;) W poście podałam lin, spróbujecie może Wam też się spodoba. Ja polecam z całego serca, nigdy nie maiłam takiego fajnie ułożonego jadłosipisu i najlepsze w tym wszystkim to to że jem i nie jestm głodna wcale. W dodatku mają miesiąc diety za darmo;) Purcia

Hej dziewczyny! Co jest? Czemu nie piszecie? Ja wracam i odrazu powiem że waga mi pokazała wczoraj czyli w dzień warzenia 72 kg :) A jak tam u was?

Gość argentynacud
Purcia, ja tam już jestem zarejestrowana od hoho i powiem, że nie narzekam;) Na www.vivalavita.pl przede wszystkim zadowala mnie to, iż mam od razu dostęp bezpośrednio bez wychodzenia z domu do dietetyka, jego porad, do opinii innych a także do diety, którą sobie sama układam;) do Agusia: Widzisz, czyli samo odchudzanie ma sens, jeśli tylko zachowuje się parę zasad z nim związanych:P pozdrawiam ślicznie wszystkich;) ps. i lecę napić się mineralnej:P

Gość yatamanka mata
Ja korzystam(ałam) z tego serwisu vivalavita.pl już spory czas temu, konkretnie z "diety vege" - reasumując? - miło, przyjemnie, sama dostosowałam sobie wszystko do moich potrzeb. Niestety na dietetyka mnie nie stać...z racji tego, że pracuję na umowie śmieciowej a kokosów specjalnie nie zarabiam;) No ale, abstrahując od powyższego, w diecie tej podoba mi się to, że spróbowałam i przekonałam się, efekty same "przyszły" i widać od razu było, ze waga poszła delikatnie w dół, a potem jeszcze trochę następnego miesiąca.

Gość yatamanka mata
Jednak wiadomym jest to, iż nigdy nie można zapomnieć o chociażby jakiś minimalnych ćwiczeniach (jeden, dwa razy w tygodniu) i trzymaniu się ściśle reguł. To główne argumenty przemawiające za tym, że aby stosować dietę niestety trzeba się wyrzec paru rzeczy, a do paru przyzwyczaić i wkomponować w tą naszą czasem szarą codzienność, czy to w pracy, czy w domu.pozdrawiamgorąco.