Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatswrong

super dziewczyna a nadal samotna....

Polecane posty

Gość whatswrong

Zastanawiam sie od jakiegos czasu co jest nie tak z moja osoba. Mam 26 lat,super wyksztalcenie,atrakcyjny wyglad,dobra prace,niezaleznosc finansowa jestem naprawde wesola,bez problemowa mloda kobieta. Jako partnerka nigdy nie absorbuje zbytnio swojego mezczyzny,nie wymagam zbyt wiele, jestem bardzo tolerancyjna itd. Poprostu chce milo spedzac czas z ukochana osoba. Dlaczego mezczyzna to nie wystarcza? Co jeszcze musze miec-zrobic zeby byc kogos warta?

Gość lopae
musisz umieć obciągać :classic_cool:

Gość camerun
musisz dobrze grać na puzonie lub fagocie

Gość brotsienn
najlepiej, gdybyś odwiedzała też często pobliską zajezdnię autobusową i prosiła do tańca kierowców i mechaników

Gość saasfe
Zagadać nie może być ciągle tak że to facet zawsze musi poderwać kobietę. Ale w naszym społeczeństwie niestety tak jest zawsze!!! Jeszcze nigdy nie spotkałem się z przypadkiem w Polsce aby kobieta poderwała faceta, zawsze jest odwrotnie!! Bo np. W Danii jak byłem to tam Kobiety podrywają facetów i to jest fajne:D

Gość wstaw fote i zobaczymy
czy jestes taka atrakcyjna, jak o sobie myslisz :) a prace za ile masz? jakie wyksztalcenie?

Gość Fafinette
super wykształcona, a pisze "bez problemowa" :O

Gość whatswrong
haha, dziekuje za super komentarze,Sa naprawde mega smieszne !!! ps. tak jak na puzonie potrafie grac swietnie to z ortografia zawsze mialam problem :)

whatswrong heja, to samo dziala w druga strone. ja mam 30 lat, wyzsze wyksztalcenie, wlasne mieszkanie, wlasne auto, od wielu lat w jednej firmie, jak na bialystok bardzo dobre zarobki. nie pale, za alkoholem nie przepadam, mam hobby i pasje, nie jestem jakims paszczurem i co? i tez przestoj od prawie 2 lat. nie wiem co jeszcze musze osiagnac by znalezc swoja ostatnia kobiete w zyciu :(

Gość Fafinette
jesteś zwykłym przegrańcem :D

Gość Van Zann
nicepeter - musisz skończyć z marszczeniem freda :D

Gość mama dla ciebie radęęęę
[zgłoś do usunięcia] nicepeter musisz sie zestarzec :classic_cool: tylko tacy maja branie

Van Zann ja nie marszcze freda, ja uprawiam sex w pojedynke. he he he. no a co mam robic, jak przestoj mam w zwiazkach. szmul z dyskotek nie chce mi sie juz ciagac, bo nie te lata. jest u nas duzo panienek z roksa.pl ale jakos brzydze sie jechac do niej do domu, placic jej kase za sex wiec zostaje sex w pojedynke :P

Gość whatswrong
nadal nie moge z tych komentarzy- respect :) do nice peter- dobrze wiedziec ze to dziala rowniez w druga strone ;) choc rudno mi w to uwierzyc bo jest naprawde sporo fajnych samotnych dziewczat...

Gość coś powątpiewam,
że jesteś taka cudowna. a jaki kierunek skończyłaś?

Gość whatswrong
Resocjalizacje :classic_cool:

Gość mlkopjo
taaa, na kafe siedza same pieknosci, ktorych nikt nie chce:D🖐️

Gość Dama z łasiczką 1111
cóż za ambitny kierunek :)🖐️

whatswrong a wiesz co ja zauwazylem? z moich wieloletnich obserwacji wynika, ze... osoby sie boja z toba byc czy ze mna. osiagnelas cos w zyciu. masz dobry start. jestes szanowana. poznajesz faceta. on patrzy, ze nie ma nawet polowy tego co ty masz i co robi? daje noge. tak samo bylo u mnie. mimo iz sie nigdy nie wywyzszalem, nie przechwalalem, to kobieta jak widziala, ze nie ma polowy tego co ja, to sie bala i uciekala. nie wiem o co chodzi. biedny - zle. normalny, ustatkowany - zle bogaty - zle mnie sie zdaje droga kolezanko, ze to nie chodzi o urode, a o to, ze jestes zaradna, ze wlasnymi rekoma moglas osiagnac podstawowe dobra, studia, mieszkanie, samochod, dobra prace i dobra pozycje spoleczna. dlatego tak faceci sie boja ciebie, bo nie osiagneli polowy tego. i daja noge. bo wiedza, ze nie beda cie mogli niczym przy sobie zatrzymac.

Gość whatswrong
hey hey ktoz to podszywa sie pod moj login??? resocjalizacje i polonistyke to paszczaki ze szkolek katolickich koncza!!! prosze nie utozsamiac mnie z ta grupa :)

Gość whatswrong
w trakcie studiów próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość whatswrong
spokojnie prosze bo zaczne pyskowac :classic_cool:

Gość whatswrong
ej historia z rowerem jest malo zabawna- to juz taki tani,prostacki zarcik!

Gość whatswrong
do nice peter moze byc troche prawdy w tym co piszesz ale jest przeciez bardzo duzo zaradnych zyciowo ludzi ktorzy jednak maja udane zycie prywatne...

Gość dzony nawalany
"mezczyznĄ"??

Gość whatswrong
zeby nie trwonic czasu na bezsensowane pisanie, od razu przejde do rzeczy. ty i ja, wytraceni oboje z orbity dlatego sobie tak skladam 1 do 1 i mi tak jak powinno wychodzi 2, a tzn ze powinnismy przynajmniej wymienic sie mailami, zeby w tym gaszczu bzdur sie nie zgubic bo wiaodmo, lub nie, ze po blizzszym poznaniu mozemy do siebie pasowac

Gość whatswrong
to nie ja pisalam na temat wymiany mailami :)

Gość zeeenek
Musisz miec jakas wade ktorej sobie do tej pory nie uswiadomilas

Gość whatswrong
to nic, ze to ja a piszże , ze nie ja to tak ze skromności