Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatswrong

super dziewczyna a nadal samotna....

Polecane posty

"zaczelam jedne studia , urodzilam dziecko, skonczylam studia, zaczelam drugie, studiuje, pracuje i wychowuje dziecko." krawaty wiążę usuwam ciążę. normalnie tak jak pisałem, czołg. może to tylko ja ale nie chciał bym żyć w takim tempie. nie jestem wołem roboczym.

Gość grebera
ja akurat nie obnosze sie z moim wyksztaceniem, mam skonczone studia i dobra prace, ale nie traktuje tego jako jakis sukces tylko rzecz normalna, mam swoje hobby, chetnie pomagam ludziom, lubie towarzystwo i nie jestem szara myszka, jestem normalna dziewczyna, ani brzydka ani ladna, wiem jak podkreslic atuty swojej urody, ale nie spedzam godzin na makijazu i nie robie tragedii z pryszcza na nosie, nie wiem czego mi brakuje, ze nie moge sobie faceta znalezc.....mam swoje standardy jesli chodzi o mezczyzn ale nie sa to jakiegies wygorowane marzenia o ksieciu z bajki....

miałem taką koleżankę na studiach. nie jakaś super bystra ale zajebiście pracowita. ciągle do mnie po różne rzeczy przychodziła których nie rozumiała, jak się spotykaliśmy w tramwaju to zawsze coś sobie powtarzała. no i miała wyniki. wcale bym się nie zdziwił jakby się okazało że jakiś drugi kierunek zrobiła albo podyplomowe jakieś. ale ona akurat ma męża. ale też - czołg. nie miała chwili wolnego.

"Faceci bija drzwiami i oknami" mówi się "walą drzwiami i oknami" i słowo "walą" nie jest wcale brzydkie (przynajmniej w tym kontekście). :D

"ja akurat nie obnosze sie z moim wyksztaceniem, mam skonczone studia " dzisiaj każdy ma studia, a połowa 2 kierunki skończone. naprawdę nie ma czym się obnosić.

Gość aaseeebam
A ja jestem troche przygłupia, lekko roztrzepana o spowolnionym myśleniu, pięknością nie grzeszę, a jakoś na zupełny brak zainteresowania mą skromną osobą nie narzekam. Studiuję sobie, żyję po chichu, raczej się nie wyróżniam. Ale niestety interesanci to nie to co bym chciała i oczekiwała. Bo jednak nie zgodzę się, że jak facet jest ustawiony, atrakcyjny to kobiety od takiego uciekają, bądź się go boją. G prawda. Jam jestm przykładem, w życiu bym od takiego nie zwiała!