Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=92NaaObcasach

Niska waga, i wciąż brak zadowolenia.. Zapraszam :)

Polecane posty

Gość -=92NaaObcasach

Witajcie, tak jak w temacie, zapraszam osoby z niską wagą i brakiem zadowolenia, same ważę jakieś 48.5kg przy 162cm wzrostu. Ale mimo to mam cały czas jakieś ale, tu cellulitis na nogach, a to nie podoba mi się tyłek czy nogi, dolna część ciała u niskich osób chyba jest najgorsza, i najtrudniejsza do zmiany. Postanowiłam właśnie od tego momentu coś zmienić, ale nie na miesiąc tylko na dużo dłużej. Nie mam w planie jakiejś diety cud, czy głodowania, nie zależy mi też na jakimś chudnięciu, ewentualnie i maksymalnie 2 kg, chcę zmienić swój tryb życia na bardziej aktywny, jakieś bieganie, rower, może skakanka i jakieś ćwiczenia w domu, chcę mieć jędrne ciało, bez cellulitu, umięśniony płaski brzuch, myślę że do przyszłego lata dam radę hehe :) Czy ktoś chce dołączyć, zapraszam dziewczyny i na diecie i takie które chcą poprawić swój wygląd i samopoczucie :)

Gość alla bammma
to nie jest wina wagi, ze masz cellulit i nie takie ciało jak bys pragneła ponieważ ważysz bardzoo mało. Powinnas może zainwestować swoj czas w ćwiczenia? Ja tez mam 162cm wzrostu i waże 52 kg i naprawde wygladam szczupło, ale to tez zalezy od grubosci kosci i od wieku. Ja mam 22 lata i jeszcze wszytsko jedrne. A Ty ile masz lat?

Gość alla bammma
moja siostra ma 175cm wzrostu i waży 45 kg... normalnie wyglada jak anorektyczka, ale tez ma cellulit i nie za jędrne ciało ;/ ale ona ma ponad 30lat i wydaje mi sie, ze tu lezy problem i, ze nie cwiczy

Gość -=92NaaObcasach
ja mam 19 lat, więc to nie wina wieku

Jak miałam więcej kg to przeszkadzało mi same kg. Teraz schudłam i też nie jestem do końca zadowolona, mam dosyć szerokie biodra. Chciałabym być jak niektóre kobiety, które nawet jak mają sporą nadwagę to są pewne siebie. Niestety cellulit to ciężka sprawa. Na pewno ćwiczeniami idzie go zlikwidować. Nie wiem czy sama dieta coś pomoże, tym bardziej, że jesteś już szczupła.