Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechęcona do pracy

Nienawidzę swojej pracy

Polecane posty

Gość wdhdcbcccxx
do fbgvttht- i jak sobie rdzisz.Pracujesz gdzies?

Gość fbgvttht
nie pracuje obecnie bo nie potrafię:(

Gość fbgvttht
nie mam zbyt silnej psychiki i to mnie martwi, boje si eo przyszlosc swoja i dziecka

Gość wdhdcbcccxx
fbgvttht gdzie peracowalas?

Gość polinka256
ale z ciebie chamówa Olorinek

Gość onika05
Do pań z przedszkola.Zależy co robicie w przedszkolu?Ja pracuje już 15 lat,kocham swoja prace i dzieciaczki.

Twoja kolezanka wiesz co mówię, doskonale...:/ u mnie w pracy akurat nie ma tego typu złośliwości czy tam jakiegoś podrzucania świń- zespół spoko.. tylko jak patrzysz że jednego ciągle chwala a drugiemu nogi pokładają to cię krew zalewa...straszne pracownice pomagają, zawsze można zapytać itd. Pracuję 4 lata.. ale od jakiś dwóch lat jest coraz gorzej, te naciski z góry, te ciągłe strasenia itd... mój mąż od dawna mi powtarza - zwolnij się... wolałabym aby mnie wylali...jesli zmienię pracę to NIGDY już nie będe pracować w banku...nie jestem osobą słabą psychicznie weręcz odwrotnie ale to co tu się wyrabia nawet najtrwardszego by złamało...😭 Olorinek - nie wisz wogóle o czym mówisz, nie dla ciebie temat skoro jesteś bezrobotny/a gadasz jak połowa ludzi - źle Ci, masz pracę, złapałaś pana boga za nogi, lepszej nie znajdziejsz i bla bla... zaparaszma choc na jedne dzień ciekaw czy taka mądry/a będziesz wtedy....

Gość fbgvttht
pracowałam w biurze

Gość wdhdcbcccxx
fbgvttht i z czego zyjesz?

Gość fbgvttht
Olorinek uwierz oddalabym wszytsko za to by ci dac nerwice a wtedy cienko bys spiewala/śpiewal

pfff ty chyba smieszna jestes bardzo chetnie wezme wszystkie wasze pseudo-problemy wraz z waszymi luksusowymi warunkami i zarobkami juz pisalem! jak ci nie pasuje to zwolnij sie kretynko i bardz jak ja bezrobotna i bez pieniedzy zobaczysz jak szybko bedziesz chlala wrocic do swoich "nerwic"

Gość fbgvttht
mam spore alimenty na dziecko

Gość onika05
Dziewczyny nie ma co się martwic na zapas.I tak Was pozwalniają z tych banków.Znajda młodszych chętnych do pracy.Mam kilka koleżanek ,które pracowały w bankach.Wymienili je na młodsze.

no i bardzo dobrze w bankach robia robota lekka kasy jak lodu warunki swietne a marudza jeszcze mnie dlugotrwale bezrobotnego uciszaja jak im przyjdzie gnic na bezrobociu to beda pod siebie sraly zeby do tych bankow wrocic chocby za polowe tego co teraz im placom

Gość rubinowaa...
2 miechy daja mi spokoj psychiczny i jak szybko mi pojdzie to znajde prace i juz nie wroce do przedszkola u yeahhh ..! :) tak doby kurs i studia (prawo)

Gość rubinowaa...
2 miechy daja mi spokoj psychiczny i jak szybko mi pojdzie to znajde prace i juz nie wroce do przedszkola u yeahhh ..! :) tak doby kurs i studia (prawo) zwolnienie na plecy.. przez dzwiganie dzieciakow mi siadly.. ;/

Gość wdhdcbcccxx
olinerk- a dlaczego nie pracujesz?

Gość fbgvttht
Olinerk no walsnie dlaczegom nie pracujesz, potrafisz wyzywac, nie weisz co to nerwica najwyrazniej a sie udzielasz

bo tu juz dwa lata zwyczajnie pracy nie ma! pracodawcy nawet nie racza odp na CV choc czasem po kilka razy ogloszenie na to samo stanowisko daja nawet nie mam juz pomyslu gdzie tej pracy szukac CV moje jest juz w zakladach pogrzebowych nawet w przyszlym tyg jeszcze zloze do krematorium

Olorinek wiesz co najlepiej idź stąd... nie dla ciebie temat ... zamiast siedzieć na dupie zapierdalaj szukać pracy... to jest temat dla tych którzy PRACUJĄ!!!!! to po pierwsze a po drugie nie byłęś w takiej sytuacji i nie życze Ci takiej stytuacji, a ja akurat nie mam wcale takich koosów jak by sie wszystkim wydawało 1600,0 netto...... także spadaj

Gość wdhdcbcccxx
erubionwa- ok. Ja niewiem co mam robic.Do pracy nie chce wracac. A zaczynam szukac nowej. Potrzebuje czasu a juz go nie mam.

Gość Smerf Maruda :(
Nie cierpię czegokolwiek robić Nie cierpię cierpieć !

Gość nie mam pojecia co
mnie wczoraj wywalili z mojej pracy wiec sto razy bardziej wolalabym byc na twoim miejscu.

Olorinek Czy ja Cię obrażam? sam jestś śmieszny i żałosny - napewno niebęde bezrobotna bo sobie pracę znajdę, trzeba być obrotnym! bla bla bla.... Idź stad jak ni emożesz czytać naszych głupot..... widać jaki poziom reprezentujesz obrażając nas....

Gość .sasanka.
Kurde dziewczyny, przynajmniej macie tą pracę ... ja ostatnio wyleciałam :( w sumie pracowałam jako sprzedawca w centrum handlowym, praca ciężka, jedna dziewczyna na cztery jakoś przyjaźnie nastawiona, kasy z tego dużej nie było, miałam to gdzieś i nawet przywiązałam się do tej roboty, trochę mi szkoda tej pracy, bo umowa o pracę mam 25 lat chciałabym już założyć rodzinę ... teraz będę musiała poczekać, bo też nie chce być całkowicie na utrzymaniu faceta, nie wyobrażam sobie tego. :( ech... nie da się normalnie funkcjonować w tym chorym państwie... albo jesteś znerwicowana pracą albo jej brakiem . :((

owszem bylem w urzedzie pracy nawet wczoraj i uslyszalem to co zawsze przez dwa lata oferty pracy- nie ma staze - nie ma kursy - nie ma i nie bedzie prosze zlozyc podpis... nienawidze takich debili jak wy ktorym z nadmiaru luksusu i forsy sie w dupach przewraca obyscie tez byli w takiej sytuacji ze od dwuch lat nikt nie odp na wasze CV gdziekolwiek i na cokolwiek byscie go nie zlozyli no i zebyscie nie mialy pieniedzy NIC zero ani zlotowki jak ja

Dziewczyny, tak myślałam że zlecą się zaraz ci co pracy nie mają i będą nas wyzywać że co my ksężniki tak nam źle... bla bla bla... oni biedacy pracy nie mają....

Gość atttttasinka
ORLINEK Może z Twoim CV jest coś nie tak? Może są tam błędy, czy jest nieczytelne? Może list motywacyjny nie zachęca do kontaktu z Tobą? Pomyśl nad tym i lepiej tym się zajmij a nie lecisz tu wyzwiskami. Od wyzywania pracy Ci nie przybędzie. Weź też pod uwagę, że każdy jest inny, ma inną wytrzymałość i predyspozycje.