Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biancaaaaaa789

Nowy partner/partnerka. Czy byłoby dla was problemem, gdyby...

Polecane posty

Gość biancaaaaaa789

Gdyby wam powiedział, że już kiedyś był zaręczony/zaręczona ale nie doszło do ślubu? Chodzi mi o to, czy jest to jakaś istotna informacja? Negatywna? A może pozytywna? Czy coś by wam przeszkadzało, zmieniało? Wasz nowy partner/ka i ich ex rozstali się parę lat temu, nie mają kontakt ze sobą, temat zamknięty. Po prostu okazało się, że do siebie nie pasują i zerwali. Mówię o osobach w wieku lat 25-30. Wiadomo, że większość miała jakieś poważne związki. A może odebralibyście to jako pozytyw, że wasz partner miał dłuższy związek, ktoś chciał spędzić z nim życie. Czy bardziej by was odstraszyła informacja, że np osoba NIGDY nie była w poważnym związku? Chcielibyście o tym się dowiedzieć czy może nie? Czy to coś wnosi w ogóle?

Gość DCK
Odstraszyłaby mnie informacja, że ktoś w wieku lat 30 nigdy nie był w poważnym związku, ale z mojego obecnego doświadczenia wiem też, że powinna odstraszać informacja, że facet/kobieta już parę razy był zaręczony i nic z tego nie wyszło, a tak pomijając zaręczyny w zasadzie był jeszcze rząd innych dziewczyn, z którymi mu się wciąż nie układało. Świadczy to po pierwsze o tym, że zaczyna się spotykać z każą pierwszą lepszą, bo może tym razem się uda, a że sam nie wie, czego chce po raz setny się nie udaje. Jest ogromne prawdopodobieństwo, że z Tobą też się nie uda, o czym ja sama się niedawno przekonałam i zostałam kolejną byłą, a za miesiąc pewnie już będzie następna, która zaraz też będzie byłą. I tak zleci życie panu z przerostem ego.

Gość biancaaaaaa789
Nie, raczej chodziło mi o jeden poważny związek, który mógł zakończyć się małżeństwem, ale nie zakończył... Tez sobie myślę, że bardziej przeraża to, że ktoś zawsze był sam...

e tam, mnie w ogóle nigdy nie inetersowała przeszłość moich facetów. Patrzyłam na to jacy są. I tyle. Wiec czy był zaręczony czy był sam- dla mnie bez znaczenia.

Ja bylam zareczona, rozstalam sie z nim bo nam sie nie układało, miesiac po rozstaniu zaczelam spotykac sie z kims innym, powiedzialam mu ze bylam zareczona ale nie wiem czy dla niego było to takie istotne... Wydaje mi sie ze w pewnym wieku jak jest sie w długim związku to prowadzi to do czegos, wiec co to za roznica czy byłam w 4-letnim związku i bylam zareczona czy nie bylam zareczona.

Gość DCK
Jeden raz to nie problem, gorzej, gdy staje się on "serią niefortunnych zdarzeń".

Gość gość
Dnia 20.07.2012 o 15:57, Gość DCK napisał:

Jeden raz to nie problem, gorzej, gdy staje się on "serią niefortunnych zdarzeń".

To fakt.

Dnia 20.07.2012 o 15:57, Gość DCK napisał:

Dalego należy uważać na kobiety rzucające tekstami typu "ciągle trafiam na nieodpowiednich facetów" 😛

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Dalego należy uważać na kobiety rzucające tekstami typu "ciągle trafiam na nieodpowiednich facetów" 😛

I na rozowdnikow mizoginow mających nieistniejace dziewczyny.

15 minut temu, Gość Gość napisał:

I na rozowdnikow mizoginow mających nieistniejace dziewczyny.

I na kafeterianki mające wyimaginowane życie.

Gość Gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

I na kafeterianki mające wyimaginowane życie.

Z pewnością nie tak bardzo wyimaginowane jak twoja męskość i bella 😘

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z pewnością nie tak bardzo wyimaginowane jak twoja męskość i bella 😘

Pewnie nie aż tak 😘

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Pewnie nie aż tak 😘

Wróciłeś na kafeterie a już się zegnales. Oh

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Wróciłeś na kafeterie a już się zegnales. Oh

Cóż wyimaginowana męskość stęskniła się za wyimaginowaną kobiecością 😛

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Cóż wyimaginowana męskość stęskniła się za wyimaginowaną kobiecością 😛

🤮Nara frajerze. 

Dnia 20.07.2012 o 13:27, Gość biancaaaaaa789 napisał:

Gdyby wam powiedział, że już kiedyś był zaręczony/zaręczona ale nie doszło do ślubu? Chodzi mi o to, czy jest to jakaś istotna informacja? Negatywna? A może pozytywna? Czy coś by wam przeszkadzało, zmieniało? Wasz nowy partner/ka i ich ex rozstali się parę lat temu, nie mają kontakt ze sobą, temat zamknięty. Po prostu okazało się, że do siebie nie pasują i zerwali. Mówię o osobach w wieku lat 25-30. Wiadomo, że większość miała jakieś poważne związki. A może odebralibyście to jako pozytyw, że wasz partner miał dłuższy związek, ktoś chciał spędzić z nim życie. Czy bardziej by was odstraszyła informacja, że np osoba NIGDY nie była w poważnym związku? Chcielibyście o tym się dowiedzieć czy może nie? Czy to coś wnosi w ogóle?

Czesc pierwsza - Owszem. To moze byc istotna informacja. Mysle , ze w tym wypadku warto wiedziec czy ta osoba nadal cos czuje do ex. Bo jesli uczuciowo ten temat nie jest zamkniety to mozeszz znalezc sie na pozycji klina , ktorego i tak po jakims czasie wymieni. Nawet zachodnie przewodniki bardzo odradzaja wchodzenie w zwiazki z osobami , ktore jeszcze cokolwiek czuja do ex.

Czesc druga - Co wlasciwie rozumiesz pod pojeciem "powazny zwiazek" ? Co to niby jest ? Jaki zwiazek bedzie wedlug Ciebie "powazny" i co o tej powaznosci ma swiadczyc ? Poza tym zapewniam Cie , ze jest cala masa osob nawet po 30 , ktore nigdy nie byly w zadnym zwiazku.