Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham podroze

angielski - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kocham podroze

Bylam na wczasach za granica i kupowalam bardzo ladny recznik :) potem moj maz stwierdzil, ze chce taki sam i tu juz mialam problem,bo nie wiedzialam jak powiedziec/zapytac czy ma jeszcze jeden taki sam :( jakos sie dogadalam na migi, ale chcialabym wiedziec jak powinnam zapytac, wiec prosze o pomoc jak brzmia po angielsku takie zdania: - czy masz jeszcze jeden ? - czy jest jeszcze jeden taki sam ? dziekuje :)

Gość kocham podroze
takie trudne ? :(

Gość vbrber
-Have you got else the same towel? -Is there else the same towel?

Gość vbrber
Aga- źle. another znaczy inny.

"-Have you got else the same towel? -Is there else the same towel?" a jakie to narzecze? radzę poduczyć się użycia słowa "else".

badziew na maxa... szczegolnie ze jest google translate... domena Polakow... wyjezdzaja do pracy albo na wakacje i ani be ani me..

Gość hhudjhdfshj
another one - znaczy jeszcze jeden - nie inny

Gość kocham podroze
dziekuje bardzo za odpowiedz :) vbrber - Tobie ponadto za skorygowanie blednej odpowiedzi, ale Aga dzieki za dobre checi ;) nastepnym razem bede juz wiedziala jak poprosic o to samo :) dziekuje.

Gość kocham podroze
Ludzie - to ktora odpowiedz jest w koncu prawidlowa ? :( kazdy kazdego skorygowal :(

nie słuchaj vbrbr - gówno wie o angielskim i wszystko co napisał/napisała jest źle. Wersja moja jest ok, wersja Agi też zostałaby zrozumiana bez problemu. Jestem po anglistyce, można mi zaufać. :)

vbrber - to chyba ty jednak nie znasz angielskiego.... sorry

a ja jestem po studiach w anglii... napisalam juz najprosciej jak sie dalo w sytuacji jak stoisz z recznikiem i wskazujac na niego mowisz do you have another one? do you have the same one?

Gość kocham podroze
ale badziew - to w takim razie przepisuje sobie Wasze zdania, mam nadzieje, ze to rzeczowa/ostateczna wersja :)

Gość kocham podroze
Aga - Twoje zdania sa dla mnie najprostsze do zapamietania, wiec tez dziekuje, w takim razie przyjmuja te wersje dzieki ktorym uda mi sie dogadac dokonujac kolejnego,ewentualnego zakupu :) dzieki i milego dnia :)