Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka28:)

Dlaczego mezczyzni nie chca brac slubu??? Boja sie obowiazkow czy co????

Polecane posty

brunetka- bo większośc kobiet to bluszcze. Przykro, ze tak piszę, bo sama jestem kobietą ale tak jest, niestety... Facet- mąż jest im potrzebny po to, żeby sie opiekowac- robia z siebie takie niemoty, które bez faceta nie dadzą rady. Zresztą sama zobacz co piszesz- nie będę naciskała, bo potem mi wypomni! To ma być związek??? Jeśli chcesz ślubu to z nim porozmawiaj! Konkretnie- że Tobie zależy, że chciałabyś dzieci ze związku małżeńśkiego. Na tym polega związek, a nie na jakimś chorym "co wypada a co nie". Nie macie po 15lat, zeby sięw stydzić. Chcesz z gosciem spedzić resztę życia, a nie porozmwiasz z nim o tym, co dla Ciebie ważne! No zasatnów się. Moj facet jakos nie miał problemu, zeby mnie dopytywac dlaczego ślubu nie chcę. Siedliśmy i porozmawialiśmy- i nie ma żadnych niesnansek.

Gość ...zigzag...
bo nie kochają kobiet , z którymi są. Proste. Facet, który kocha swoją kobietę za wszelką cenę i jak najszybciej chce się ożenic. Popatrzcie, ile jest WIELOLETNICH związków po czym facet odchodzi i zeni się z nową laską po 2, 3 miechach. Związki bez slubu to poczekalnie dla facetów. Wygodne, z darmowym seksem ale bez zobowiazań. Jednostronnie zabawne.