Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarakrk

tankowanie w ciazy

Polecane posty

tankujecie samochody e ciazy ?? macie stycznosc z benzyna ,gazem .Pomozcie ,bo smierdi mi w samochodzie gazem i benzyna i tak jezdz i martwie sie

Gość jezu ... najlepiej
to popros jakiegos szklarza niech ci banke zrobi, wejdziesz do niej i bedziesz sterylnie bezpiecznia od jakichkolwiek zanieczyszczen :D

Czy w ciąży można tankować samochód? Niektóre kobiety w ciąży myślą, że tankowanie samochodu może negatywnie wpłynąć na płód. Jednak napełnianie baku trwa tylko kilka chwil, a ryzyko uszkodzenia płodu jest minimalne. Ważne, by kobieta w ciąży nie wdychała oparów paliwa podczas tankowania. Jeśli jednak chce zupełnie uniknąć zapachu benzyny, powinna poprosić pasażera lub pracownika stacji o napełnienie zbiornika.

ale tu sie rozchodzi o to ,ze cos sie zepsulo w aucie i od pewnego czasu przy ruszaniu szczegolnie smierdzi okropnie benzyna lub gazem i ja to wdycham , a jezdze duzo

Gość nie lubie nikogo;-)
O ja pierdziele. No popatrz-o tym nie pomyślałam! Od dziś koniec z tankowaniem. Nie wie ktoś gdzie taka banke ochronna można zamówić? Weź,nie świruj!

Raczej sie powinno unikac wdychania oparow, wg tego co Ci wkleilam, ale co zrobisz jak Ci samochod smierdzi :P

ale wczoraj duzo jezdzilam a padalo i nie moglam okna otworzyc i dzis zle sie czuje nie wiem czy nie od tego ;-) naprawde smierdzi cxesto najb przy ruszaniu ale czesto tez zaczyna podczas jazdy np jak ruszam na swiatlach

ale wczoraj duzo jezdzilam a padalo i nie moglam okna otworzyc i dzis zle sie czuje nie wiem czy nie od tego ;-) naprawde smierdzi cxesto najb przy ruszaniu ale czesto tez zaczyna podczas jazdy np jak ruszam na swiatlach

JA nawet jak nie byłam w ciąży nie tankowałąm auta..przecież są pracownicy stacji od tego..

Jak ciężarna pije benzynę to napewno to jakoś negatywnie odbnije się na niej i dziecku ; jeśli chcesz tego uniknąć, wogóle kontaktu z benzyną nawet z pistoletu to proponuję pooprosić kogoś kto może auto za ciebie tankować, a jeśli śmierdzi w aucie-oddać je na przegląd i tyle.