Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeeole

znamy sie 3,5 tygodnia SEX

Polecane posty

Gość ghdfh
On depresja Aurtorko adnego kaca moralnego miec nie musisz. Jak on nie ma to ty tez nie musisz miec. I tyle. Jak ktoś zgwałci kobietę to Ty też możesz. ciekawe macie myślenia jak on może to ja też.

Gość szeptuchaaa
ghdfh - wiesz, że rzuciłaś tekstem, który nie ma żadnego sensu?

Gość alealealealeeole
echhh czlowiek sie zapedzil to teraz wodka musi popijac :))) kurde mam nadzieje ze sie odezwie.Tak dobrze nam sie spedzalo czas i rozmawialo ;p no a wczorajsza noc to juz szczegolnie przypadla mi do gustu!!! :) :) :) :) :p

Gość On depresja
badz szczera sama ze soba? chcialas seksu z nim? chcialas go? jak TAK to super !! ale jesli myslalas ze przez seks go do siebie przywiazesz i dlatego to zrobilas to raczej lipa..........

Gość sasasaas
napisalas ze byl cudowny seks, tzn co? mozesz napisac wiecej szczegolow

Gość nnnnnnnnnnd
To współczuje , jeśli popieracie seks po tak krótkiej znajomości i nawet nie będąc parą. Tu nie chodzi o to,że powiedzienie jesteśmy parą czyni jakieś cuda. Super podejście do życia, a póżniej narzekacie,że jest tyle zdrad itd

Gość On depresja
1.07.2012] 20:56 [zgłoś do usunięcia]ghdfh On depresja Aurtorko adnego kaca moralnego miec nie musisz. Jak on nie ma to ty tez nie musisz miec. I tyle. Jak ktoś zgwałci kobietę to Ty też możesz. ciekawe macie myślenia jak on może to ja też. IDZ SIE LECZYC GLUPIA SZMATO KTO PISZE TU O GWALCIE CO???????????????????? DWOJE LUDZIE SIEBIE PRAGNELO A NIE ZADEN GWALT IDZ KURWA SIE LECZYC

Gość monikammmmmm
to nie ma znaczenia, sex teraz, czy pozniej. chcialas i zrobilas to. a co to, jakies sa reguły, ze trzeba miesiac czy dwa czekac, czy pol roku? potraktuj to tak, ze to ty go "przelecialas". ale wydaje mi sie, ze on sie odezwie do ciebie.

Gość alealealealeeole
oczywiscie ze chcialam! nie zmusil mnie przeciez....:)) a to ze poszlam z nim to wcale nie znaczy ze chcialam go do siebie przyciagnac.Poprostu stalo sie i juz........... co ma byc to bedzie.Nie odezwie sie to trudno...:/ odezwie to spoko... przejdzie mi:p jeszcze kilka drinkow ;p i bedzie spoko! :-)))

bo on wczesniej mowil ze idzie na grila z pracy.... ciekawe czemu Cie nie zabrał a tego grilla:P widocznie nie traktuje Cie serio!

Gość ghdfh
On depresja Masz myślenie jak 3 letnie dziecko bo Krzysiu usiadł w błocie to ja też usiądę.

Gość werota
Lepiej dawajcie dupy na 1 spotkaniu albo przechodniu na ulicy.

Gość ja tak miałam
20:46 [zgłoś do usunięcia] nnnnnnnnnnd Powinnaś pomyśleć wcześniej . Po 3 tyg poszłaś do łóżka nie wiedząc nawet czy jesteście razem to teraz masz. Na twoim miejscu dałabym sobie spokój na takim fundamencie nie zbudujesz związku hahahahaah! znawczyni ;-) ja miałam dwuch partnerów z jednym poszłam po miesiącu znajomości i 3 dniach "bycia razem" z drugim po tygodniu . z pierwszym byłam dwa lata i był to poważny związek. z drugim jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, jesteśmy ze soba prawie 10 lat i bardzo się kochamy i szanujemy

Gość On depresja
21:01 [zgłoś do usunięcia]nnnnnnnnnnd To współczuje , jeśli popieracie seks po tak krótkiej znajomości i nawet nie będąc parą. Tu nie chodzi o to,że powiedzienie jesteśmy parą czyni jakieś cuda. Super podejście do życia, a póżniej narzekacie,że jest tyle zdrad itd 1 CO I KTO DECYDUJE O BYCIE PARA??????? Bo przed slubem a nawet zareczynami sa to tylko SLOWA!!!!!! 2. Nie dziwie sie ze zostalas zdradzona :-O i co ma temat do zdrady tepa dzido

Gość ja tak miałam
na imprezy z pracy często nie bierze się osób towarzyszących a mnie śmieszą takie zagrywki typu "powiedziałam, że idę na urodziny żeby nie myślał że na niego czekam" dziecinada. albo odezwie sięczy nie? sama się odezwij. może on tak samo myśli o tobie? po co z resztą ma się teraz odzywać skoro myśli że jesteś na imprezie?

Gość On depresja
21:05 [zgłoś do usunięcia]ghdfh On depresja Masz myślenie jak 3 letnie dziecko bo Krzysiu usiadł w błocie to ja też usiądę. A TY JAK CNOTKA NIEWYDYMKA KURWA MAC JESTEM KOBIETA ZROZUM TO TEPA STRZALO I ROBIE CO JA CHCE A NIE TO CO TAKIE SZMATY DURNE ZE ZGNILYMI PIZDAMI MI DYKTUJA ROZUMIESZ????????

Gość zostałaś zaliczona
tyle w temacie

Gość alealealealeeole
nie,ja nie dezwalam sie do niego po dzosiejszej nocy! To on zawsze pierszy pisal do mbie i wychodzil z inicjatywa spotkania.Nigdy nie pisze pierwsza!Z reszta nie wazne!!!! nie mam zamiaru plakac.Postresuje sie troche i moze mi przejdzie..tak czy siak czekam na wiadomosc od niego...

Gość nnnnnnnnnnd
hahahahaah! znawczyni ja miałam dwuch partnerów z jednym poszłam po miesiącu znajomości i 3 dniach "bycia razem" z drugim po tygodniu . z pierwszym byłam dwa lata i był to poważny związek. z drugim jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, jesteśmy ze soba prawie 10 lat i bardzo się kochamy i szanujemy To dobrze,że ci się poszczęściło i tych dwUch związało się na dłużej z tobą, ale to nie oznacza,że take postępowanie jest normalne. Trochę więcej szacunku do siebie. Do on depresja, nikt mnie nie zdradził, chyba sam powinieneś wiedzieć co teraz dzieje się z relacjami , małżeństwami

Gość dzikus w puszczy
On depresja Ilu cie już zaliczyło? były spusty na twarz jak przystało na dobrą kurwę?

To on zawsze pierszy pisal do mbie i wychodzil z inicjatywa spotkania.Nigdy nie pisze pierwsza! dziecinada te Twoje zasady:o

Gość alealealealeeole
zostalam zaliczona?rownie dobrze moglam byc zaliczona po 2och miesiacach!!! Nie zdradzilamnikogo!!! nie oklamalam.Poprostu zrobilam to na co mialam ochote!jesli on sie nie odezwie to jest zwyklym dupkiem i tyle.Dopadl mbie moralniak i tyle.Poza tym nie mam 15 lat i krzuwdy nikomu nie robie!!!

Gość On depresja
[zgłoś do usunięcia]nnnnnnnnnnd PRZEPRASZAM A JAKIE POSTEPOWANIE JEST NORMALNE? SLUCHAM PROSZE? CO SIE DZIEJE Z MALZENSTWAMI??? PEWNIE CI CO PO 3, 5 TYGODNIACH POSZLI ZE SOBA DO WYRA ROZCHODZA SIE PO 3, 5 latach a ci co czekali z 1 seksem do slubu po 20 latach maja rozwod tak??????? ohh nie wiedzialam :-O gdzie to wyczytalas? A co oznacza SZACUNEK DLA SIEBIE? NIE UWAZASZ ZE TO OSOBISTA SPRAWA??? ONA NIE MA SZACUNKU DLA SIEBIE BO POSZLA Z NIM DO LOZKA ALE ON SIE SIEBIE MIMO TEGO SZANUJE TAK??? KURWA ILE MASZ LAT??? 120????????

Gość On depresja
21:15 [zgłoś do usunięcia]dzikus w puszczy On depresja Ilu cie już zaliczyło? były spusty na twarz jak przystało na dobrą k**wę? PO PIERWSZE CHUJU JEBANY KURWA NIE JESTEM!!!!!!!!!!! MAM 37 LAT I MI SIE DO TEJ PORY NIKT NA TARZ NIE SPUSCIL TY GLUPI CHAMIE!!!

autorko - pomijając już twoje zachowanie w kategoriach moralnych ,a ta jak widzać jest bardzo rożna dla rożnych ludzi - kochaliście sie z jakimś choćby m minimalnym zabezpieczeniem ?

Gość nnnnnnnnnnd
Nie oceniam autorki bo jak widać jej to nie sprawia problemu. Oczywiśce nie ma reguły, ale widocznie nie byłaś/byłeś w poważnym długim związku, więc tak naprawdę mało wiesz o tych sprawach.

Gość ja tak miałam
21:12 [zgłoś do usunięcia] nnnnnnnnnnd To dobrze,że ci się poszczęściło i tych dwUch związało się na dłużej z tobą, ale to nie oznacza,że take postępowanie jest normalne. Trochę więcej szacunku do siebie. brakiem szacunku do siebie jest iście do łózka z byle śmieciem niezależnie od tego, czy się to robi tydzień czy rok po jego poznaniu

Gość On depresja
21:22 [zgłoś do usunięcia]nnnnnnnnnnd CO tY KURWA WIESZ????????