Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeeole

znamy sie 3,5 tygodnia SEX

Polecane posty

Gość laura232321
dziewczyno! mysl pozytywnie... mysli maja znaczenie, na serio. negatywne myslenie ci nie pomoze. Ja z miloscia mojego zycia przespalam sie na 3 randce. jestesmy razem do dzis. ale pamietam, ze tez myslalam, ze sie nie odezwie itd ale odganialam te mysli tak szybko jak tylko sie dalo.. nie odezwal sie odrazu... w ogole nie pisal ciagle.. a wiesz czemu?? pozniej mi sie przyznal, ze gral w ta gre typu lekkie olewanie zeby nie wyszlo ze sie wkrecil po uszy. to on 1 powiedzial ze kocha. to on chcial 1 ze mna zamieszkac itd czesto mowi ze on mnie bardziej kocha i ze ja jestem meska w tym zwiazku bo nie mowie ze go kocham tak czesto jak on ;))) wiec glowa do gory i mysl pozytywnie ;) ja mieszkam w anglii btw a ty gdzie za granica?

Gość alealealealeeole
mieszkam w uk.Wstalam wlasnie.Juz mi chyba lepiej :)) zdecydowanie lepiej czuje sie niz wczoraj :))))))

Gość mała mini0
Ja ze swoim mężem poszłam do łózka po 2 tygodniach znajomości i był moim pierwszym facetem, jesteśmy już 8 lat razem :)

Gość pioooo
odezwał się autorko?

Gość centuria000
W tych sprawach nie ma regul.

Gość alealealealeeole
nie,nie odezwał sie.Tutaj nie mamy jeszcze 8 wiec jesli ma cos napisac to pozniej.ZReszta jak nie napisze to mam go gleboko w tylku... :))) Okaze sie poprostu zwyllym dupkiem i tyle!

Gość bosa ale w ostrogach
1.Jeżeli facet poznaje kobietę i wysyła sygnał - podobasz mi się, chciałbym przeżyć z Tobą coś więcej aniżeli wpatrywanie się w oczy. Wtedy pyta, czy chciałabyś pójść ze mną na kawę, żebyśmy mogli się lepiej poznać, a ona z radością zgadza się, czy to znaczy, że jest dziwką? 2. Jeżeli zmienią kolejność i zamiast napić się kawy idą do łóżka, bo kawa i czasami papieros lepiej smakują - po bzzzzzzz, a zdarza się to na pierwszej randce to co ? Tragedia ? 3. Jeżeli oboje czerpią radość z bliskości, spotykają się często i jest im ze sobą dobrze. Nie mają innych partnerów, to co to jest ? Proszę o zdefiniowanie tej sytuacji.

Gość centuria000
Dobre podejscie AUtorko. U mnie sytuacja jest odwrotna, choc skutek ten sam :D Nie bylam go pewna z pewnych wzgledow, on chcial seksu na 7 spotkaniu ( mowiac jednoczesnie, ze nie jestesmy para, tylko znajomymi). Nie poszlam na to. I sluch po nim zaginal od 7 dni,. Wiec sama widzisz. A ten twoj moze jeszcze odezwie sie.

I co odezwal sie? Autorko jesli jest swinia to czy po 5 czy po 10 randce przestalby sie odzywac. Glowa do gory :-)

Gość alealealealeeole
szmata nie jestem :)))

Te- suki ogrodnika - co to niby stoją na straży moralności, kierują się zawiścią bo na nie nawet menel nie ma ochoty. Tralala Autorko głowa do góry, piersi do przodu i żyj bez wyrzutów sumienia. Takie jest życie, nie zawsze trzeba chodzić z facetem 6 miesięcy za rączkę, żeby zrobić ^^ TO ^^.

Gość zazdroszcza ci bo
maja juz pajeczyny na p............

Gość Takich to lubiecie
A porządny mężczyzna będzie zawsze sam.

Gość A.............................
alealealealeeole - a może odezwij się pierwsza? Może on czeka i myśli - jeśli się nie odezwie to znaczy, że byłem dla niej kolejnym do zaliczenia, a jeśli się odezwie to znaczy że jej zależy.. Może poczekaj do wieczora, jak on się nie odezwie to odezwij się sama, 1 sms jak ci zależy i będziesz wiedzaiła na czym stoisz.. czy olać i zapomnieć czy może coś z tego będzie..

Gość alealealealeeole
ale to nie jest tak,ze ja liczylam na jakies malzenstwo,zareczyny,dzieci,powaznezwiazki ;p ja poprostu spotykalam sie z nim. bo spoko nam sie rozmawialo i wogole jest ok. Nie sadzilam,ze sytuacja tak szybko sie rozwinie :p stalo sie jak sie stalo i koniec ! czasu nie wroce! przynajmniej bylo mi super i mialam extra orgazmy :)

Gość alealealealeeole
dobrze,ze dzis patrze na to inaczej niz wczoraj :) Bede tu zaglada :p jak napisze to id razu sie zglosze :) :p

Gość Hejka, hejka, hejka
Nie czekaj na nic. Wazne, ze seks ci sie podobal i tyle, ze nie zrobilas nic wbrew sobie. Mialas z tego troche przyjemnosci i super. Gdyby sie odezwal po takim opoznieniu to bym mu powiedziala, zeby splywal.

Gość alealealealeeole
i co?przypuscmy ze napisze dzis wieczorem i co zs pozno? i co napisze mu: spadaj chamie,co tak pozno? jak ty mnie traktujesz?bez sensu :) :/ :/ rownie dobrz on moze sobie pomyslec ze tez sie nie odzywam.Ze co to ma byc? Zawsze pisalem puerwszy,zabiegalem o spotkania, tym razem po wspolnie spedzonej nocy nic nie pizze? :/ co za laska?!?! :/ :/ :) Nie bede sie spinala...co ma byc to bedzie....

Gość ale napisac mozesz
n.p czesc co slychac? w czym problem jak nie odp. to wiesz o co kaman.

Gość alealealealeeole
nie,odpuszcze z tym pisanie.W sumie moglabym napisac jak po imorezie;albo jak tam czy cos ale odpuszczę!

Gość ale napisac mozesz
ale czemu? czemu facet musi zawsze 1 ? nie rozumiem to troche glupie.

pamiętajcie ze bedziecie cierpieć za te grzechy ja w radiu słyszałem ze jedna kobieta żyła bez ślubu to miała życie do kitu jedna córka narkomanka 2 córka alkoholiczka a faceci od nie uciekali po 5 latach

Gość alealealealeeole
za te grzechy? moze wg Ciebie to grzech :) Bo ja nie uwazam abym zrobila cos zlego! :)))))) Moze wg Twojej relogii to grzech :)

Gość alealealealeeole
nie wiem...poprostu czuje,ze nie powinnam pisac i juz.Poczekam co sie stanie...

Gość alealealealeeole
a moze nie stanie sie nic :))))))) tymczasem wezme prysznic i zajme sie troche sobą :))))))))

Merkaba bez przesady. Wierz mi ze znam pare rodzin wierzacych i praktykujacych gdzie zdarzaja sie przerozne tragedie od narkomanii , alkohol i czy zdrady. Po prostu trzeba miec jakies wartosci moralne. Z reszta zycie jest dziwne i czasem pisze rozne scenariusze.

Gość alealealealeeole
ludzie!Leczcie się! !!!!!!

Tylko On wie, co mu teraz po głowie chodzi. Może po prostu napił się za dużo i zdycha ? Facet to czasami też człowiek i myśli. Kombinuje co by tu zrobić zebyś go nie wyśmiała. Panowie mają problem z powiedzeniem w takiej sytuacji : soooorrrryyyy, sytuacja wymknęła się z pod kontroli. Hormony zrobiły swoje a My ulegliśmy im. itd.... jeżeli było Ci zle, to rozumiem, ze mozesz być zła. Ale gdyby się okazało, że było fajnie, to możemy to powtarzać. Tralala

Gość stefanheniek
A to Polak ten Twój kochany?

Gość alealealealeeole
tak polak!