Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeeole

znamy sie 3,5 tygodnia SEX

Polecane posty

Gość alealealealeeole
No widzę akacjo,ze zaginelas w akcji :D

Gość alealealealeeole
Co u Ciebie?! Mam nadzieje,ze wszystko sie uklada?!:D

Gość bosa ale w ostrogach
Hej ! Witam Was Dziewczyny. Co prawda rzadko tu zaglądam, aleeeeee... ja się tam nie chwalę, tylko miło jest czytać, ze znajomość trwa. A co ? nie pisałam ? 22. 07 około 11 godz. , że wszystko się poukłada ? Bo to jest tak, jak coś ma Kogoś spotkać, to go nie ominie. Naprawdę, bardzo się cieszę, że wszystko jest na najlepszej drodze do ... romantycznego, szczerego uczucia. Tego życzę Ci Autorko i Twojemu partnerowi. Bądzcie szczęśliwi. Buziaczki, pa ps. / czekam na zaproszenie na ślub ! Tralala /

Gość alealealealeeole
:-D :-D :-D :-D

Gość widać odpowiada mu seks z
Tobą.

Kiedy ślub ? Bo ja naprawdę chciałabym zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze, w tym wyjątkowym dniu. / Od dziś wrzucam bilon do skarbonki na prezent dla Was / Tralala, tralala,

Tralala - Ja uważam, że tak naprawdę to miłości nie ma. Miłość to tylko taka fatamorgana. W życiu liczy się SEX i KASA. Skoro ten pierwszy składnik szczęścia już jest, to teraz należy się skupić na robieniu kasy. OK ?

Gość musibyćć
to coś.nie ma znaczenia na ktrej randce był sex.czy na 1 czy na 21 !!!!!

Gość mam nadzieję :)
czy jesteście razem...? jeżeli tak :) cudownie zazdroszczę ( w pozytywnym znaczeniu) a ja od lipca sama i tak już pozostanie miałam nadziję że zależy Mu na mnie... teraz pewnie całuje już inną 😭

Gość gość
witam ja poszłam do łóżka z facetem z którym pisałam 4 miesiące i były w międzyczasie 2 spotkania,na 3doszło do seksu ale cóż miał 3 ruchy w gumce i koniec,wyśmiałam go potem już się więcej nie odezwał,najgorsze było to,że źle się z tym czułam ...napisałam mu na fb że nieładnie tak nic nie napisać a on mnie zablokował na fb ....potem okazało się,że cały czas miał partnerkę i mnie ściemniał,że jest sam itd. długo namawiał na zbliżenie....oszust straszny a facet po 30 i po przejściach