Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budziki budzikowa

budzenie w nocy-jak sie czujecie?

Polecane posty

Gość budziki budzikowa

Kobietki ktore maja dzieci wybudzajace sie w nocy,jak sie czujecie po ciezszej nocy w ciagu dnia? ile miesiecy juz tak wstajecie w nocy i ile razy?jak to u was wyglada? Jak wplywa taki przerywany sen co 1-2 godziny na psychike? bo ja mam wrazenie ze przez to wstawanie od 11 miesiecy co 1-2 godziny w nocy i spanie jak na szpilkach dostalam jakiejs nerwicy,krzycze denerwuje sie,zmienilam sie bardzo,wszystko mnie denerwuje,wydaje mi sie tez ze sie postarzalam...:( mam nadzieje ze te zmiany nie sa trwale i to sie zminie kiedy dziecko zacznie spac dluzej niz 2 godziny...

3-4 razy w nocy wstaję do małego ma juz 19 mcy . Chyba się przyzwyczaiłam heh ;) w ciagu dnia funkcjonuje normalnie

Gość laluna88
moja mala ma 7 mc. i juz sie chyba przyzwyczailam. ale spie z nia. karmie piersia. przebudza sie kilka razy w nocy. czasami jej smoczek wypadnie z buzi i wtedy jestem w stanie szybko zareagowac. sa takie dni ze budze sie juz zmeczona. sa takie ze juz o 5 wstaje bo jestem wkurzona i wole juz cos porobic niz lezec w lozku i nie spac. jak mam juz naaaaprawde zly dzien, to nic nie robie tylko zajmuje sie dzieckiem. zadnego sprzatania i gotowania...

moja córka ma 20 m-cy i już przesypia w zasadzie całe noce, choć wiadomo, czasem się przebudzi na jakieś piciu albo jak jej się coś śni złego... Osobiście dobrze znosiłam te nicne pobudki aż mnie to samą dziwiło. Dodam, że pracowalam juz jak córka ze 3 razy potrafiła mnie w nocy obudzić a i tak niexle funkcjonowałam. Każdy ma inaczej