Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxussia

Katar - nie pomaga Allertec, nie pomaga Zyx

Polecane posty

Gość matylda allegra
ja dostałam w aptece lek fexo..coś tam :) o nazwie Allegra - na razie nie widzę większej róznicy w samopoczuciu a mam wszelkie objawy kataru siennego z problemami ze snem i zaburzeniami koncentracji włącznie. Jeszcze się tylko nie duszę astmatycznie Wcześniej brałam coś na loratadynie (chyba flonidan) - może pomagał, ale pomyślałam że chyba słabo bo objawy są, ale tylko trochę mniejsze Po zmianie na ten na fexofen... nie widzę większej róznicy? co jest następne w kolejności? dodam że bardzo dokuczają mi oczy (spojówki, łzawienie, zaczerwienienie, światłowstręt) - polecacie jakieś kropelki? i jeszcze jedno pytanie: czy spożywanie alkoholu (choć w niewielkich dawkach - jedno piwko dziennie) osłabia działanie antyhistamin? niech już przestanie pylić ...

Gość NikolaU9403
Uzywaliscie leku co sie nazywa Zyx? No bo szukalam opinii na temat tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym leku? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Na tej stronie przeczytalam troche opinii o Zyx: http://www.listalekow.pl/zyx/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie rozczarowac i wydac bezsensownie pieniazki, dlatego licze na Wasze sugestie. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.