Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość DiDi Love
zeeenek ogierem przezabawne ,ogier nie bierze cizie na litość ! Och jaki ja nieszczęśliwy nie mogę się zakochać! och ach co ja mam począć,tylko sex mi w głowie(DOKŁADNIE TYLKO W GŁOWIE) To jest OGIER ? KOŃ by się uśmiał ale napewno by się obraził ,czizaz co za dno ,smieszny facet siedzi cały dzień na kafe a cizie go pocieszają i wachlują :P

Gość ale ty
iDi Love zeeenek ogierem przezabawne ,ogier nie bierze cizie na litość ! Och jaki ja nieszczęśliwy nie mogę się zakochać! och ach co ja mam począć,tylko sex mi w głowie(DOKŁADNIE TYLKO W GŁOWIE) To jest OGIER ? KOŃ by się uśmiał ale napewno by się obraził ,czizaz co za dno ,smieszny facet siedzi cały dzień na kafe a cizie go pocieszają i wachlują hmm... chyba jesteś zazdrosny...

Gość ale ty
a skąd wiesz? w takim razie jest zazdrosnA :P

"a skąd wiesz?" Nie wiem, wydaje mi sie. Klasyczna proba "wjechania" na ego:) "w takim razie jest zazdrosnA " Nie, po prostu miala zly humor i chciala sie na kims wyladowac.

Gość ale ty
hehe sprzedaj mi te zioła dzięki którym zachowujesz nikt cię nie wytrąca z równowagi

Gość ale ty
*miało być: zachowujesz stoicki spokój, ale na jedno wyszło

"sprzedaj mi te zioła dzięki którym zachowujesz nikt cię nie wytrąca z równowagi" Mnie mozna latwo wytracic z rownowagi jak sie wie jak (ale to chyba wiekszosc ludzi na swiecie). Ale ciezko, zeby to zrobila anonimowa osoba z internetu. Mnie pierdoly nie ruszaja:)

Gość ale ty
dobre podejście :) jak tam wypad do stolicy?

Udany. Ale gdyby nie klima w aucie, to bym zostal zapewne wytracony z rownowagi przez pogode;)

Gość ale ty
i w jakim celu? jesli mozna spytac

Sluzbowo. Ale planuje tez wycieczke turystyczna moze w sierpniu jakis weekend (jak bedzie chlodniej), bo w sumie dawno nie bylem w wawie tak po prostu prywatnie.

Podczas podrozy sluchalem jakiejs stacji (chyba mc radio albo roxy) i byla audycja o powiedzonku "oj tam, oj tam" i spodobalo mi sie tekst Tymona Tymanskiego, ze niedlugo dojdzie do sytuacji, ze ktos powie: "zesralem sie. Oj tam, oj tam" ;)

Gość bjbjl
kafe mnie nie puszcza

Gość bjbjl
nie wiem czemu ale na starym nicku "ale ty" rząda hasła chociaż nie jest zaczerniony :( od kilku minut próbowałam odpisać i mnie nie puszczało coś się schrzaniło

Nie przejmuj sie, zdarza sie, ze sasiedzi potrafia pisac na innych sasiadow donosy do urzedu skarbowego, a co dopiero "zaczernic nicka";)

Gość ale tyy
sam będziesz jechał do warszawy ?

Nie wiem, zobaczymy. Poki co rzucilem taki plan. Chce troche pozwiedzac.

Gość ale tyyy
a wezmiesz mnie ze sobą ?

Gość bhibi
ejjj, ten ale tyyy to podszyw!

Gość bhibi
i ten nick bjbjl też już nie wchodzi :( masakra, nie da się już normalnie popisać

Gość bhibi
ludzie to świnie, rozumiem podszywanie się, bluzganie anonimowe, ale zaczernianie komuś nicka to już jest świństwo!

Zlosliwosc jakich wiele. Swinstwo to jest utracenie komus obu lusterek w aucie:)

Gość bhibi
narazie pozostanę przy tym. jak ktoś się wtryni to znowu zmienię. zen ma kobiecą intuicję i odróżni podszywa :P