Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość bhibi
nie wiem, ale zakładam że jesteś paszczakiem :/ i przeciętniakiem pod każdym innym względem, taki, jako taki :) oczywiście nie udowadniaj mi niczego (to nie jest prowokacja), ja sobie po prostu tak o tobie myślę :) sympatycznie natomiast się czyta twe posty :)

Gość bhibi
O szyszke zapytalem z ciekawosci, bo dzis znalazlem fajna Aha.

Gość bhibi
zastanawiam się ile osób śledzi nasze wypociny i kiedy ktoś życzliwy się uaktywni

Nie wiem, bez znaczenia dla mnie:) I tak prawie zasypiam i boli mnie szyja (klimatyzacja + nie lubie za dlugo siedziec za kolkiem).

Gość bhibi
to idźlulu, już późno PS: ojej szyja cię boli? szkoda że żadna z twoich kurwi-koleżanek nie zaaplikowała ci masażyku :P

"I tak prawie zasypiam i boli mnie szyja (klimatyzacja + nie lubie za dlugo siedziec za kolkiem)." to przesiąść się z osobówki na tira:P

"to przesiąść się z osobówki na tira" Chcialbym kiedys sie kopsnac samym autem tego typu, ale bez naczepy:)

Gość DiDi Love
ale ty iDi Love zeeenek ogierem przezabawne ,ogier nie bierze cizie na litość ! Och jaki ja nieszczęśliwy nie mogę się zakochać! och ach co ja mam począć,tylko sex mi w głowie(DOKŁADNIE TYLKO W GŁOWIE) To jest OGIER ? KOŃ by się uśmiał ale napewno by się obraził ,czizaz co za dno ,smieszny facet siedzi cały dzień na kafe a cizie go pocieszają i wachlują hmm... chyba jesteś zazdrosny... Ani zazdrosny ani zazdrosna to tylko moje zdanie ,taki tani lans mnie nie interesuje tym bardziej jakaś wymiana zdań ,dla mnie to czytelne .Więc sorki bawcie się we własnym gronie Następna bystra ,nick jej zabrałam hi hi czizass kto to jest ?? Gratuluję zenku słuchaczek ,naprawdę nie ma w tym nic z zazdrości.

"Gratuluję zenku słuchaczek" Dzieki. "naprawdę nie ma w tym nic z zazdrości" Wiem.

Gość bhibi
DiDi Love ale ty iDi Love zeeenek ogierem przezabawne ,ogier nie bierze cizie na litość ! Och jaki ja nieszczęśliwy nie mogę się zakochać! och ach co ja mam począć,tylko sex mi w głowie(DOKŁADNIE TYLKO W GŁOWIE) To jest OGIER ? KOŃ by się uśmiał ale napewno by się obraził ,czizaz co za dno ,smieszny facet siedzi cały dzień na kafe a cizie go pocieszają i wachlują hmm... chyba jesteś zazdrosny... Ani zazdrosny ani zazdrosna to tylko moje zdanie ,taki tani lans mnie nie interesuje tym bardziej jakaś wymiana zdań ,dla mnie to czytelne .Więc sorki bawcie się we własnym gronie Następna bystra ,nick jej zabrałam hi hi czizass kto to jest ?? Gratuluję zenku słuchaczek ,naprawdę nie ma w tym nic z zazdrości. to chyba jednak nie była ona... " tym bardziej jakaś wymiana zdań ,dla mnie to czytelneę domyslasz sie co autorka mogla miec na mysli?

No mowilem, ze to nie ona. Nie, nie wiem co miala na mysli i nie jest to do dla mnie az tak wazne, zeby jakos to doglebnie analizowac.

Gość bhibi
podoba mi sie twoja olewcza postawa - powinnam sie jej nauczyc

Nie jestem olewczy, tylko zajmuje sie tym co jest wazne. Co mnie obchodzi co autorka miala na mysli. Nie znam jej, nigdy sie nie spotkamy, nigdy nie bedziemy miec ze soba nic wspolnego. Mogla napisac cokolwiek, takie samo by to mialo znaczenie.

Gość bhibi
hehehe, no ok, ta baba jest ci zupełnie obca i anonimowa, ale te ltwoje sex-niunie? cos mi się zdaje, ze w stosunku do niektórych nierozumnych panien, masz podobne podejście. tj. nie specjalnie cięinteresuje co one myślą o tobie, bleby ci dały. tym bardziej kiedy wygaszasz znajomosć. nie starasz się, by miały w 100% pozytywny wizerunek twojej osoby. a niech sobie myślaże jesteś fajtłapa, nieudacznik, itp, ważne żwe osiągnąłeśswój cel. moze to nie jest olewcza postawa, ale nie dbasz o to co ktoś o tobie pomyśli.

" a niech sobie myślaże jesteś fajtłapa, nieudacznik, itp, ważne żwe osiągnąłeśswój cel. moze to nie jest olewcza postawa, ale nie dbasz o to co ktoś o tobie pomyśli" Jesli nie masz jakichs wiekszych kompleksow (mniejsze kazdy ma), to nie mozna cie obrazic slowami, ze jestes taki i owaki, jesli sama wiesz, ze tak nie jest. Co innego jesli wiesz ze cos moze byc na rzeczy i ta osoba ma racje. Zle- nie obrazic, tylko zranic, dotknac. Jesli udajesz kogos kim nie jestes, to to osoba ocenia postac fikcyjna, a nie ciebie, wiec trudno zeby jej slowa brac serio.

Gość bhibi
rozumiem :) wiedziałam że jesteś mocarz

Jestem zwyczajnym czlowiekiem, masz w swoim otoczeniu wiekszych mocarzy:)

Gość bhibi
pewnie tak, tylko że jeszcze ich nie odkryłam ;)

Gość bhibi
szacun za rozum, rózga za dupczenie ;)

Gość bhibi
nommm, temat zeeenka już się przejadł ;)

Gość bhibi
to po co go zakładałeś? :P

Gość Nie on zakładał temat
tylko ktoś inny a dokładnie ja :P

Nie zakladalem. Jakbym zalozyl ten temat, to na pewno nie dalbym na koncu zdania wykrzyknikow tylko znak zapytania i nie napisalbym "ogier" z wielkiej litery.