Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likememem

czy to możliwe żeby po 1,5 roku użytkowania, puder zaczął mnie uczulać ?

Polecane posty

Gość likememem
dzięki :) a jeśli mogę spytać to ile płaciłaś za usuniecie naczynek ? bo chciałbym się ich w końcu pozbyć i wtedy w ogóle zrezygnować z podkładów :)

Gość dla mnie nie ma nawet w 1%
rozne podklady, kremy maja rozna konsystencje, np ten 1 o ktorym Ci napisalam najlepiej wklpywac, bo ma taka a nie inna formule. inne np mozna rozetrzec normalnie.

W Szczecinie u lekarki - 2 zabiegi - 250 zł i 100 zł. Zostały mi po nosem jeszcze, ale to raczej moja wina. Mam katar i trę niemiłosiernie nosa. Miałam nos plus policzki. Ogólnie polecam. Naczynka właściwie schodzą natychmiast.Inne trzeba dobić po jakimś czasie ;)

tez mam naczynka niestety:(

Ja na naczynka dziewczyny polecam tylko laser i tylko u lekarza. Byłam kiedyś u kosmetyczki na zamykaniu prądem. Miałam później plamy po tym zabiegu. Były na tyle świeże że poszłam pod laser na naczynka i plamki i zeszły od razu. Teraz po tym nie ma śladu, ale to była tragedia. Każdy fluid z tych plam się ścierał po około 1h.

Gość likememem
w sumie myślałam, że taki zabiegi jest droższy :) muszę się zorientować jak to wygląda w moim mieście :)

Jak masz możliwość to poumawiaj się na bezpłatne konsultacje. Większość klinik je ma. Pójdziesz- lekarz zobaczy twarz- powie co i jak i ile mniej więcej będzie kosztowało. U niektórych osób potrzebny jest tylko jeden zabieg. Oczywiście nie na całe życie ;) Raz do roku około trzeba powtórzyć.

Gość likememem
ok zaraz poszukam tych klinik, może w końcu zrobię dziś coś produktywnego :D

stosujecie kwasy na twarz?

Gość vfteh
a sprawdzalas inne podklady?