Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka miotełka

Co przyciąga młodych facetów do straszych kobiet?

Polecane posty

Gość olololololA
Coś w tym jest, sama jestem kobietą po 40 zadbaną, wykształconą i zauważyłam zainteresowanie swoją osoba młodszych ale nie odpowiadam na tego typu zaczepki -bo po pierwsze mam męża a po drugie nie wiem czy z takim facetem można na jakieś tematy oprócz seksu porozmawiać. Oni pewnie tylko o jednym myślą, obserwując ich zero kultury, zero rozmów na poziomie. Rzeczywiście tylko służą tym kobietą w jednym celu.

Gość Młode siksy mają nasrene
we łbach, wulgarne, materialistki albo jeszcze coś gorszego. Te tzw. starsze co coś innego. Czułe, wrażliwe, kulturalne takich kobiet wśród młodych już raczej nie ma.

Gość po prostu jesteś gorsza
od tej starszej i nie umiesz tego przed sobą przyznać.

Dziwić się, że kobiety może tak nie uczestniczą w takich wątkach skoro przyłazi banda jakichś pokręconych kretynów którzy sie podszywają i tylko wyzywają. Wracając do wątku, co pociąga ? nie ma chyba konkretnego wytlumaczenia na to, jest pewnie wiele argumentów, które to potwierdzają, bo w końcu mi się skądś to musi brać skoro dojrzałe kobiety mnie bardziej do siebie przekonują. Aczkolwiek z tym jest napewno prawda, że dojrzała kobieta nie weźmie sobie jakiegoś głupka nawet do zabawy, bo na PEWNO ! jest o wiele bardziej elokwentna!