Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola___lola

ktoś jeszcze ma dzisiaj doła?!

Polecane posty

Gość beatrixccc
wrrr...a Ja nie mam doła tylko jestem wkurw....a,co za pierdzielony dzień,pech wyjezdzałam z parkingu i walnełam w samochód który sobie zaparkował na ulicy, zbluzgałam gościa więc wezwał na mnie policje,oboje dostaliśmy mandat za wykroczenia,ja za to ze go walnełam a on ze parkowal sobie na ulicy w niedozowlonym miejscu. Jestem wściekła. Myslalam ze tego dziada rozszarpie.Najgorsze jest to że patrzyam w lusterka i nie widziałam dziada!

Gość beatrixccc
...a mój facet powiedział do tego że gość dobrze zrobił ,bo jakby na niego się rzuciła taka furiatka to też by wezwał policję....co jest tymi facetami!

beatrixccc to trzeba było mu przywalić jeszcze z drugiej strony, tak dla równowagi :P napalonyyyyyy no pewnie że znajdę :) Tylko mam nadzieję że stanie się to zanim braknie mi pieniędzy :P

Gość beatrixccc
...wiesz Guliette ,że chętnie bym mu przywaliła....no ale jeden mandat chyba wystarczy,no nie....? A dopiero początek tygodnia....kto wie co się jeszcze wydarzy;)

Gość beatrixccc
...wspólczuję Ci z tą pracą,u mnie też jest cienko,zwalniają dużo ludzi...kto wie co będzie za m-c

no napewno.. glowka do gory.. jak mialem 20lat to mialem podobnie jak ty teraz.. i tez wszystko sie elegancko ulozylo.. tylko nie zamartwiaj sie.. bo to naprawde nic nie da

beatrixccc kiedyś siostra mojej mamy skasowała na parkingu 3 samochody :D:O:D no zestresowała się dziewczyna :P napalonyyyyyy mam plan :P choćby się paliło, waliło to i tak pojadę... a co! Bezrobotnemu wszystko wolno :D

no i tak trzymac... jestes mloda i masz sie bawic, smiac a nie zamartwiac.. ja z tym sunrise na powaznie.. wiec przemysl to na powaznie

Gość beatrixccc
..niezła ta siostra Twojej mamy...heheheh...no mnie się w zasadzie pierwszy raz coś takiego przytrafiło,z reguły jeżdzę ostrożnie... no cóż stało się. Trzymam za Ciebie kciuki,i nie poddawaj się z poszukiwaniem pracy. Wrocław to piękne miasto,dasz sobie radę. Pozdrawiam serdecznie.

beatrixccc dostała wtedy 1000zł mandatu, bo więcej nie mogła :( w zasadzie to dostała 2 po 500... ahhh upierdliwość pana policjanta, który nie miał racji... napalonyyyyyy serio na poważnie ? ;)

Gość slodkogorzki
guliete ty lepiej uważaj z kim tu piszesz,na twoim miejscu nie pchałbym się na sptokania z obcym gosciem ktory siedzi o tej porze w necie i udaje porządnego.nie chciałbym potem czytac w wiadomosciach o kolejnej zaginionej dziewczynie.powodzenia w znalezieniu roboty,i nie badz naiwna.

no ja nie powiedzialem ze jestem grzecznym chlopcem. ale nigdy nie skrzywdzilem i nie skrzywdze zadnej dziewczyny.. ogarnijcie sie troche ludzie.. nie wiem co w tym zlego ze chce zabrac dziewczyne na imp.. no bez przesady

witam wszystkich;-) widzę, że tu sporo działo podczas mojej nieobecności...ale dobrze wiedzieć, że nie ja jedna mam kiepski czas...

Gość blond idiotka
beatrix trzeba być kompletną kretynką żeby przyebać w inne auto nawet jeżeli było nieprawidłowo zaparkowane i jeszcze z pezdy strzelać:O

co tu dzisiaj wszyscy tacy radośni? każden jeden i każda jedna w świetnym nastroju i nikt nie ma rzeczonego doła??!!!

Ludzie, i jak tu nie mieć doła?!! roboty huk, zamiast ubywać, przybywa! interesy nie idą za cholerkę! a facet się nie odzywa, telefon milczy... no jak żyć??!!