Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuussia2

co mam zrobic??

Polecane posty

Daffodill A ty co? Jeden post na koncie nie czyni wiosny czy innej jaskółki. :P

A co ma jedno do drugiego? Coś taka agresywna - zrobiłam Ci coś? Zapytać nie wolno? Jak masz tak odpowiadać to nie odpowiadaj wcale. Ja nie mam złych zamiarów. A to od razu mam 100 postów napisać?

Daffodill Aż tak wieje z mojego posta agresją? :( Wygładź twarz, po prostu ciężko promiennie się uśmiechnąć do nowego nicka, który może być setką innych... Duch jaki jest, taki jest i tyle. Ale pomarańczka zdaje się dużo...wiedzieć. Ciekawe ile prawdy w tym, co pomarańczka wie?

Gość Przecież to żadna tajemnica
Kto siedzi na kafe od ok 3-4 lat to wie to wszystko. Pamieta te wojny i akcje ducha i jego wkręty. Duch jest w tym mistrzem :D

Gość Przecież to żadna tajemnica
Duch jest tym, który manipuluje. On pociąga za sznurki. A biedne, naiwne nicki zachowują się tak jak duch tego od nich oczekuje. Dają się prowokować. Duch- mistrz manipulacji. Szacun.

Jestem zdegustowany zachowaniem większości użytkowników tego szacownego forum:o:( Dawniej było inaczej.

Ja kafe znam od 2007 albo 2008, ale niestety bywałam tak co miesiąc albo dwa tygodnie, więc w zasadzie poza skrajnymi przypadkami to nic nie wiem. 😭

Tak, tylko nie każdy siedzi na kafe 3-4 lata. To znaczy, że nowi nie mają prawa się zapytać? Chyba rzeczywiście to forum, a raczej.... pozostawia sporo do życzenia. Tylko obelgi, wulgaryzmy i chęć dowalenia innym.

bydło cafe -> spoko masz do tego prawo, ważne, żeby nie mierzyć wszystkich jedną miarą :)

Daffodill Będziesz teraz na mnie wrzucać, bo zapytałam niebezpośrednio coś za jedno? :O

I jeszcze jedno: Dek - ja nie jestem jedno - moge być jedna. A co to znaczy, że duch pociąga za sznurki? MANIPULUJE? Jak ktoś da się zmanipulować to jego sprawa.

Daffodill Nie. 💤 Niefajnym jest, że nie można łatwo znaleźć cię przez googla i sprawdzić pod różnymi kątami, jaki masz styl, z kim piszesz, itede, itepe. Jeśli faktycznie jesteś nówką, wiedz, że na kafe dzieją się rzeczy, które wymykają się spod kontroli. Dlatego nieufność jest wskazana.

Dek. Jaki mój styl, z kim piszę - to istotnie nie znajdziesz mnie na googlu. W innych sprawach, a i owszem. Tak - jestem "nówką" i myślałam, że na tym forum można pogadać normalnie, tak po prostu - o wszystkim i o niczym. Sprawdź topik "jestem nikim" - tam pisałam - jako pomarańczowa i jakiś matoł się pode mnie podszył. Dlatego się zaczerniłam. - inny nick to prawda, ale jeżeli jestes inteligentna, to zorientujesz z jakiego tam pisałam.

Dek. być może jeszcze nie wiesz, ale jestem yebnięta papierowym workiem z cementu:o:(

No to świetnie. Jak to się dzieje, że i zaczernione mogą stać się podszywem? Odpadam stąd, bo to chore forum.

DaffodiIl Dek. być może jeszcze nie wiesz, ale jestem yebnięta papierowym workiem z cementu :D :D :D Od jakiegoś czasu na serio się zastanawiałam, czy ktoś mi nie paczy "w monitor". Ale co tam, wie przecież jak się skontaktować w razie czego.:O :D Prawdziwa Daffodillowa, radzę Ci wymyślić jakiś inny nick albo przyzwyczaić się do cementu. I tak nawiasem - znajdź sobie własne TWA (pełno ich tutaj) albo wsiądź na bananową karuzelę - wtedy będziesz rozmawiać o wszystkim i o niczym.

Gość Zuzanna Amelia &23
a ja lubię ducha cafe, tą moją wyłysiałą paukę👄

Gość wowowowwoowowowowowowoowowowow
a co ci tu momagac dzido, juz ktos napisal ze kazda porada jest odbierana przez ciebie jako obelga wiec kicaj

Płynie gówno, płynie po wolskiej krainie. :O

Gość kootwaa
a jak niby ci pomoc? facet albo sie toba znudzil albo zyje w stresie postaw sie w jego sytuacji - musi zarobic by utrzymac 3 osoby - ciebie i 2 dzieci, sama pisalas ze nie jest kasiasty wiec moze sie boi ze nie utrzyma 3 osob?

mamuussia, czy ty kobieto jestes prawdziwa, czy wyimaginowana razem ze swoim problemem. czytam to prawie wszystko co zostalo napisane na 7 stronach i zaczynam sie zastanawiac czego wlasciwie ten topic dotyczy. problemu w malzenstwie, czy wojny podjazdowej skierowanej przeciwko duchowi. jesli rzeczywiscie dotyczy problemu w zwiazku, to odpowiedz madrych ludzi juz od dawna jest tu zapisana. jesli jest to plucie i rzyganie, potrwa niestety jeszcze kilka nastepnych stron. pisze tu od niedawna i takze nie wiem z kim rozmawiam. duch_pomidor_fenixx_ zakreceni_pomyleni_zapowazni_wszystkowiedzacy_ciekawscy_i_wieluinnych przy tym wszystkim, bedac zdrowa na umysle oswiadczam ze nie czuje sie .... bydlem kafe.......

frida6-- wiesz co teraz trzeba sie głęboko zastanowić czy wogóle tutaj przebywać na kafeterii.Szczyt chamstwa i głupoty osiagnał apogeum i to od przedstawicieli młodego pokolenia.Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora lecz wystarczyło pare postów poczytać i określić po co nam tutaj bywać!!