Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuussia2

co mam zrobic??

Polecane posty

Wiesz różnica wieku jest dosyć duża,mozliwe że sie wstydzi tego .Powinien być dumny,ze ma taką młodą zonkę.

Gość mamuussia2
No o mojego meza bo nic sie nie stara w lozku, ciagle tylko dojdzie i nawet nie stara sie mi dogodzic. A mamy dwie sliczne dziewczynki i bylismy szczesliwi kiedys. Nie odejde jak mi tu radza bo go kocham. Rozmawialam z nim i prosilam ale nic nie pomaga. On polozy sie na mnie, porusza sie i koniec. A jego tu nawet od pedofili wyzwali jak on jest dobry maz i ojciec, tylko mnie nie przytula i sex nie jest taki jak mial byc.

Gość a czego Ty oczekujesz?
Nie chodzenie na imprezy nie robi z Ciebie dojrzałej tak jak posiadanie dzieci czy co tam jeszcze napiszesz. Chciałaś romantyzmu, noszenia na rękach, kwiatów, seksu trzeba było dzieci nie rodzić. Teraz to Wy jesteście na etapie starego małżeństwa z potomstwem macie i będziecie mieli wiele obowiązków. Już nie jesteście parą zakochanych co świata poza sobą nie widzi i czas przywyknąć. Ludzie jak piszą o Twoim wieku to się oburzasz. Nie kumasz, że inny start ma para, która poznaje się w wieku dwudziestu paru lat, potem ślub i dzieci? Wy w tym wieku będziecie tak sobą znużeni (Ty już teraz jesteś) że ciężko będzie o porywy uczuć. Życie kochana życie. Żebyś nie została sama z dwójką dzieci bo teraz takie czasy, że jak facetowi źle idzie do innej.

Gość mamuussia2
Nie kiedys byl inny, czulszy, dopiero jak sie dzieci urodzily to sie zrobil taki nieczuly dla mnie. I co tu zrobic?

Mała dygresja odbiegajaca od tematu.jak Ci się pojawią dwie wariatki Perwersja i vera lynn nie reaguj wcale.One uważaja sie za pępek tego forum a jak im sie ktoś przeciwstawi kolokwialnie mówiac gnoją go.Więc posłuchaj tej rady

mamuussia2-- zaniedbuje Cie seksualnie z prostej przyczyny zrobił sie wygodnym egoistą.Musisz zaprowadzić go do poradni seksuologicznej,przecież facet za młody jest aby tak anormalnie sie zachowywał.

Gość mamuussia2
chcialabym sie dowiedziec kto sie podszywa za mnie ja juz dawno nic nie pisalam do duch cafe to w sumie jest tak jak ktos napisal podajac sie za mnie ale wziol to po prostu z pytania. wiec nie zawsze tak bylo. zaczelo sie psuc jak zaszlam w ciaze z pierwsza corka.

Może do psychologa czy poradni rodzinnej.Wiesz ,dziwie sie strasznie postawie Twojego meża.A Ty jak sie widzisz nadal jesteś atrakcyjna do niego??

Duch Cafe - rocznik 1949. Maniak wyciągania danych od obcych ludzi i znany powszechnie szantażysta. Uśmiercił żonę kila razy, nie rozmawiajcie z nim. :)

Gość mamuussia2
do duch cafe widze ze jest Pani lub Pan normalna osoba i poslucham rady odnosnie kolezanek wyzej. dziekuje i pozdrawiam

mamuussia2--wiesz zaczernij się i po kłopocie.Są przesmiewcy z gruntu rzeczy dzieci i podszywy sobie robią.Inaczej stale będę w błąd wprowadzany.

Ale co w tym jest dziwnego. I on nawet nie jest jej mężem. Chciał zaruchać, zrobił dziecko, tyle dobrego, że wykazał się odrobiną odpowiedzialności. Ale ona nigdy nie była dla niego równorzędną partnerką-ani emocjonalnie, ani intelektualnie. 🖐️

Gość a czego Ty oczekujesz?
Jaka poradnia? Facet jest znudzony bo już nie jesteś seksowną 18 tylko matką jego dzieci. Rzadko się zdarza żeby facet szalał za dziewczyną całe życie. Zmieniamy się fizycznie i charakter przecież tez się zmienia pod wpływem przeżyć itp. Musisz przeczekać może przejdzie jak nie to znak, że już wyraźnie jest znużony swoim życiem a na to nic nie poradzisz nic na siłę.

vera lynn-- Ty natomiast masz 25 lat i siano w głowie.Nie oddzywaj sie wywłoko do mnie bo sobie tego nie życze smarkulo porypana.

mamuussia2-- nasze prababcie wychodziły za mażw wieku15-26 lat o wiele jeszcze wiecej starszych i do póznego wieku dożywali w małżeństwie.

Gość mamuussia22
tzn nie wim co myslec. mam rozstepy i skora na brzuchu nie jest taka super bo pierwsza corke urodzilam duza i mialam duzy brzuch ale mowi ze jestem dla niego sliczna i super wygladam i mu to nie przeszkadza ale pewnie tak tylko mowi. Ale mysle ze moge mu sie nie podobac po prostu :(. ktos sie ciagle podszywa i nie moge na swoim nicku nic pisac bo jest haslo

"nasze prababcie wychodziły za mażw wieku15-26 lat o wiele jeszcze wiecej starszych i do póznego wieku dożywali w małżeństwie." A seks uprawiały ku chwale ojczyzny. :classic_cool: Jak można coś takiego porównywać? :D

mamuussia22-Wymyśl sobie inny nick tylko zeby nie było L w nim jak lucjan,poniewaaż na czarno podstawią I jak irek Perwersjo jeśli idziesz na zderzenie ze mną więc powiem Ci ,ze nie będe z Tobą rozmawiał.

Gość Yogi Bear :)
a jesteś pewna, że nie ma kogoś na boku? pytam, bo taki brak czułości jest dosyć podejrzany..

"A seks uprawiały ku chwale ojczyzny. Jak można coś takiego porównywać? " Gdzie tu jest chamstwo?

W/g Ciebie głupie.A jak tej kobiecie pasowało wyjść za maż tak wcześnie i nie bzykać sie w partnerstwie to co Ci do tego?

Brak czułości może być podejrzany u pary, która się kocha. A nie w momencie gdy facet chciał sobie poruchać młodą laskę, zapomniał gumy założyć i zrobił dziecko. 🖐️

Nie ma reguły na faceta,mozliwe ze przestało go interesować bycie z Toba w bliższych kontaktach.Moze jest przemęczony?Ma pracę z dojazdem??Moze być wiele czynników nie wykluczajac skoku w bok.