Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuussia2

co mam zrobic??

Polecane posty

Gość Ali :)
Facet w wieku 23 często ma w głowie tyle co 17-latka. Poza tym różnica 6 lat. Mężczyzna w prawie już średnim wieku i nastolatka... Różnica 20 lat... Sama się dziewczyno zastanów. On mógłby być Twoim ojcem, to nie jest normalne.

Gość mamuussia2
to ty sie zastanow widze ze jestes nienormalna jakas. po pierwsze 16 lat roznicy no watpie zeby w wieku 16 zostal ojcem chlopak. puknij sie w leb bo jestes chyba niedorozwinieta umyslowo nie odpisuje tu bo szkoda po prostu zegnam

"po pierwsze 16 lat roznicy no watpie zeby w wieku 16 zostal ojcem chlopak" A co w tym dziwnego? Skoro Ty zostałaś matką w wieku lat 18, to dlaczego chłopak nie może zostać ojcem w wieku lat 16?

Gość mamuussia2
wszystkie sie puknijcie, zazdraszczacie mi bo mam dojrzalego meza i na dodatek z wygladem mlodzienca. Pomaga mi jak chce i sie dziecmi zajmuje, tego tez zazdraszczacie. Widze ze nie dostane tu porady.

Gość gangrena 20110722
Mamusia2 - jak nie chcę Ci dokuczać, ale sama się zastanów co piszesz. Chłopak w wieku 16 lat jak najbardziej może zostać ojcem, tak jak 15-,16 czy 17-latka może zajść w ciążę.

Gość mamuussia2
pani Perwersjo a niby jak taki mlody ojcem moglby zostac? przeciez to dziecko jeszcze na milosc boska.

Naprawdę trudno mi uwierzyć, że ktoś może być tak tępy, więc to na pewno prowokacja. :classic_cool:

Gość gangrena 20110722
A Ty uczyłaś się aby trochę biologii? Jeżeli ma żywe plemniki - to może zostać ojcem i w wieku 13 lat i w wieku 85 lat!

Gość mamuussia2
Pani Perwersjo to chyba Pani jest tepa. Prosze mi napisac ile zna pani przypadkow ze chlopak w wieku 16 lat bedzie ojcem a ile dziewczyn? to sa dwie rozne sparawy. chlopaki w tym wieku w ogole pewnie nie wspolzyja. widze ze raczej dorosla pani nie jest. to jest smieszne normalnie lepiej jak w cyrku z niektorymi odpowiedziami

Gość mamuussia2
A niby ze dlaczego prowokacja, to ja sie normalnie zapytalam a Wy na mnie skoczylyscie. Ja chcialamy tylko porady. Nie napisze juz tu bo sami stuknieci tu sa ludzie, psychole jakies czy co? Pozdrawiam.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gangrena 20110722
Kończ, Waścina! Wstydu sobie oszczędź!

Gość mamuussia2
I jeszcze nienormalna do tego. Ide stad bo nie dostane tu odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość wowowowowoowowowowowoowowoowow
@mamuussia2 jestem pod wrazeiem... a szkole jakas skonczylas?

Gość mamuussia2
teraz to ja nie pisze ide juz ide ale ktos sie podszywa teraz ja tylko czytam i sie smieje

Gość mamuussia2
Pani Perwersjo nie, nie dam Pani tej satysfakcji. Nie bedzie sie Pani do woli tu na mnie wyzywac. Moze bedzie tu zaraz ktos kto udzieli mi odpowiedzi na moich kilka pytan. To moj temat i nie ma Pani prawa tu swoich fanaberii wyrzucac.

Gość mamuussia2
ty jestes psycholka jakas pani Perwersjo. Twoje buzki nie maja tu nic do niczego

Gość mamuussia2
Perwersja -Ty suko ,wszędzie się pipo wpiepszasz i niszczysz normalnym ludzim tematy. Spadaj z tąd szmato francowata i przestań się gnojaro udzielać swimi pieprzniętymi wywodami. WON SZMATO.!!!!!!

Gość wowowowowoowowowowowoowowoowow
@mamuussia2 hahahahahhahahah zakazywac to mozesz swojemu dziecku zeby wody z kibla nie pilo

Gość mamuussia2
16:45 to byl podszyw, o nie, do takich slow to ja sie nie uciekam.

Gość mamuussia2
ja mam prosbe jedna prosze was juz jezeli nie chcecie udzielic pomocy ok. ale prosze juz nie piszcie takich rzeczy i nie podszywajcie sie ja ide robic pranie Pozdrawiam

Gość szogun0015
PODSZYW NIE PODSZYW ,ALE MĄDRZE NAPISAŁ I WYGARNOŁ CAŁĄ PRAWDĘ O PERWERSJI

Gość trele morele30
autorko, twoj facet na pewno jest odpowiedzialny. Macie dzieci wiec jest z toba. Mysle jednak ze jego stosunek do ciebie zmienil sie. Moze wkradla sie rutyna, moze czas ozywic zwiazek. Czytalam wypowiedzi iinych i trudno choc w polowie nie przyznac im racji. Nie denerwuj sie od razu. zastanow sie, sama przeanalizuj zachowanie swojego faceta. Zycze ci aby bylo lepiej ale przemysl najpierw wszystko na spokojnie bez niepotrzebnego zaprzeczania na samym wstepie

Gość mamuussia2
trele morele a ty tez mnie nie obrazaj, Nie znasz mojego zycia, nic nie mozesz powiedziec o mnie i o nim. Jakie tu chamcowy siedza to ja tego nie pojme nigdy chyba w zyciu.jak nie mowia ze pedofil to jeszcze ze co innego. Ide juz teraz naprawde. Pozdrawiam.

Gość mamuussia2
Mam prosbe dpo was wszytskich, co? Idzcie z moejgo tematu bo moze ktos by napisal ale jak widzi te wszytskie bzdury to sie boi ze bedzie krytykowany jak ja. Wiec idzcie juz.