Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afffaafsfa

Ja 158, on 188... czy to nie problem?

Polecane posty

Gość afffaafsfa

Spotykam się z fajnym facetem. Niestety cały czas kwestia mojego niskiego wzrostu nie daje mi spokoju. Czuję się przy nim jak dziecko. Zastanawiam się co inni o nas myślą... czy są tu takie pary? Albo co o takich myślicie?

Gość łobub bubu
to zależy jak wy sie z tym czujecie a co mysla inni to powinnas miec głęboko w d....

Gość afffaafsfa
On mówi, że uwielbia filigranowe dziewczyny. Ja mu nie do końca wierzę, źle sięczuję ze swoim wzrostem

moja siostra ma 156 a jej mąż 198 i jest ok, wszyscy się przyzwyczaili, są fajnym małżeństwem chociaż ona miała opory na początku znajomości

Gość taka sobie dziewczynkaaaaaaaaa
ja mam 164 a maz 196:) i do tego troche jest napakowany to wyobraz sobie jak my wygladamy:) a znam wiecej takich par

Ale fajnie musi Ci być jak taki duży człowiek Cie przytula;) Znam dużo takich par jak Ty i Twój chłopak:) Nie masz się czym przejmować!:)

Gość afffaafsfa
Fakt, przyznam, że fajnie sięprzytulić. :D Ale jak idziemy ulicą (nawet jak jestem w 10-13 szpilkach, a bez to już w ogóle) to wiecie...

Gość dfdsfds
ja mam 155 a mój 185, nikt nie narzeka

Gość tooooona
Ja jestem 2 cm wyższa od Ciebie, a mój facet jest wzrostu Twojego. Nikomu to nie przeszkadza i nie ma w tym nic dziwnego :) Jedyny problem to taki, że jak idziemy za rękę, to ja muszę swoją mieć delikatnie podniesioną do góry i jest trochę niewygodnie ;p

Gość tooooona
i jeszcze jedno - buty na obcasie zakładam tylko na jakieś ważne okazje, tak poza tym chodzę w płaskich bo mi wygodniej :)

Gość SZCZuplutka OnA
mysle ze wlasnie tak do 30 cm jest w porzadku, 20 - 30 cm to najfajniejsza roznica "siostra ma 156 a jej mąż 198" - taka duza roznica to juz mysle ze moze stanowic jakis problem ale nie Twoja autorko. i nie masz sie czym przejmowac, wiekszosc kobiet ma ok 160 cm masz normalny wzrost a on jest po prostu wysokim facetem

Gość Annusza i Katiusza
pewnie robicie im laskę na stojąco.

Gość moja córka
ja 152 cm mój maż 186 cm:)

Gość dzbanek mleczny
ja mam 155 a moj 191 i wazy 99 :D a ja 50 :P w sumie nie wiem co o nas mysla bo mam tow nosie :P

Gość jakajataja
Ja mam 160 a mój mężczyzna 186 i jest ok :) jakoś nie ma problemu :) a jak chce byc wyższa to koturny 10 cm :)

Zaram mnie szalak trafi. Zalorzcie kolejynch 5 topikow o wzroscie- bo to jest najwazniejsze w zyciu. Ty nie masz wiekszych problemow zyciowych jak wzrost? Ty wez sie w glowe puknij i tyle. Miedzy mna a moim jest 37 cmj roznicy i co? Pasuje wszystko jak ulal. Kolejne prowo.

Frodek ja cie prosze... Czy ty widziales kiedys kobiete zeby hajtala sie z kims bo jest wysoki Myslalam ze to sobie wyjasnilismy...

Gość halinka 7474
a u nas ja 166 on 172 tylko że ja ważę 62kg a on 125 i co mam zrobić? od ślubu (19 lat)przybrał 40kg!!!!!!!!!!!!!

Frodek ja cie prosze..czy ty zwariowales? Ja znam tylu naprwde jebnietych ludzi i powalonych ale jeszcze nigdy w swoim zyciu nie spotkalam kogos zeby wstepowal w zwiazek malzenski bo partner wysoki. Ja moze jetem i zwariowana ale nie jestem jebieta. FRODEK badz tak mily i odezwij sie do mnie na gadu. Pozdrawiam.

a co cie to obchodzi co inni pomysla? Wy sie macie czuc zayebiscie w swoim towarzystwie i macie sie dogadywac a nie ladnie prezentowac w oczach przechodniow w parku.

fRODUS bo mnie to denerwuje co mi ciagle zarzucasz. Ja bylam juz raz mezatka i wyobraz sobie nie mial 190. nie zamierzsm sie z toba w2ymadrzac na forum dlatego na gadu..tzn jesli chchesz i tyle. Jesli juz sie ciagle spotykamy na topikach to sie choc poznamy.

Bedziesz sie smial ale ja mam od wieli lat ten sam typ facetow ktory mi sie podoba jedynie co sie zmienilo to wiek :-) Ok spoko jesli nie chcesz to ok, to byla tylko propozycja bez jakis podtekstow, chcialam tylko cie poznac ale skoro nie piszesz z ludzmi z netu ok moge zrozumiec.