Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afffaafsfa

Ja 158, on 188... czy to nie problem?

Polecane posty

Wlasnie...co cie obchodzi co kto mysli.... Ludzie gadaja gadali i beda gadac i obgadywac czy bedziecie 50 cm wieksi czy 30 nizsi. Kochacie sie ? To sie liczy a innych oleJ.

Gość mam [podobna roznice wzrostu
z mezem i nie widze problemow

Gość Karmie pieski pusta miska.pl
tyle ma moj tatus i mama! babcia miała tyle i jej 1 maz 190:)

Mycha a ty zyjesz wlanym zyciem? nie sadze. Cudzym I nie oceniaj kogos i nie wyzywaj zerem..odsyłam na topic uczuciowe wredne baby warszwiak

Frodek jak chcesz...gadu mail skypa... Mycha a powiem ze u mnie wszystko dobrze:-) Bylismy na urlopie , teraz znow praca ale za 2 tygodnie jedziemy na 3 dni na zjazd motorowy wiec sie troch odchamimy :-) Pozat tym wiele zlych wiadomosci jesli chodzi o znajomych-rak szaleje az brak slow.

ojj z tym rakiem to niedobrze :( a gdzie byliscie na Urlaub? pomarancz - tak, dokladnie - zyje swoim wlasnym zyciem a w cudze nosa nie wkladam. Wyjatkiem jest sytuacja gdy komus dzieje sie krzywda - wtedy nie pozostaje obojetna.

Biest - legenda głosi, że możesz porozmawiać ze mną o każdej porze dnia i nocy, wystarczy na kafe założyć temat o wzroście:) Ale serio, jak to jest, że niby gust Ci się nie zmienił, a jednak?

Teneryfa :-) Wspaniale bylo :-) Dobra znajoma ktora co roku jezdzi z nami na ten zjadz ma raka piersi ,byla 2 razy operowana , maz kolezanki z forum zmarl na raka 2 tyg temu ..nie no brak slow.serio.

Frodo spoko to byla tylko propozyja- nie chCesz to ok. Tak zmienil mi sie gust jesli chozi o wiek facetow :-)

krzywda. ta jasne. A ty co sędzia niezawisły? pamietaj, ze swoimi oszczerstwami i oczernianiem wiecej krzywdy robisz niz pozytku jak jestes wierząca to oczernianie kogos do grzech ciezki.

Frodek wiesz co daruj sobie ok?? Nie wiem co ja ci zrobilam, ze po mnie na forum jezdzisz ale jesli masz mi co do powiedzenia to powiedz mi to na gadu-dlatego cie pytalam. Co ty pleciesz za faramazony? Ja hajtnelam sie z kims bo go kochalam i byl 1 miloscia mego zycia jesli cie to inetesuje w co watpie.

hee, kogos oczernilam? O czyms nie wiem? Biest - teneryfa pieeekne miejsce, zazdroszcze :) co do choroby - trudna sprawa, wspolczuje to za malo, nie wiem co napisac ale naprawde szkoda mi ludzi..

Jak slysze o raku to mi sie podnosi-2 lata w straszych meczarnciach zmar ojczym meza. Potemkoeljyni znajomi-brak slow. Frodek ty mi tu nie uciekaj. Bo cholera jasna ten czlowiek byl przy przy mnie kiedx inni mie zostawili i byl prz ymnie kiedy potrzebowalam najbatdziej pomocy , wiele miesiecy mnie wspieral - cho mogl byc z inna ladna laska , ktora do zwiazku nie wniosla problemow. Dlatego miedzy innymi za niego wyszlam- bo mnie kochal.

No własnie mycha twoj problem polega na tym, ze NIC NIE WIESZ ALE GADASZ ANALIZUJESZ WYCIAGASZ WNIOSKI RADZISZ..TO SIE NAZYWA OCZERNIANIE...!!!!!!!!!!!!!!! I WYZYWASZ OD ZER, ZE PO CO KTOS ZYJE, ZE CO ROBI, ZE LEN.. a co ty zrobiłas? napisałas ksiazke poradnik? nie? jestes zerem

hahahaha :D ze tobie sie chce po nocach takie bzdury wypisywac.. idz juz spac a jutro koniecznie tu zajrzyj i przeczytaj swoja teorie - wyciaganie wnioskow/analizowanie lub tez porada to OCZERNIANIE. I nazywasz ZEREM kogos o kim wiesz wlasnie mniej wiecej tyle. Kto wie, moze wowczas sie z tego posmiejesz tak jak ja teraz :) Dobranoc.

mycha mam dobra rade nie gadaj bzdur i mniej sie smiej, bo wysmiewanie sie to tez ciezkie przewinienie jak na taka starą babę. Prawnukami sie zajmij, jak nie masz własnego zycia. ale nie analizuj cudzego zycia.

Gość uuuuniuniauu
spoko. miałam rok faceta który miał 210cm a ja 164 ale nie zwracałam na to uwagi zbytnio najważniejsze że się kochalismy

Powiem ze brak slow jak slysze o tym ze ktos jest chory. Zona tescia schylajac sie do zawiazania buta zlalam 12 kregi szyjne , jest na liscie dawcow plouc. Gdy takie tragedie dotykaja kogos z twego otoczenia to nie tylko lzy ciska ci sie do oczu ale schylasz glowe przed tym co moze cie kiedys spotkac. Frodek to super , zycze wam wszytkiego co najlpsze:-)

Frodek mam taka badzieje - fakt nikt nie wie jak bedzie za 5 laT ale mam nadzieje ze u ciebie to cos powaznego. A dlugo jestescie razem? Dzieci?