Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdf3

bola mnie jajniki

Polecane posty

Gość wdf3

czy cos tam w srodku. cala spuchlam, brzuch mam mega duzy i twardy od kilku dni i czasem mnie lapie taki bol,ze ruszyc sie nie moge i becze. do tego mam gesty sluz i nieprzyjemny zapach. co to moze byc?

Gość wdf3
boje sie co to jest..ma ktoras z was taki problem??

Gość wdf3
wiem,ze to glupie,ale nie chce isc do lekarza.

to sie mecz 🖐️ objawy wskazuja na jakis powazniejszy stan zapalny, ale skoro nie chcesz isc do lekarza...

Gość wdf3
czuje sie mega dyskomfortowo : sluz, wielki twardy brzuch,spuchnieta twarz, nogi, nieprzyjemny zapach i wgl nawet po dlugim spacerze,diecie i umyciu czuje sie nieswiezo i ciezko

Gość Cisza, to moje imię
a boli Ci konkretnie ,któraś strona ?

Gość wdf3
musi byc ginekolog,czy wystarczy lekarz rodzinny,opisze objawy,antybiotyk i po sprawie ?

Gość Cisza, to moje imię
ginekolog zdecydowanie...a boli ci ktorys jajnik czy oba ?

Gość uuuuniuniauu
to jest zarówno objaw nadchodzącej miesiączki jak i ciąży.. jeśli nie masz obaw o ciążę to napewno miesiączka pojawi się za kilka dni.. mam tak co miesiąc.

najlepiej ginekolog, ale objawy masz niejednoznaczne, wiec do ogolnego tez mozesz sie przejsc

Gość wdf3
Wlasnie boli tam nisko w srodku,taki skurcz i promieniuje to na okolice,wtedy sie ruszyc nie moge i slabo mi sie robi

Gość wdf3
tez mozliwe,ze miesiaczka,ale az tak nigdy mnie nie bolalo... a powinnam miec dopiero w okolicach 13-tego,ale roznie bywa. zaniepokoilam sie moimi objawami..

Gość wdf3
wiec przejde sie najpierw do rodzinnego..moze byc to rak?

podobno rak macicy daje potworne bole ktorych nie da sie niczym zbic :( idz do lekarza koniecznie, bez wzgledu na to jakie masz podejrzenia.

Gość uuuuniuniauu
idźkaj do gina w takim razie.

Gość wdf3
O CHOLERA

Gość wdf3
jak mam raka to wole nie wiedziec chyba...wgl jak to wyglada u gina? nigdy nie bylam

Gość uuuuniuniauu
nieee toż od razu rak... przestańcie.. Wydaje mi się, że w najgorszym wypadku możesz mieć zespół policystycznych jajników..podobne weznaki daje..Idź od razu do gina po co chodzic od lekarza do lekarza.Do gina i będziesz wiedzieć.

idziesz, kladziesz na fotel i sie rozkraczasz. ale najpierw wywiad. dopiero potem na fotel, dupa do dolu i wziernik Ci wklada zeby zobaczyc. pewnie bedzie tez brala wymaz jakis. byc moze bedziesz miala zlecone usg, wtedy pojdziesz do innego pomieszczenia pewnie, na lezanke, kladziesz sie z nogami ugietymi w kolanach i wkladaja Ci taka glowice ktora jest dosc cienka wiec nic sie nie boj. to nie boli takie badanie. chyba, ze bedziesz bardzo spieta i sie bedziesz zaciskac, to moze zabolec.

Gość Piksi Diksi Pikaczcz
nie straszcie dziewczyny rakiem !! te objawy można podpiąć pod tysiące kobiecych dolegliwości

Gość wdf3
puchne w sumie dosyc czesto po twarzy,moze od tego..na czym polega ta choroba?

ale moze jak sie wystraszy to szybciej sie zmobilizuje do pojscia do lekarza, jaka dolegliwosc by to nie byla, to zwlekanie z leczeniem jest zlym pomyslem

Gość uuuuniuniauu
hm jakby Ci tu powiedzieć.. wchodzisz do gabinetu pyta się Ciebie co jest, Ty mu mówisz..zaprasza Cie do badania. każe Ci się rozebrać od pasa w dol siadasz na samolot bada Cie i potem na usg myślę.

Gość wdf3
no wlasnie bardzo sie boje co to jest,a przy okazji nie zaciekawie w takim stanie wygladam.. boje sie tego gina..

Gość Piksi Diksi Pikaczcz
że co ? twarz ci puchnie ? :D

Gość najprawdopodobniej to
zwykłe zapalenie jajników , tak wyglada to z opisu objawów . pewno skończy się na zastrzykach penicyliny w tyłek . Idź dziewczyno do gina i tak się bez tego nie obejdzie i samo nie przejdzie , nie ma cudów .

A co za różnica czy to rak czy nie? Wiesz ile jest różnych, kobiecych chorób, które są równie śmiertelne jak rak? Nikt Ci tutaj nie pomoże na odległość i nikt nie chce ponosić odpowiedzialności za to, że np. za kilka dni przyjedzie po Ciebie karetka. Ginekolog, kilka minut badania i po sprawie. To może być błahostka a może być coś poważnego. Jakby mnie cokolwiek tak bolało, że nie mogłabym się ruszyć i płakałabym to poleciałabym do lekarza od razu a nie pytała na kafe...