marrrr1990 0 Napisano Lipiec 24, 2012 3 dni temu poznałem napisałem post na kafeteria i odezwała się do mnie dziewczyna wymieniliśmy się zdjęciami i spodobaliśmy się sobie. Ona mówi że jest brzydka i nie lubi siebie. Ale dla mnie jesteś śliczna tak do niej mówiłem dużo komplementów że wszystko mi się w jej wyglądzie podoba. Ona jest bardzo nieśmiała więc poznaje chłopaków przez internet i ma ich dużo ale mówiła mi że jestem dla niej najważniejszy z tych co poznała. Wczoraj pisaliśmy na gg i ona powiedziała że nie wie czy coś z tego będzie. Ona ma 16 lat ja 21 mieszka 500 km ode mnie. pisała mi że jak nie skończy 18 lat to nie przyjedzie. Ja powiedziałem że będę czekał ile będzie trzeba i nigdy jej nie skrzywdzę bo bym sobie tego nie wybaczył. Nie chcę żadniej innej tylko ją. Nie chcę jej wykorzystać bo po co? Chę żeby w przyszłości była razem ze mną. Fajnie się z nią pisze jest najpiękniejsza na świecie. Co powiecie na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach