Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Czy z nim zerwać? Zdradzal

Polecane posty

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ty mnie nie denerwujesz, raczej dzień taki. 

Podziwiam, że w ogóle chce Ci się na to reagować. Nick, stworzony przez biedną kuwetę, która odeszła, pisze zaczepki na poziomie upośledzenia dosłownie. A ten drugi to chyba słynny "człowiek, który ledwo dosięga klamki", czyli krasnal ćpunek. Zauważyłam już dawno, że atakuje, może to być jakiś ból egzystencjalny, spowodowany tym, że jedyne kobiety, które w życiu posuwał, to były prostytutki. Szkoda palców na reakcje na to według mnie. 

8 minut temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

pięknie się denerwujesz i jesteś taki podniecający 😜

W ogóle nie widać kuweta, że to ty, wcale, naprawdę nie widać, nie kłamię 😎 Także licznik, ile godzin codziennie jesteś na forum i latasz za przedmiotem swej obsesji ci tyka, miej świadomość tego 🙂 

• Haha 1

Ja się tego po sruwerty nie spodziewałam, daje czadu babeczka 

9 minut temu, KróliczekZły napisał:

W ogóle nie widać kuweta, że to ty, wcale, naprawdę nie widać, nie kłamię 😎 Także licznik, ile godzin codziennie jesteś na forum i latasz za przedmiotem swej obsesji ci tyka, miej świadomość tego 🙂 

Haha serio to ona? Ofiara hejtu? Nie może być 😀

2 godziny temu, Hugh Hefner napisał:

Nie widzialem paryskich. Najładniejsze widzialem w Amsterdamie, w dzielnicy Czerwonych latarnii. Kolega mial problem, bo jedna mu sie bardzo podobała, a wstydził sie skorzystać przez nadmiar turystów. 

Tez bylam 😀  

15 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Najmniejszy. Badz delikatna 😉

Bardzo pana przepraszam ale zmuszona jestem uprzedzić, że w gabinecie zabiegowym został tylko kij od szczotki. 

• Sad 1

4 minuty temu, bedłomen napisał:

Bardzo pana przepraszam ale zmuszona jestem uprzedzić, że w gabinecie zabiegowym został tylko kij od szczotki. 

Poczułem sie juz lepiej  😉

3 minuty temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

😜 sztywny jesteś i taki wulgarny jak się denerwujesz, ale przy takiej żonie to normalne. 

niebieska karta już jest? 😜

Jeszcze nie wiesz jaki potrafię byc wulgarny i bez poczucia humoru. 

22 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Podziwiam, że w ogóle chce Ci się na to reagować. Nick, stworzony przez biedną kuwetę, która odeszła, pisze zaczepki na poziomie upośledzenia dosłownie. A ten drugi to chyba słynny "człowiek, który ledwo dosięga klamki", czyli krasnal ćpunek. Zauważyłam już dawno, że atakuje, może to być jakiś ból egzystencjalny, spowodowany tym, że jedyne kobiety, które w życiu posuwał, to były prostytutki. Szkoda palców na reakcje na to według mnie. 

Dowody.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

I podobały ci sie wystawy? 😉

Co więcej z facetem byłym 😃 no lekki szok ze to tak wyglada i sie wystawiają jak buty. Ale wg mnie i jego ładnych nie było może z 1 stwierdziliśmy ze Ok:D jedna była dziwna taka jakby sie do joggingu przygotowywała w ogóle bym nie powiedziała ze dziffka tylko jakaś hipsterka sportowa 

3 minuty temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

w jej pustej głowie 😜

Jak dla mnie racica, możesz mu już zrobić tę laskę 😏 Oddaję ci go, więc klękaj do miecza 😙👋

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Co więcej z facetem byłym 😃 no lekki szok ze to tak wyglada i sie wystawiają jak buty. Ale wg mnie i jego ładnych nie było może z 1 stwierdziliśmy ze Ok:D jedna była dziwna taka jakby sie do joggingu przygotowywała w ogóle bym nie powiedziała ze dziffka tylko jakaś hipsterka sportowa 

Jak bylem w dzień to bylo sporo brzydkich. Ale i tak mniej niz w nocy. I część sie tez zwyczajnie chowała jak widziała, ze tylko zwiedzamy. Nie wiem w sumie czy one mają cos z tego, ze są atrakcją dla turystów, ale niektórym z kolei to nie przeszkadzalo. Za to w nocy zdecydowanie lepiej.  Az sie dziwiliśmy gdzie jest haczyk, ze tyle ładnych. Ale może byliśmy pijani 😀 A śledzie z cebulą i ogórkiem jadłaś? Bez tego dania to jakbyś nie byla w Amsterdamie 😉

7 minut temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

Masz fantazje o randce z lekarzem? 😜

Codziennie mam fantazję, ze kopiesz mnie po mordzie. Moze byc? 

Jak bylem w dzień to bylo sporo brzydkich. Ale i tak mniej niz w nocy. I część sie tez zwyczajnie chowała jak widziała, ze tylko zwiedzamy. Nie wiem w sumie czy one mają cos z tego, ze są atrakcją dla turystów, ale niektórym z kolei to nie przeszkadzalo. Za to w nocy zdecydowanie lepiej.  Az sie dziwiliśmy gdzie jest haczyk, ze tyle ładnych. Ale może byliśmy pijani 😀 A śledzie z cebulą i ogórkiem jadłaś? Bez tego dania to jakbyś nie byla w Amsterdamie 😉

zdradziles Selki z tutkom?

8 minut temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał:

wiem i niebieska karta już jest 😜

Armie Hammer tez został niewinnie oskarżony.  Podobno.

No my byliśmy pod wieczor, masa turystów szła taka jakby chmara, były raczej brzydkie/grube i sie nie chowały , nie kojarzę czegos takiego. 
z jedzenia to tam takie dobre kulki były z jakims takim farszem nie wiem czy to było ziemniaczane czy jakie. Nie pamietwm nazwy. Terwz niedligo lece znowu do Amsterdamu ale tylko na 2 dni 

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Jak dla mnie racica, możesz mu już zrobić tę laskę 😏 Oddaję ci go, więc klękaj do miecza 😙👋

O proszę. Jak przedmiot. Najpierw fochy, a potem jak człowiek sobie spokojnie dyskutuje to wyprzedaż. 

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

O proszę. Jak przedmiot. Najpierw fochy, a potem jak człowiek sobie spokojnie dyskutuje to wyprzedaż. 

Też się dziwię. W co wy gracie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się