Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luiza1988

potrzebna porada!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak chorowałaś to
Weź ty juz panikaro wypierdalaj z ta hipotrofia i witaminkami. Spytaj ginia. Jakbys sie lepiej odzywiala to żadne syntetyki sa ci nie potrzebne. A teraz cierp ciało. Obudzila sie po 7 m-cach kretynka nawiedzona.

nie wiesz jak bylo ,jakie bylo moje zycie ,jakie tragedie i traumy przezylam to sie nie wypowiadaj !!!!

Gość jak chorowałaś to
CO to ma do witamin i hipotrofi?

to ,ze jesc nie moglsm ani nic siedzialam i ryczalam cale dnie ,kilka razy bylam bliska samobojstwa i jedzenie to bylo.ostat.ue o czym myslalam

Gość w ciazy mialas
mysli samobojcze?

a co lekarz na to? tzn. czy przypisał to wszystko naraz dla Ciebie?

nie pytalam lekarza sama kupilam prenatal classic i dha i biore ,a mozna do jednego posilku te dwie tabletki ,czy trzeba rozgraniczac ,ze jedna do obiadu ,druga do kolacji ????? tak mialam mysli samobojcze wiele razy byl taki etap ze codziennie glodzilam sie i w ogole

hmmm moze jednak zapytaj lekarza lub aptekarza, a jak nie to, zeby za dużo czegoś tam nie było nie wiem zresztą jaki jest skład

no i pisze jak potłuczona porównaj skład, zeby za dużo czegoś nie było

dha to same kwasy omega z ryb , a classic to witaminy ,ale chodzi mi ,czy mozna do jednego posilku ??

Gość jak chorowałaś to
Współczuje dziecku matki takiej nie zrównoważonej-ale nie mnie cie oceniac, pewnie jakies realne badz nie powody mialas.

zostala na mnie jakas klatwa rzucona ,bo nie wierze ,ze jedna osobe tyle nieszczesc moze spptkac

A czemu by nie? Przecież np w fembionie 2 są i dha i witaminy w osobnych i bierze się razem.

Gość jak chorowałaś to
Tyle ze ja nie moge zajarzyc takich tepych strzal,co to lekarz nie widzi powodńw do obaw, na forum podaje wymiary usg ktore w mieszcza sie w normie,i kurwa od tygodnia sie podnieca nad tabletkami! Jesli to dla ciebie problem wart tylu tematów i myslenia,to zabić sie chcialaś bo albo tatuś sie ulotnil albo zlapalas go jak pisze z laskami na fb. Porażka.

Gość pytam z ciekawociiii
autorko ty chcesz dziecko zatrzymać po porodzie? dacz rade ze wszystkim?

Jakich nieszczec? WItamin tak latwo sie nie przedawkuje, organizm sam wydala nadmiar wiec nie przezywaj.

mam rozne mysli ,czasem mam ochote oddac do adopcji i wyjechac gdzies daleko i odciac sie ,bo jest zle bardzo a z kazdym kolejnym dniem coraz gorzej

Gość jak chorowałaś to
Ja pierdole. Ona serio ma keke. Modlmy sie że to malenstwn nie podzieli losu madzi i szymona.

Gość pytam z ciekawociiii
a ojciec dziecka? rodzice? jak czujesz ze nie dacz rady to oddaj do adopcji.

Gość Kilka słów do autorki
Posłuchaj dziewczyno! Porozmawiaj chociaż RAZ z lekarzem. od poczatku wszystko robisz na własną rekę. jak widzimy z marnym skutkiem - efektem jest zły stan dziecka. Opamiętanie powinno przyjsc wczesniej a ty dalej eksperymentujesz. Szkoda mi twojego malucha. Cierpi przez ciebie!!!!!

Gość no masz racje
a jesz coc w ogóle czy tylko witaminy bierzesz ?

Gość jak chorowałaś to
Mówi że mało je,a jak już to niezdrowo. Bierze witaminy już dluzszy czas ale teraz sie kapła że nie wie kiedy ma je brać i czy może je slina polykac,bo tak umie. I boi sie,bo tyle czasu je zle brala i one tak 'przelatywaly' i nic nie dzialaly,skoro nie bierze w trakcie posilku. A jej problem wzial sie z tego ze na usg dziecko ma bodajże 1900 niecale w 31tc,i mimo że wszystkie wymiary mieszcza sie w normach,ona zdiagnozowala u dziecka hipotrofie i stad juz tydzien o tych witaminach pieprzy.

Gość jak chorowałaś to
Bo przeczytala,że po witaminach sa duże dzieci. Lekarza na usg nie spytala o wage malenstwa,bo byl gburem-dlatego nic nie powiedzial ze dziecko ma hipotrofie.

dziecko ma 1670 cos takiego ,malutko jem czasem banan i jogurt na dzien ,jestem 33 tc . witaminy bralam od 14 tc ,ale bez posilku i nic sie nie wchlanialo ,nawet ich nie popijalam tylko przelykalam slina . Teraz zaczelam brac poprawnie w koncu

witaminy mają to do siebie, ze się nie wchłaniają, najlepsze są witaminy z posiłku, a nie chemiczne można sobie garściami wpylać a i tak nie muszę się wchłonąć, zwłaszcza wit c

i pomiar z usg nie odzwierciedla włąściwej wagi dziecka, to jest tylko prognoza może mieć pół kilo więcej i mniej, wiary pomiarom bym nie dawała