Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowy mus

chce byc piekna

Polecane posty

czesc,oj cos slabo dziewczyny sie udzielacie/udzielamy:( u mnie dobrze,kijki zaliczone i 10 km rowerkiem tez,jak nie wiecej:) na obiad mam pomidorowa z ryzem,a co pozniej nie wiem. moze jakis kisiel i starczy. malo pije;/

cześć kochane 🖐️ jak tam idzie odchudzanie ? ja nie mogłam sie oprzeć i wczoraj na wieczór sie objadłam słodyczami ehhh ;P ale o dziwo waga taka sama ;p to chyba zasługa figli w sypialni ;)) te kijki to fajna sprawa,może kupię i sama też zacznę spacerować. Mam dla was radę. ja jem np na małym talerzu obiad bo wydaję sie go więcej a mniej się zmieśći, jem o pół porcji mniej niż kiedyś a i koniecznie pijcie przed posiłkiem ponieważ gdy pijecie po posiłku powodujecie wolniejsze trawienie i możecie mieć wzdęcia ;) wczoraj na basenie myślałam że padnę całą godzinę pływałam i nóg nie czułam,ale warto było czułam się lekka i zadowolona

Czesc ammarie:) maly wybryk ze slodyczami nie zaszkodzi:) nom,musze zaczac pic wlasnie przed posilkiem,bo zawsze popijham po;/ dzis jak zwykle bylam na kijkach.:) na sniadanie zjadlam dwie kromki ciemnego chleba z ogorkiem teraz ide sie napic kawy

upada...jak kazdy inny;( ale ja sie nie poddam,choc brakuje mi troche wsparcia:( bede sobie tu i tak pisala. idzie mi dobrze, brzuch mi sporo opadl,jestem z siebie zadowolona jutro sie zmierze,zwaze i wszytsko sobie zanotuje:)

upada...jak kazdy inny;( ale ja sie nie poddam,choc brakuje mi troche wsparcia:( bede sobie tu i tak pisala. idzie mi dobrze, brzuch mi sporo opadl,jestem z siebie zadowolona jutro sie zmierze,zwaze i wszytsko sobie zanouje:)

upada...jak kazdy inny;( ale ja sie nie poddam,choc brakuje mi troche wsparcia:( bede sobie tu i tak pisala. idzie mi dobrze, brzuch mi sporo opadl,jestem z siebie zadowolona jutro sie zmierze,zwaze i wszytsko sobie zanotuje:)

Topik upada bo nie zaglądacie ;) dzis ważenie i waga pokazuje 50.8 ajj ale jestem szczęśliwa ;) znalazłam sukienke i wyglądam cudnie opłacało sie zrzucać kilogramy zwłaszcza gdy zobacza mnie osoby z którymi nie mam styczności na codzień to mówią że o wyglądam o świetnie. Zdrowe przyzwyczajenia pozwola utrzymac wage choć ciągle spada ;) może to zasługa dużej aktywności fizycznej,bo weszło mi w krew

jestem, melduje sie ;-) nie mam sie czym chwalić bo waga nie spada ;-( chwilowo brak czasu na ćwiczenia! ale podbijam wątek...jak i Was?

no i jak dziewczyny, nie mówcie, że wszystkie poległy...? przybyłam Was zmotywować, dziś na wadze 61, 3 kg i nowe spodenki z H&M rozmiar 36 ;-) jeszcze 5 kg do celu ;-)