Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziweslowaiemocjejakte

Jak sprawdzic czy to jej zdjecia?

Polecane posty

Gość prawdziweslowaiemocjejakte

gadam juz dlugi czas z dziewczyna z czatu. przez dlugi okres nie chciala mi dac zdjecia az w koncu mi wyslala 2 na telefon. ale teraz odkrylem ze to chyba nie ona na nich jest. bo spr na stronie jej pracy i tam jest dziewczyna ktora tak mysle jest nia. tylko ze ona wyglada calkeim inaczej niz na tym co mi pokazywala! 0% podobienstwa. nie wiem jak moge spr czy to ona? nie powiem jej ze ogladalem jej na firmowej stronie bo ona mi nie powiedziala gdzie pracuje wiec nie chce zeby sie dowiedziala ze ja wyszpiegowalem na necie;p dodam ze nie ma ona profilu na nk a na fb nie ma zdjecia. jak wiec moge sie przekonac czy to ona jest na tych zdjeciach ktore mi wyslala? znacie jakies internetowe sposoby czy cos?

Gość 545
hahha

Gość Trojan und Robak und Keylogger
może jej po prostu zapytaj?

Gość prawdziweslowaiemocje
na razie ona nie chce sie umawiac:( a jak mam zapytac? ej czy to przypadkiem dalas mi nie swoje zdje? bo cie "zhakowalem" na necie i odkrylem ze inaczej wygladasz?

Gość dissolved girl
Jak nie chce się umawiać, to co to za różnica jak wygląda?

no troche wazne. nie chce zeby sie okazalo ze zylem w klamstwie myslac ze inaczej wyglada a tak naprawde jest kims innym

na razie nie chce. moze pozniej jeszcze zechce:)

ja pierdole :D koleś kup se lepiej rolki i idz do parku :D

hehe dzieki za rade ale nie umiem na nich jezdzic wiec jak na razie zobacze co z tego wyniknie. jesli nic to pojde za twoja rada

Gość jhjhjhjhjjjh
a na którym ładniejsza na tym firmowym czy na tym które wysłała Tobie?

Gość dobry człowiek z wyglądu
za gupie 2 tysiaki wyszpieguje jom za ciebie whodzisz fto?

nie dzieki nie wchodze w to. powiedzmy ze mam znajomego ktory zrobi to za darmo;p a lepiej wyglada na tym firmowym.

Możesz sprawdzić kiedy były zrobione, zapisać je na kompie i sprawdzić właściwości, będzie data. Potem zapytać ją czy to aktualne zdjęcia. Oczywiście to takie sprawdzenie nie na 100%. Zdjęcie na stronie jej firmy może przedstawiać zupełnie kogoś innego. Poczekaj jak się sytuacja rozwinie. Jeśli rozmawiacie długo, a ona się spotkać nie chce może być parę powodów, ale można gdybać. Powodzenia ;)

Gość ale masz problem :O
umów się i sie dowiesz. Najwyżej kopniesz ją w dupę z czystym sumieniem jak wysłał zdjęcie modelki z netu :D

Gość rzuwie nindża
prawdziweslowaiemocje na razie ona nie chce sie umawiac a jak mam zapytac? ej czy to przypadkiem dalas mi nie swoje zdje? bo cie "zhakowalem" na necie i odkrylem ze inaczej wygladasz? ty jej nie zhakowałeś na necie tylko znalazłes stronę z jej nazwiskiem i innym zdjeciem kto i po co tę strone zrobił - nie wiesz na dziś nie wiesz co w tej bajce jest prawdziwe a co nie wiesz, że coś zgrzyta trzymaj się FAKTÓW

najpierw sam znalazlem jak ma na nazwisko potem skad jest i gdzie pracuje. bo takich rzeczy mi nie powiedzilala ale net to glebokie zrodlo informacji wiec sam musialem co nieco odkryc

Gość rzuwie nindża
nie przeceniaj swoich możliwości - dobra rada net to tylko zlepek stron i maili nigdy nie będziesz na 100% miał pewności co jest w nim prawdziwe a co nie

Gość głębokieeeeeeeeeee
:D:D:D:D::D ludzie przewanie nie myślą i dają innym email na który mają różne rzeczy, a nie tylko taki do chatów. Albo inne gg. I już można wszystko wygoglaćbardzo tajne metody :classic_cool:

Gość rzuwie nindża
głębokieeeeeeeeeee słusznie zauważyłeś PRZEWAŻNIE nie myslą ale niektórzy myslą nieco bardziej i mają internetową tożsamośc która z realną nie ma nic wspólnego i tacy jak ty łykają to jak pelikany

Gość schizofreników i agentów
mosadu nie ma co liczyć :classic_cool:🖐️ Zresztą temat nie jest o "pożycz mi 5000 zł bo moje dziecko choruje na ...." a "poznałem laskę i chcę z nią gadać ale nie będę jak to jest paszczur" :classic_cool: Myślisz, że jakiś paszczur będzie robił czasochłonny projekt w celu wykreowania i wypozycjonaowania wirtualnego ja żeby się na randki umawiać? :D

Gość rzuwie nindża
niekoniecznie musi chodzić o randki zwracam ci po prostu uwagę, że wirtualny świat z realnym światem ma czasami tyle wspólnego co krzeslo z krzesłem elektrycznym co ty z tą wiedza zrobisz to twoja brocha ale przyjęcie fałszywych założeń zawsze do ciebie wróci

Gość ale temat jest o randkach
:O🖐️

Gość rzuwie nindża
temat NIE jest o randkach tylko o ludziach z drugiej strony monitora on akurat szuka randki sa tacy co szukają dostawcy cegieł albo dentysty i czytaja komentarze innych aby się upewnić czy zrobili dobry wybór idąc do x a nie y bez znaczenia

Gość trzeba sie umowic i sprawdzic
przy okazji zapytaj sie gdzie pracuje, moze to tez zbieznosc danych

Gość ale jaki jest sens
dawania zdjęcia "brzydszej osoby" jako ja może Ty jesteś ślepy :D :D i to ta sama osoba.... zdjęcie firmowe może być dodatkowo zfotoshopowane - zkorygowane, może być też tak że jedno zdjęcie jest z przed kilku lat a drugie świeżutkie, jedno z komórki lichej a drugie z profesjonalnego aparatu i dodatkowo inne ujęcie, inny profil - photoshopem nawet przez zmiane lokalnie tonacji barw czy oświetlenia można zmieiń rysy twarzy, jak Jej nie znasz osobiście to ze zdjęcia nie jestes w stanie odgadnać jak naprawde wygląda może pokaż nam te zdjęcia :P może też być tak, że to dwie różne osoby bo twoje namierzanie Jej było kiepskie

Gość pociagowiec dlugi
Poszukaj na google :) Sciagnij te zdjęcia na kompa, wejdz w google.pl potem w grafikę i jak masz to pole do wpisywania tekstu to weź zdjęcie kliknij myszką i przeciagnij na te ramke. Google zaladuje sobie to zdjęcie i wyszuka podobnych dzięki czemu dojdziesz kto jest na danym zdjęciu :)

Gość ale jaki jest sens
a poproś Ją o jeszcze jedno zdjęcie - np tych z wakacji ;) (może się chwaliła ze gdzieś była) wtedy będzie Jej trudno tak nie swoje dać, będziesz miał porównanie do tych wczesniejszych, może też już zapomniała jakie Ci dała wcześniej (np nie swoje ;) i wtedy się wysypie :classic_cool: zrób podchody ;)