Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upodlona przez męża :(

Upodlona przez męża :(

Polecane posty

ojeju weź nie przesadzaj,wiele mężczyzn traci pociąg do żon w ciąży,mnie to nawet nie dziwi bo sama tego nie chciałam robić mając dziecko w brzuchu.Nie miałam do męża pretensji,że nie miał na mnie ochoty.Po drugie nie mogliśmy.

Gość ecjanka
Miłość polega na akceptacji?? OWSZEM -a le polega też na szczerości, dbaniu o potrzeby partnera. To,że jest się małżeństwem wcale nie znaczy,że trzeba akcpetować fakt iż partner się zapuszcza. Bo kochamy to akceptujemy! Miłość to nie doniosłe poświęcenie na litość BOSKĄ.

Gość a ja uwazam
moim zdaniem zle ....ale moge miec swoje zdanie. Kobieta ma zerowa samoocene , i bardzo chujowe samopoczucie . Taki maz w razie klopotow znajdzie sobie model ktory mu sie podoba , nie na tym polega zwiazek. Mowiac cokolwiek tez trzeba miec wyczucie by nie raznic drugiej osoby.

Gość ecjanka
Czy szczerość w małżeństwie to sprawianie przykrości??? Z tego co napisała autorka jakoś wulgarnie czy nie kulturalnie nie powiedział jej dlaczego z nią nie chce sypiać - zwyczajnie - bo przytyła. Doszukujecie się niewiadomo czego.

Gość a ja uwazam
ecjanka a czym jest milosc wg Ciebie? skoro takie peany piszesz? Wiesz sa ludzie ktorzy traca konczyny , maja zdeformowana twarz i inne czesci ciala. Tez sie nie podoba napewno , ale jak czlowiek kocha to jest to dla niego szczegol i wcale nie o litosc tu chodzi , tylko wlasnie o milosc. Jesli kilka kg jest problemem to o kant dupy taki zwiazek potluc.

Gość ecjanka
No tak bo nadwaga wynikająca z zaniedbania to taki sam problem jak utrata kończyn:D Skoro myślicie w takich kategoriach to nie mamy o czym pisać. Facet wypomniał kobiecie kilogramy i sprawił jej taki ból jakby nasmiewał się z amputowanych rak:D

Gość Do ecjanka
ona przytyła bo jest jakby w ciązy!

Gość ecjanka
Najlepiej dla męża autorki by było gdyby zapomniał,że woli szczupłą żonę i przyzwyczaił się z pokorą do wieloryba. Bo na tym polega wielka miłość:D i broń Boże nie powinien domagać się zadbania o siebie i odmawiania seksu - MUSI i już - bo inaczej upodli żonę:D

Gość Do ecjanka
ecjanka ty jak będziesz w ciązy będziesz mieć nawet wklęsły brzuch żeby cię tylko gach nie porzucił :D

Gość ecjanka
Wczesniej była gruba a nie była w ciąży!!!!! Może facet się boi,że teraz jako,że jest w ciąży to znowu się upasie????? W ciązy się tyje!!!!! Co nie znaczy,że facet powinien mieć wtedy mega apetyt na seks!

Gość a ja uwazam
pieprzysz ecjanka .owszem sprawil jej bol i to ogromny ,ale chlopie niedoedukowane jak i Ty zreszta . Ona jest w ciazy a nie zaniedbanie i on i Ty tego nie rozumiecie . A potrzeby sa. I on mowi sory ale mnie nie pociagasz. U mnie jest krotka pilka -won . Bo se sama tego dzieciaka nie zrobilam ,zeby teraz czuc sie jak sie czuje . Tyle . Moze zalapiesz? A moze nie , bo Ci maz przytyl i nie pociagal. Gratuluje milosci !!!! Naprawde. Moj nie ma nog ,ale sie kochamy i ja go kocham . cia.

Gość ecjanka
Byłam w ciąży wyobraż sobie:D Przytyłam 19kg:P Wiedziałam,że męzowi podobam się szczupła i teraz - rok po porodzie ważę tyle co przed ciążą. A wcześniej NIGDY nie miałam nadwagi. Dlatego mój mąż nie bał się,że w wyniku ciąży nabędzie nie tylko dziecko ale i hipopotama:D

Gość ecjanka
a ja uważam Czyli Twoim zdaniem facet powinien zacisnąć zęby i uprawiać ten seks bo żona ma potrzeby???Mimo,że grubsza mu się nie podoba???

Gość Do ecjanka
ecjanka -> przytyła ale schudła, a teraz patafianie ona jest w ciąży! co najwyżej to ona może mieć mniejsze potrzeby z uwagi na hormony, a nie mąż! koles jest niewydarzony. ecjanka, ja juz wiem jakiego ty masz męza, jak zachorujesz i cos się zmieni w twoim ciele to baj baj!

Gość ecjanka
Powiedział jej co czuje - nie wiem czy dało się delikatniej czy nie. Nie kłamał - powiedział. I jak się okazuje - też zle.

Gość ecjanka
Ja akurat mam wspaniałego męża:) I sama bym go nie zostawiła gdyby coś mu się stało. Są jednak rzeczy na które się ma wpływ. A które poprawiają jakość życia seksualnego - bo o tym tu mowa.

Gość ecjanka
No jest w ciąży i co??? Zapytała męża czemu nie chce się z nią kochać - on na to,że przytyła i go nie pociąga. No i co??? To jest UPODLENIE??? Nie każdego pociąga kobieta w ciąży z nadwagą. Czy wy tego nie kapujecie?

Gość Do ecjanka
o czym ty piszesz? ma poprawiać swoje ciało w ciązy? mięśnie brzucha? brzuszki aż do rzeźby kaloryfera? bo o tym mowa, o ciązy

Gość a ja uwazam
Nie ja mysle ze powinna piznac palanta , bo jak sie okaze ze nie moze dojsc wago po porodzie to bedzie nosic rogi jak jelen na rykowisku , tyle w temacie. Jak zglebisz tajemnice prawdziwych uczuc to mozemy pogadac . Ja tez bylam z przystojnym wysokim mezem , taki mnie pociagal , urodzilam 2 dzieci wychowalismy je. Od 9 lat maz nie jest juz wysoki , jezdzi na wozku ,ale jak kochalam tak kocham.

Gość ecjanka
A gdzie ja napisałam że ma poprawiać ciało w ciąży?! MAsz mnie za debilkę? Chodzi mi o to,że kobieta robi z igły widły! Nie ma nic dziwnego w tym,że nie jest apetyczna dla faceta gdy jest w ciąży. Tym bardziej,że wie,że pociaga go szczupła a nie gruba. Powinna przeczekać okres ciąży. Denerwują mnie tylko te porównania do kalectwa czy jakiś nie podlegających naszej woli urazów. To nie to samo!!!!

Gość ecjanka
Gdyby mój mąż był inwalidą to też bym go kochała!!!! To nie ma nic do rzeczy!!!! Kochałam swojego gdy był gruby - nad życie!!!! Ale nie pociągał mnie tak jak kiedyś i mu o tym powiedziałam. Bo szczerośc to podstawa!!!! NIGDY bym nie porzuciała męża z powodu wyglądu. Chciałam tylko mieć wpływ na jakość swojego zycia seksualnego.

Gość ecjanka
Prawicie puste morały a prawda jest taka,że wygląd fizyczny ma dla was znaczenie - zwłaszcza te atrybuty na które ma się wpływ jak waga czy kolor włosów. Ciąża nie trwa wiecznie - wystarczy przeczekać i zadbać o siebie. Eksplozje w sypialni powinny wrócić. Do tego potrzeba wysiłku z OBU stron nie tylko z jednej. Mam ochotę i mamy się kochać i już. Tak raczej nie ma.

Gość a ja uwazam
Baba o fijolkach a dziad o cebuli. Dalej nie rozumiesz co ona czuje po takim tekscie? To nara z betonami nie gadam . Ps. Nie bylabys z mezem inwalida , moze sie zalozyc a gdyby nawet to on rysowalby sciany rogami. Pa

Gość ecjanka
Uważajobie co chcesz - nie znasz mnie i tyle. Niczłego jej nie powiedział. Tyle w temacie. Większość bab jednak lubi roztrząsać takie banały i robić z nich poważne sprawy. Najlepiej niech się autorka od razu rozwiedzie. Bo mąż z całą pewnością jej nie kocha:D

Gość ecjanka
Dla jednej upodlenie to molestowanie psychiczne, pobicie, gwałt, przemoc domowa dla innych jak widac odmowa seksu z przyczyn dość banalnych - ciąża, nadwaga. Dziwni siedzą tu ludzie.....

Gość uvbnm, vubnmkvbiun
do ecjanka wiesz, czym jest miłość? wiesz, że człowiek nie zakochuje się w ciele, a w duszy, charakterze, sercu? czy życie polega na tym, aby żyć w trwodze o nadprogramowe kilogramy? to jakiś terror, a nie związek.

Gość ecjanka
Wiem czym jest miłość nie obawiaj się:) Możecie mi tu wciskać kity ale wiem,że i dla was fizycznośc jest ważna. OWszem z biegiem lat nie zwraca się już na to takiej uwagi. Ale dla młodego, sprawnego seksualnie człowieka wygląd ma znaczenie. Inaczej się patrzy na zadbanego faceta a inaczej na ubabranego w odchodach:D no jesli dla was w tym qwypadku wygląd nie ma znaczenia....:D

Ecjanka wiesz źle pewne sprawy interpretujesz, tak dla mnie to jest upodlenie a wiesz dlaczego? Bo potraktował mnie jak przedmiot już mu się nie podobam to won nie chce seksu ze mną.. Upokorzył mnie bo dał do zrozumienia co o mnie myśli, nie bierze pod uwagę tego, że pod sercem noszę JEGO DZIECKO.. Jak się myślisz mogłam poczuć? Jak jakaś maszkara naprawdę jak potwór a na lody mnie nakłania a sam od siebie nic.. Co do opinii bo takie przeczytałam ,że mam schudnąć bo się zapuściłam otóż schudnę ale teraz nie na to czas JESTEM W CIĄŻY!! A pro po takiego komentarza autor wypowiedzi ma bardzo płytkie myślenie bo uważa, że większa ilość ciałka wynika tylko i wyłącznie z zapuszczenia a nie np z choroby! Dziękuję też za słowa zrozumienia od kobiet które mnie rozumieją... Aha Ecjanko masz racje może nie ma się zawsze mega apetytu na seks ale żeby w ogóle go nie mieć? No może mieć ale nie chcieć a prosić się o lody lub robić sobie dobrze ręką?????

Gość uvbnm, vubnmkvbiun
do ecjanka wybacz Moja Droga, ale pierdolisz jak potłuczona. wygląd jest ważny, ale nie można stawiać go na pierwszym miejscu- Ty to robisz! po co mi mąż, który znajdzie inną dupę, kiedy ja się roztyję? to jest miłość, szacunek, przywiązanie? jebać taką miłość, już lepiej być samą.

Ecjanka wiesz źle pewne sprawy interpretujesz, tak dla mnie to jest upodlenie a wiesz dlaczego? Bo potraktował mnie jak przedmiot już mu się nie podobam to won nie chce seksu ze mną.. Upokorzył mnie bo dał do zrozumienia co o mnie myśli, nie bierze pod uwagę tego, że pod sercem noszę JEGO DZIECKO.. Jak się myślisz mogłam poczuć? Jak jakaś maszkara naprawdę jak potwór a na lody mnie nakłania a sam od siebie nic.. Co do opinii bo takie przeczytałam ,że mam schudnąć bo się zapuściłam otóż schudnę ale teraz nie na to czas JESTEM W CIĄŻY!! A pro po takiego komentarza autor wypowiedzi ma bardzo płytkie myślenie bo uważa, że większa ilość ciałka wynika tylko i wyłącznie z zapuszczenia a nie np z choroby!