Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rvgergfvre

Słyszeliście o tej matce, co udusiła, ugotowała i zmieliła własne dziecko?

Polecane posty

Gość rvgergfvre
ciekawe, czy się długo gotowało :)

tak slyszelismy. Matka ugotowala i zmielila wlasne dziecko,a ludzie sie bulwersuja bardziej dzieciakiem z lotniska:O Jak to media potrafia pieknie manipulowac ciemna masa:)

Gość mieszkam nieopodal
Agoniu to była ręczna maszynka produkcji radzieckiej, popularna w PRL.

Gość Magda B
pierwszy raz słyszę żeby mielić gotowane

Gość AAAAAAAAAAAAA :)
Wytłumaczcie mi jedno: dlaczego takie s*** mają dzieci, a ktoś, kto kochałby, dbał, to nie może??? :(

Gość Ignarashi
Naprawdę głupota, skoro już się pozbyła dziecka, to po co na tą policje poszła :D ? To nie ukoi jej nieistniejących wyrzutów sumienia, bo nie wierzę, że je ma. Mogła się przecież zabić.

Gość ewdwewefew
jej dziecko wiec miała prawo... moze nie miała pieniedzy na aborcje?

Gość ewdwewefew
dziecko nie jest jeszcze człowiekiem tak naprawde . ninc samo nie osiagneło wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie.. poza tym ona je urodziła ,a moze nie chciała dziecka

Gość jakoś nie mogę sie oprzeć
wrażeniu, że ona sama wszystko wymyśliła by być sławniejszą od mamusiu Magdusi śliski kocyk. Nie ma co, "przebiła " ja na maksa. Teraz cos wymysleć to bedzie trudno.

hahahahahahahahahahahahaha , może zysku nie miała, alimentów takich by żyć wygodnie nie miała szans uzyskać , mortus przycisnąl , "wujek" z flaszką przybył a ona nic na zagrychę nie miała

Gość umcumc.
straszne to jest, co z niej za matka?:/ a swoja droga jak to technicznie mialo wygladac? Normalnie w calosci dziecko do gara wladowala i ugotowala? A potem jak do tej maszynki jej sie zmiescilo? I ze jeszcze sie to zmielilo? Nie no w glowie mi sie to po prostu nie miesci:/

Gość kasaa
co za potwór,nienormalna :/aż mi niedobrze

Gość mnie natomiast ciekawi ile
da się prawnikom, zarobić na tej sprawie, Jak sąd stwierdzi, że nipoczytalna, to dupsko, dużo się nie wyciągnie, tylko społeczeństwo, bedzie musiało utrzymywać darmozjada w wariatkowie.

Gość nie rusza mnie to .
a po drugie dlaczego tak głośno o tych rodzicach co dziecko zostawili na lotnisku ?

Gość ewdwewefew
ja do tej pory jestem dzieckiem więc nie jestem jeszcze człowiekiem

Gość lpoa
Tak, słyszałam. Siostra pracuje w szpitalu w Krychnowicach na oddziale zamkniętym i mówiła mi o tym przypadku, ale to było już jakiś czas temu. Dzwne, że dopiero o tym teraz głośno się zrobiło. To samo bylo o tych chlopcach (ten sam szpital), ze niby zgwalcony. Tak naprawdę nic mu nie zrobił. A wielkie halo zrobili w mediach. Jeśli chodzi o ta kobiete to prawda. Bierzmy jednak pod uwage, ze zmielila martwe dziecko. Po to by ukryc zwloki. Przyczyna smierci bylo uduszenie. Potem to bylo tylko dzialanie w celu zatuszowania zwlok.

Gość nie rusza mnie to .
..

Gość mnie natomiast ciekawi ile
ci co zostawili, tego dzieciaka, niestety mają przeyebane. Dziś rano w telewizji tv2 dość dużo było na ten temat. Rzecznik praw dziecka, po liście Owsiaka, będzie się uważnie przeglądał. Ja osobiście, to bym tym smierdzielom, nogi z dupy powyrywał.....

Gość lpoa
Dlaczego poszla na policje? Gdy robila to byla w szoku. (gdy mielila itd). Nie kazda czesc ciala udalo jej sie zmielic. Zostala glowka. I te szczatki ukryla. Po pewnym czasie je znalazla i zaszokowana swoim zachowaniem nie wiedzac co dalej zglosila sie na policje. To nie bylo strategiczne dzialanie, to nie bylo zaplanowane. Najpiew bylo dzialanie w szoku potem gdy przyszlo otrzeźwienie poszla na policje. Jednak co sklonilo ja w ogole do uduszenia dziecka nie wiem.

Gość ale po to dziecko miala
przyjechac opiekunka, wiec nie jest tak zle za to ta co zmieliła i ugotowała- powinni zrobic z nia to samo. to obrzydliwe, jak tak mozna :o

Gość kasaa
ipoa ,martwe było bo go zabiła,poprzez uduszenie,tłumaczysz ją czy jak?Zabiła własne dziecko