Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mam okres i najchętniej wyżyłabym się na jakimś facecie

Polecane posty

""Ja Wypowiadam się na kilku poważnych" czyli takich" żab-x - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

ja dorwałem się późno do komputera i internetu - i bardzo dobrze, dzięki temu miałem dzieciństwo :D

Ja zrobiłem to wcześnie i dlatego mam pracę za dobry pieniądz, mimo że w pracy siedzę tutaj z nudów :) Ważne żeby każdy był zadowolony i chyba tak właśnie jest tutaj :) Też lubie Dżem. pzdR

"imperia- widac jestes młoda (24>) , utrudniony dostęp do internetu to był w latach 90-tych, praktycznie od 2002 (czyli 10 lat a nie 6) jest pełny dostęp dla każdego a ceny stoją w miejscu. " Pozwolę sobie na krótki komentarz w stylu - :D DiDi Love " imperia co z tego że ktoś założy fajny interesujący temat jak szybko on umiera bo inteligentnych ludzi tu jak na lekarstwo" O tym własnie mówię . Przedtem temat sie zaczynał i były jakieś doradztwa na miejscu a potem zaczynało się byle jaką gadkę z ludźmi udzielającymi się na topiku . Były żarty , dowcipy , przeżycia śmieszne z życia wzięte . Teraz tego nie ma . Są tylko wyzwiska i ubliżanie .

Gość widac ze impreria jest gowniar
sam mam neta w domu juz od 2001 a ona pisze jakies bzdury no chyba ze mieszka w jakiejs pipidowce dolnej to sie zgodze

komentarz przyjęty do wiadomości- więcej w dialog nie wejdę bo i tak skończy się na tajemniczym ":D"

I jeszcze do "autorki" topicu kolejne pytanie mam . Czy moje pytania są dla ciebie nie widoczne czy tez zbyt trudne ? :)

ja mam neta od 1998 , pierwsze 3 lata to modemy 56600 kbit za ogromną kasę z TPSA, potem weszły pakiety godzinowe (też drogie ale już mniej niż wcześniej), od 2000 roku praktycznie każdy mógł założyć sobie SDI lub DSL , od 2002 już była neostrada. W zasadzie nie wiem czemu ja to tutaj piszę... Bo i tak nikogo nie przekonam.

"widac ze impreria jest gowniar sam mam neta w domu juz od 2001 a ona pisze jakies bzdury no chyba ze mieszka w jakiejs pipidowce dolnej to sie zgodze " No w końcu znalazł się ktoś odważny :classic_cool: :D

Gość kom tu drentfoto
ehehe i jak tam ciołku .... sssasz czy poczekasz ehehehe :_) nie dla psa kiełbasa weź zmiataj stym lichym kabanoseM .... albo bierz małego bo ci przyrośnie pajeczyną :-) na TG poszturchaj onkę ehehe to se wypocisz kompleks niedymania eheheheh

no opcje są dwie: 1) jesteś gówniarą i nie znasz historii internetu 2) mieszkasz w parzymiechach dolnych, gdzie kabel miedziany odkryto w 2006 logicznie rzecz biorąc innych opcji nie ma.

pytania typu: "Ps. fiku miku , zapoznaj się z takimi terminami jak :"miesiączka" i "okres" , dopiero wtedy zaczynaj o tym swoją jałową gadkę" ignoruję, jak amsz faktyczne pytania to proszę, czekam

tajemnica _on to , że ty byłeś posiadaczem , nie oznacza iż wszyscy byli . I teraz wyobraź sobie ubogie rodziny mieszkające niekoniecznie w miastach , ale również na wsiach , koloniach . Ludzi , których nie stać nawet na wyżywienie . Uważasz , że pozwoliliby sobie na opłaty za takie usługi jak net ?:) A zresztą po co ja to gadam.

tajemnica, ja pamietam czasy podstawowki, gdy nikt nei mail komputera i mój Comodore to był szpan ;) Pamiętam też jak internet w domu miałam dopiero 6-7 lat temu. Dostęp był już wczesniej, ale nei akzdego było stać

Gość fiku pozuje na
"yntelektóalistke' ale cos slabo jej to wychodzi :classic_cool:🖐️

Ceny internetu przez ostatnie 10 lat stoją w miejscu, o to mi chodzi. Skoro wtedy nie było stać to czemu teraz, wygrana w lotto? Czy zielona wyspa? Ja miałem Atari, przynajmniej nie musiałem śrubokrętem w magnetofonie co chwilę manewrować, obserwując te dwa przeklęte paski na monitorze.

"logicznie rzecz biorąc innych opcji nie ma. " Logicznie rzecz biorąc , to masz jeszcze małe pojęcie o życiu , które ciebie nie dotyczy i jesteś zaślepionym człowiekiem na "obrzeża" :) fiku "ignoruję, jak amsz faktyczne pytania to proszę, czekam" ignorujesz , bo nie potrafisz odpowiedzieć, dziecko :D I o to mi chodziło :D

Gość Detox 253
Fiku jest zajebistą szparką ale mnie lekceważy i to mnie jeszcze bardziej nakręca :( I tak cię uwielbiam ,będziesz moja prędzej czy później i nie obrażać mojej pani Chamy i Chamki

" Ceny internetu przez ostatnie 10 lat stoją w miejscu, o to mi chodzi. " Kurna , nie możesz przyjąc do wiadomości tego , że nawet 10 lat przed żyli i nadal żyją ludzie , których nie stać na dzienną "dawkę" suchego chleba ? Oni internetu nie mają i mieć nie będą , bo dla nich jest ważniejszy wkład do garnka . Nie zawsze mają czym ogrzać się w okresie jesienno/ zimowym , nie opłacają rachunków za prąd/gaz itp , i ty jeszcze mówisz o internecie ? Oj :)

Przyjąłem, nie odpowiem. Nicka zapisze żeby więcej nie dyskutować. Logikę lubię i konsekwencję w poglądach. EOT

Gość hghghgghhg
cyli co - leje się z ciebie dzisiaj :classic_cool: ;)

"dlatego nadal jest popularny, a mam tu konto z 6 lat już" a masz jakieś randki na koncie ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Czesc Fiku. Dalej testujesz meska czesc kafeteryjnej spolecznosci ?