Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mam okres i najchętniej wyżyłabym się na jakimś facecie

Polecane posty

Gość n123321
stul pysk mala zmijo. na kolana i do roboty

Gość czekamy na wiesci o kolorze
twojej kupy :o

Gość skocz z dachu na główkę
to wszystkim ulży

Gość Detox 253
Wiesz co to fiku oznacza ? Nie jesteś w ciąży ! Nie wiem czy się cieszyć czy martwić :(

Gość opowiesssssccccccc
fiku jak chcesz to mozesz wyzyc sie na moim psie i wylizesz mu co trzeba

Gość a ile dni trwa ten okres?
żeby wyliczyć jajeczkowanie

Gość ja mam owulaje
kto chetny na bycie super dobrym tatusiem:)?

Gość walnij z dymki w ścianę
ro się troche ogluszysz :O🖐️

Gość dajesz czy nie?
ficken micken sex machinen erhalten

Jak musiał nisko upaść ten portal aby zatrudniać coś takiego jak "fiku mikuuu":) Tacy właśnie osobnicy wykurzyli w miarę racjonalnych dyskutantów . Ps. fiku miku , zapoznaj się z takimi terminami jak :"miesiączka" i "okres" , dopiero wtedy zaczynaj o tym swoją jałową gadkę :)

Ten portal zawsze kojarzył mi się z odmóżdżeniem, wyzwiskami, degrengoladą i dlatego nadal jest popularny, a mam tu konto z 6 lat już. Więc nie jest tak, że on nagle się zmienił na gorsze. Zawsze tak było. Portal nie zatrudnia nikogo, skoro pod nosem ma tylu pożytecznych idiotów.

Gość Detox 253
Fiku jeśli jesteś dziewicą to biorę cię w ciemno z twoimi wadami i zaletami nie musisz mnie podrywać i nic robić ,będziesz tylko musiała leżeć i pachnieć.Zrobimy sobie dzidziusia i będziemy żyli długo i szczęśliwie,podaj adres i godzinę zaraz będę :) I love crazy fiku mikuuu 😍 👄

Gość DiDi Love
tajemnica_on Ten portal zawsze kojarzył mi się z odmóżdżeniem, wyzwiskami, degrengoladą i dlatego nadal jest popularny, a mam tu konto z 6 lat już. Więc nie jest tak, że on nagle się zmienił na gorsze. Zawsze tak było. Portal nie zatrudnia nikogo, skoro pod nosem ma tylu pożytecznych idiotów. Ciekawe tematy tęż się trafiają tylko szybko umierają bo bezmózgowców to tu jest więcej i ich takie tematy nie interesują bo są za ciężkie na ich mózgownice jeszcze się przegrzeją od myślenia :D Myślę że jest tu kilka osób na etacie ale bystrzaki to raczej nie są patrząc na tematy i poziom kafeteri.Szkoda bo alternatywy dla kafe raczej nie ma ,a może jest jakiś ciekawy portal o podobnej tematyce ? Tylko żeby to nie był poziom kafee .

"poziom" tworza uczestnicy, wiec jest adekwatny do skladu a ze debili bardziej widac to insza inszosc

" a mam tu konto z 6 lat już. Więc nie jest tak, że on nagle się zmienił na gorsze. Zawsze tak było." i dlatego od 6 lat tu siedzisz?

kto chce ten znajdzie portal wysokich lotów. Ja Wypowiadam się na kilku poważnych, ale takie miejsca też są potrzebne dla najniższej klasy instynktów. ja tu wchodzę tylko z pracy, jak mi się nudzi (czyli teraz). na tym urok kafeterii polega. to tak jak disco polo- łatwo i przyjemnie. Etaty tutaj? Nie ma ich. Może moderatorki dostają jakąś stówkę na czarno lub dzieło.

Gość DiDi Love
tajemnica_on -jakie to portale wysokich lotów bo czuję że tutaj się odmóżdżam ?

to normalne że kobiecie podczas okresu odbiera rozum i dostaje szajby, a wszystko skupia się na koźle ofiarnym w postaci jej chłopaka o ile go ma ... I tego nie powstrzyma nawet wielka siła miłości :D

tajemnica, wypowiadasz sie w najgłupszych topikach, zgrywajac macho, sam pracujesz na wizerunek forum dla idiotów

""poziom" tworza uczestnicy, wiec jest adekwatny do skladu a ze debili bardziej widac to insza inszosc " Jak uważasz? dlaczego tak sie dzieje ? Otóż dlatego , bo moderacja pozwala aby nabić frekwencję :) Agresja rodzi agresję , czyż nie ? Najbardziej debilne tematy maja wzięcie . Dlaczego ? Ano dlatego aby nabić postów .(kasa , kasa , kasa , .....) "Debilizm" zawsze był rozchwytywany i między innymi dla tego gasną normalni rozmówcy . Wygodniej jest machnąć ręką i powiedzieć sobie wprost "bijcie się we własnym g......"

"to normalne że kobiecie podczas okresu odbiera rozum " widzisz, kobietom przynajmniejn jest co odebrać. mężczyżni żyją bez rozumu cały czas :P

fora na których się wypowiadam to praktycznie 100% facetów. np. http://www.forum.optymalizacja.com/ kobiety raczej tam nie błysną tak jak tutaj czy na wizaz czy arabia wspominam z sentymentem zlikwidowany portal dyskusje.pl imperia- widac jestes młoda (24>) , utrudniony dostęp do internetu to był w latach 90-tych, praktycznie od 2002 (czyli 10 lat a nie 6) jest pełny dostęp dla każdego a ceny stoją w miejscu. fiku mikuuu- nie lubimy się (i nie polubimy) więc żeby nie robić syfu to ignorujmy się ok? zgódź się !!!

no widzisz żabko, więc jesteś do tego przyzwyczajona że nie mamy rozumku, normalny stan ... natomiast Wy go czasem macie i nie onia sobie faceci poradzić jak już Wam go zabraknie, a cała niepohamowana niszczycielska siła, istny żywioł skupi się na biednym prostym facecie :D

Gość DiDi Love
imperia co z tego że ktoś założy fajny interesujący temat jak szybko on umiera bo inteligentnych ludzi tu jak na lekarstwo ,do tego większość pracuje i ich zwyczjnie często nie ma .Nic się na taki stan rzeczy nie poradzi ,przykre to ,ponawiam pytanie są jakieś inne ciekawe portale ?