Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomalkaaaaaaaaaaaa88

Dlaczego faceci komentuja wyglad innych lasek w obecnosci swojej dziewczyny????

Polecane posty

Jezu jak mnie to denerwuje, mimo, ze staram sie nie byc zazdrosna i nie wkurzac ale czasami to juz nie moge... Czasami jest tak ze po mnie to splynie a czasami kurwica ogarnia, kiedy Twoj ukochany, obejrzy zdjecia jakiejs kolezanki, zobaczy jakas sztuke na miescie, na silowni, w sklepie i powie "ale fajna dupa" "ale ma fajne cycki" itp ;/ Przeciez to czasami az sie przykro robi, ja mam male cycki i mam kompleks z tego powodu a ten jeszcze przy mnie komentuje wyglad innych zajebistych lasek ;/ faceci to swinie!!!!!!!

Gość ale masz fajne cycki
świnko :classic_cool:

Nie wiem, nigdy tak nie robiłem... A z psychologicznego punktu widzenia nauczyli się tak by pokazać przed kolegami jakimi to "samcami alfa" są i teraz czuje się z Tobą na tyle swobodnie, że mu się mylisz z kolegą.

Dlaczego tak robia? Wogole nie uzywaja mozgow ze moga sprawic przykrosc swojej kobiecie! wrrrrrr.... a jak powiedzialam ze powieksze sobie cycki to bylo zdecydowane NIE lol

Gość Mikalinka!!!
a zacznij komentaować w jego obecności innych facetów:)

Gość katarzynnkaa
Mój facet nigdy, przez 5 lat tak nie robił. To właśnie ja komentuję, coś w stylu "ale miała nogi, widziałeś?". A on zawsze znudzony mówi np. "nie zwróciłem uwagi". I faktycznie nie widzę, by patrzył on na inne dziewczyny. Pewnie zerka, ale tak, że ja nie widzę :)

To wyrobiony schemat, teraz nie zwraca pewnie w ogóle na to uwagi, to jak mówienie na zdrowie gdy ktoś kicha. Jak świadomie myślisz by tego nie powiedzieć, to oczywiście jesteś wstanie to zrobić, ale jak nie zwracasz na to uwagi to powiesz to automatycznie bez zastanawiania.

Gość racja czemu nie
a to że jakiś jest fajny wysoki, szczupły nie ma brzucha albo ,że ma ładne włosy bo widocznie o nie dba albo ,że potrafi się ubrać- wszystko tak aby było ,że tamci lepiej wyglądają niż twój facet

"Dlaczego tak robia?" Nie wiem jak oceniasz swojego chłopaka/faceta, jednak np przed chwilą w innym temacie znalazłem często przewijający się wątek o tym jaki to facet powinien być i pojawiają się sugestie o tym by facet był "z jajami" czy koncepcja "prawdziwy mężczyzna". Ogólnie model "samca alfa", w którym takie zachowania są po prostu "w pakiecie". Większe pytanie niż "dlaczego tak robią?" to "dlaczego tacy właśnie są dla Ciebie atrakcyjni"? Mogłaś spokojnie wybrać takiego który by tak nie robił, no chyba, że jak go poznałaś nie zachowywał się jak typowy "samiec alfa" i zaskoczył Cię tym.

Gość miewiórkaa
Komentowanie wprost "ale cycki" przy swojej dziewczynie uważam jednak za chamstwo i w ogóle za ... dośc niespotykane zachowanie. Autorko, piszesz "dlaczego faceci tak robią". Nie robią. Tylko Twój to robi. Nie zaobserwowałam by jakikolwiek chłopak mojej koleżanki, lub jakiś z moich ex tak komentował inne dziewczyny. Pisząc "dlaczego ffaceci tak robią", próbujesz umniejszyć winę swojego, zwalając to na męski charakter, a to nieprawda. Faceci tak nie robią. A dlaczego Twój tak robi? Jestem pewna, że on wie, że Ciebie to denerwuje. Chyba że urodził się np. z porażeniem mózgowym. Robi to, żeby Cie wkurzyć, albo po to żebyć była zazdrosna, albo po to by wbić Ci szpilę, bo nie podobasz mu się do końca i chce, żebyś brała z innych przykład.

Gość dafefwgrhtyjyuuykyfffffge
Moj robil to samo i dodatkowo wiele innych przykrych rzeczy, ale skonczylam z tym nie mam zamiaru litowac sie nad innymi, bo nit nie lituje sie nade mna. Mam go gdzies tak jak ona ma mnie.

Macie racje kochanie, ja tez zaczne komentowac wyglad innych ciastek ;) Kiedys skomentowalam wyglad jego kolegi, ze jaki on przytyrany i jaka ma lape, to po jakims czasie mi powiedzial ze poczul sie beznadziejnie i troche zazdosny. Zabolalo! Ale jak on skomentuje wyglad jakiejs dupy to ja mam siedziec cicho i jeszcze przytakiwac.. hehe Nie no ja tez czasami skomentuje wyglad jakiejs laski, ale jak on czesto komentuje jakies inne dupy to ja sie wlasnie czuje brzydko mimo ze zaraz po tym doda cos w stylu ze ja przeciez tez jestem fajna dupa hehe no taaaaaa.... Dkkl masz racje, ze on chyba raczej nie zwraca na to uwagi ze tak mowi, ale czasami jak cos takiego pwoie to tak jakby patrzy na moja reakcje i sie usmiecha pod nosem, o co wogole kaman lol.... faceci sa dziwni ;D

Gość doktor Skłodowski
typowy pusty nieempatyczny, narcystyczny polakman, taki rodzaj człowieka z typu opóźnionych w rozwoju

echhh... mam identyczny problem! mój facet ciągle komentuje inne tzw.dupy :) mówi coś w rodzaju...."ale laska jak ja bym ją...." a potem jak widzi że ja już mam dość to dodaje..."ale to Ciebie kocham..." WTF ?

hehehe "taki rodzaj człowieka z typu opóźnionych w rozwoju" dobre bez kitu... ;D

a nieee to ja tak nie mam.... Zajeta 251 chyba bym go udusila na Twoim miejscu za teksty typu ale bym ja! Moj to czasami jak jestesmy w jakims sklepie i stoi piekna ekspedientkam z cycami na wierzchu to powie " o jaka ladna pani tam obsluguje a jak eksponuje te swoje wdzieki" hehe no niby nic takiego ale czasami szlak trafia..... tak to prawda faceci sa inni niz kobiety i do tego dziwni ;)))

tak to prawda faceci sa inni niz kobiety i do tego dziwni" to samo my możemy powiedziec o was... płacze bez powodów zakazy i ciągłe nakazy opierdalanie za źle wbity nóż w masło dąsanie się,kilkudniowe fochy itd mam wymieniac dalej?

Ziomalkaaaaaaaaaaaa88... nawet nie masz pojęcia jak się wtedy czuję ! niby mi nic nie brakuje ale w takich momentach patrzę z zazdrością na te kobiety.... a mój facet uważa że to normalne....

Facet, który kocha swoją dziewczynę i nie chce jej sprawiać przykrości nie rzuca takich tekstów :O Jak Wy możecie na to pozwalać?

haha normalne na bank... Ale tak jak ktos tu wczesniej napisal, rob to samo... Mnie tez zazdrosc ogarnia, mimo ze tez wydaje mi sie ze jestem atrakcyjna i faceci sie za mna ogladaja.... chore.. ;/ Regres dajesz dajesz ;-))))) wymieniaj dalej hihihi maleDiva to prawda co piszesz ale moj to tak jak mowie bardziej patrzy na moja reakcje czy jestem troche zazdrosna, a jak mu zwroce uwage ze przegina to mowi ze on tylko porownuje i cieszy sie ze ma taka piekna i zgrabna dziewczyne jak ja.... no i WTF ;D

Gość -forget-me-not-
moj chlopak jest bardzo meski, ale nie oglada sie za innymi kobietami :) zazwyczaj kiedy widze wyjatkowo ladna kobiete to ja mowie "o kurcze, ale sliczna!" na co moj Mezczyzna odpowiada: to byla kobieta? nie zauwazylem... i faktycznie nigdy nie widzialam zeby sie za jakas obejrzal :)

Gość do -forget-me-not-
zadzrosze faceta

Ale chyba nie chcesz całe życie być porównywana do innych? Powiedz mu raz a dobitnie, że nie życzysz sobie takich komentarzy na temat innych lasek w Twojej obecności. Nie żadne foszki czy coś tylko ma zobaczyć, że dłużej nie będziesz tego tolerować.

Mój też się nie ogląda i nigdy nie zdarzyło mu się komentować w mojej obecności- czy to negatywnie, czy pozytywnie. W ogóle to jakieś szczeniackie mi się wydaje- ja też ślepa nie jestem i widzę przystojnych facetów na ulicy- ale jakoś mnie nie ciągnie, żeby zaraz uzewnętrzniać się ze swoimi spostrzeżeniami.

ooo ja tez zazdroszcze hihi a moze to pedal pod przykrywka? ;-) nie no sorry, zartuje ;D

ojojojoj jakie niskie poczucie wartości zalatuje tu na kilometry :P

Mój też się nie ogląda" a zasłaniasz mu oczy jak idzie jakas fajna dziunia w mini przez miasto czy raczej on sam od siebie akurat wiąże wtedy sznurówki :P a może ucieka w bramę ? :P