Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

z czym bitki beda pasowały?

Polecane posty

Gość aa...

mam ogórki kiszone czy mogą byc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość okkraglinkaa
ogórek kiszony albo mizeria :) poza tym pamiętaj żeby wpakować do bitek dużo suszonych grzybów, dają mega aromat. no a do tego klasycznie - gotowane ziemniaczki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karolne
fajnie, ze taki temat, ja tez robie bitki pierwszy raz i nie wiem czy podlac wodą tak by przykryc te bitki czy daje sie odrobinę?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karolne
i jeszcze czy pod koniec duszenia nadal ma byc sporo podlane woda?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość muńkka..
Moja rada moze wydac sie dziwna, ale... ja zawsze staram sie kazde mieso na poczatku smazenia troche przypalic - a pozniej dusic z dodatkiem lyzeczki czerwonej papryki - wtedy jest piekny brazowy sos.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z kluskami śląskimi i ogórkiem
kiszonym ;) mniam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aleosochosi
kapusta pekińska lub kiszona. A kluski śląskie zajebisty pomyśl! Jutro zrobie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dziwie sie ze nikt nie napisal
z buraczkami i mlodymi ziemniaczkami :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×