Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatobymchciaałała

CO CHCIELIBYŚCIE POTRAFIĆ, nauczyć się? Języka, gry na instrumencie?

Polecane posty

Gość jatobymchciaałała

ja robie listę:p U mnie to jest np. Grać na gitarze Zrobić szpagat Nauczyć się dobrze mówić w obcym języku Nauczyć się pływać na desce A u was?;> Jest coś co chcielibyście potrafić? :> Robić?

Gość jatobymchciaałała
nic?

Gość ja powiem tyle---
1) być perfekcyjna w pewnej paranormalnej umiejętności 2) być przedsiębiorcza 3) być samodzielna, mądra 4) umieć nawiązywać pozytywne relacje z ludźmi (+nie być na nizinie w relacjach społecznych) 5) języki obce też warto znać; w ogóle dużo warto wiedzieć :p

Gość NostromoN
1.) posiadac umiejetnosc teleportacji 2.) czytac w cudzych myslach 3.) rozwikłac zagadke czarnej dziury

Gość jatobymchciaałała
Levviatan to napisz;d Ciekawa jestem:P

Ja gram na gitarze ale kiedy bym chciala na perkusji. Jesli chodzi o jezyk to zabieram sie na angielski:-)

no cóż najpierw to pływać, tańczyć i zrobić prawko kategorii A do tego programować w php i javie ale mam do tego słomiany zapał ;]

Gość nie spieeeee
nauczyc sie plywac nauczyc sie tanczyc nauczyc sie niemieckiego, hiszpanskiego, chinskiego zrobic prawo jazdy nauczyc sie grac na skrzypcach i gitarze klasycznej

Gość nie spieeeee
i pewnie nigdy tego nie zrobie....................:(

Gość nmbguf87df8d8
1. W końcu nauczyć się perfekt niemieckiego- uczyłam się 9 lat, ale ciągle na podstawowym poziomie w szkołach, a na prywtane nie miałam kasy. 2. Zdobyć ciekawą, dobrze płatną pracę. 2.5 tysia netto by mnie satysfakcjonowały :D

[zgłoś do usunięcia] nmbguf87df8d8 1. W końcu nauczyć się perfekt niemieckiego- uczyłam się 9 lat, ale ciągle na podstawowym poziomie w szkołach, a na prywtane nie miałam kasy. Nie wiem czy cie tym pociesze ale ja po 8 latach nauki nie umialam skleic 3 zdan poprawnie. Dopiero w DE nauczylam sie :-) Teraz chce zabrac sie za ang i zaawansowany kurs tanca jak znajde czas...

Gość ajajajajajjafds
co to jest DE? :> a nie wiecie gdzie można zrobić kurs krawiecki?

Gość kitty cat
DE = Deutschland (nie wiem czy dobrze napisane) = Niemcy :) Ja bym chciała: 1. zrobić prawko na motor 2. mówic PERFECT po hiszpańsku (na razie mówię średnio) 3. mówić PERFECT po angielsku (mówię płynnie, ale brak mi "specjalistycznego" słownictwa) 4. znac krav magę (na razie znam thai-boxing, trenowałam 2 lata) 5. być mega rozciągnięta (na razie jestem... średnio, ale nie jest źle :)) 6. I najważniejsze... chciałabym mieć dobre podejście do jedzenia, bo na razie mam bulimię/obżeram się kompulsywnie i jestem uzależniona od "oczyszczania" swoich jelit... Takie moje małe marzenia....

Gość kitty cat
Kurs krawiecki? Najłatwiejszy sposób: wpisanie w google "kurs krawiecki" i już pojawiają się możliwości :)

Gość kitty cat\
Jeszcze jedno dodam.. Chyba najważniejsze Chciałabym siebie pokochać, pokochac zycie i brać z niego to, co najlepsze :) :) :)