Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

W ogólnym znaczeniu tolerancja to otwarte, obiektywne i szanujące podejście wobec wszelkich postaw i cech drugiego człowieka które można uznać za obce czy inne od własnych. W społecznym, kulturowym i religijnym znaczeniu tolerancja i tolerowanie są słowami używanymi do opisu postaw które są „tolerancyjne (czy też szanujące) wobec praktyk czy przynależności grupowych, które mogą być dezaprobowane przez tych, co są w większości.

Gość piotrus panem
BEATRYCZE jestes lesbijka ?

Tolerancja jest to gotowość przyznania przedstawicielowi innego światopoglądu tej samej dozy inteligencji i dobrej woli, co sobie. autor: Karl Rahner

Możemy szanować człowieka, dlatego że jest od nas odmienny, i możemy go rozumieć, ponieważ jest nam równy. autor: Karel apek

piotrus panem BEATRYCZE jestes lesbijka ? ----------------------------------- to pytanie nie dotyczy tematu a z drugiej strony skąd taki pomysł mam rodzine męża dziecko wiec nie jestem:)

Gość piotrus panem
Zmieniłaś orientacje seksualna pod wpływem kart ?

Gość KAROLKA:)
karolina 211089 czy w najbliższym czasie będe mieć dzieci?

Gość essenessen
Hej poradzcie mi coś proszę. Nie jadłam chipsów od 5 lat a dzisiaj naszła mnie straszna ochota. Znacie jakieś dobre chipsy?? Bo wybór duży smakow, a ja sie nie znam... Jakie kupić, by zjeść a nie wyrzucić?

Gość książę bzik
to nie Ty ta wróżka "stara Beatrycze"

miło Ciebie widzieć🌻 ale jak się dowiedzą Panny to zamęcza Ciebie pytaniami o Księcia z bajki!!!!!! pamietam co sie działo jak wróżyłaś to te same osoby zadawały te same pytania pare razy!

ja wiem, że inni na uczuciowym to jaja ale wiesz, musze się czymś popocieszać

widzicie kilka lat temu szczerze rzetelnie tutaj wrózyłam jak zostałam za to potraktowana kazdy wie (starzy uzytkownicy)

nadal zajmuje sie ezo ale tutaj nie zamierzam wróżyc powód ? wystarczy poczytac pewne wpisy wyzej

ludzie od wieków chcieli znac przyszłosc i od wieków korzystali ,korzystaja i będa korzystać z wrózek :) Czy to sie komuś podoba czy tez nie

A ci co tak krtykują często sami mają nieczyste sumienia wiec by inch niecne intencje nie zostały ujawnione to co robią ? krtykuja takie osoby to proste ktos o czystych intencjach nie obawia sie wrózek jasnowidzów itp bo on wie ze nie ma nic na sumieniu i tam samym nie ma sie co bac ze jakies brudy wyjdą na jaw

w sumie jestem tak zakręcona, mam milion myśli naraz, ze nawet nie wiem czy powinnam sobie wróżyć ja Cię rozumiem, że kafe to nie jest dobre miejsce na wróżby gdybym miała więcej kasy skorzystałabym nawet z Twojej porady, weszłam na stronę, poczytałam, ale jest jak jest piszesz fajnie, ciekawie, będę tu czasem zaglądać

i o to chodzi dzięki za wyjaśnienia fajna jesteś jako osoba, a czy tam wróżysz skutecznie czy nie- nieważne i tak póki co jestem bez kasy pozdrawiam

coś z internetu Kościół nie akceptuje wróżek Autorem tekstu jest Aleksandra Zumkowska-Pawłowicz 2011-07-09 Księża nie mają wątpliwości korzystanie z usług wróżbitów to nie tylko grzech, ale i jednocześnie wielkie niebezpieczeństwo. Magia jest poważnym wystąpieniem przeciwko Bogu, a także przejściem na stronę Złego. Jednak wiele osób wierzących chętnie korzysta z usług wróżek, mimo wyraźnych zakazów księży. Kościół odrzuca magię Chrześcijanizm odrzuca wszelkie formy kultu przedmiotów związanych z magią. Jest bardzo nieprzychylnie nastawiony do prób przewidywania przyszłości i zmiany losu. Tylko Bóg może wiedzieć, co nas spotka, jedynie on może wpłynąć na ludzkie dzieje. Próba ingerencji w boskie plany to ciężki grzech wystąpienia przeciwko najwyższemu. Przecież od setek lat czarownice były przez kościół zwalczane, tak samo wszelkie oznaki kultu innych, niż chrześcijańskich, religii. Tak jest i dziś praktykowanie magii jest grzechem. Dlaczego więc tak wiele wróżek powołuje się na Boga i twierdzą, że regularnie modlą się, a nawet chodzą na msze święte?

Dlaczego tak sie dzieje ? popierwsze magia i wrózbiarstwo to zasadnicza róznica po drugie kosciół a raczej jego przedstawiciele sa nie wprzadku wiec by ukryc ich niecne postepowanie krtykują takie osoby by ich złe czynny nie wyszły na jaw nie rozumiecie tego???? kolejna rzecz co was dziwi ze wrózka sie modli? jesli nie wzywa szatana itp jak to twierdza ci którym brak wiedzy to co w tym dziwnego po prostu wierzy w boga i sie modli i juz

Gość wróżę z tarota od dawna
Beatrycze, napisz proszę - czy masz jakiś swój sposób na ustalanie czasu w rozkładzie? Kurczę, tak ładnie wychodzą mi rozkłady, nieźle je interpretuję, sprawdzalność swoich wróżb mam naprawdę wysoką, ale czas - ni w ząb nie potrafię go pojąć, nie umiem go określić, połowa przypadków się kompletnie nie sprawdza.. Co sądzisz? Pytam jako starszą koleżankę po fachu, gdybyś mogła odpowiedzieć byłabym Ci ogromnie wdzięczna :) A może taka moja uroda, że przepowiadanie czasu nie leży w moich kartach? :)

Gość KONTRABANDA
samo powoływanie się na Boga a nawet mówienie ,ze się w Niego wierzy nie powoduje ,ze tak jest . Prawdziwa wiara , oparta na Piśmie Świętym odrzuca wszelkie praktyki " magiczne " , spirytystyczne , okultystyczne i wszystkie inne mające za podstawę świat duchów . (10) Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; (11) nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. (12) Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. (13) Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu swemu. (Ks. Powt. Prawa 18:7-13, Biblia Tysiąclecia)

Gość KONTRABANDA
jesli nie wzywa szatana itp jak to twierdza ci którym brak wiedzy to co w tym dziwnego po prostu wierzy w boga i sie modli i juz jednym słowem każdy kto nie wzywa szatana - wierzy w Boga ?