Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

mama alkoholiczka :(

Polecane posty

"córka rybaka010 najchętniej wysłalibyśmy ją na leczenie! Przymusowe! Ojciec wspominał ale jest za miękki by to zrobić...wysłać swoją żonę tam... " zapytaj tatę, czy by chciał swoją żonę taką jak kiedyś była....jeśli bedzie chciał to odda ją na leczenie a z dominikiem nie dyskutuj...przecież wiesz że to nie prawda co pisze...szkoda czasu i nerwów

pamiętaj dominiku...co komu dasz....to do ciebie wróci podwójnie. Nie wiesz jak ułoży ci się twoje zycie....ja ci życzę powodzenia

''Dominik - g... wiesz o życiu...... '' Gówno wiem o życiu bo nie pozwoliłem się tak upodlić zeby zostać alkoholikiem?

Gość She...is...
Dla mnie jesteś gówniarzem szukającym imprez i innych tego typu zabaw... Nie każdy alkoholik to dno, to właśnie najczęściej są ludzie, którzy bardzo duzo w zyciu osiagnęli. Ale co Ty mozesz o tym wiedzieć...

Gość She...is...
Ajven - gratuluję silnej woli

She...is... ja dziecko w przeciwieństwie do ciebie, i innych obszczymurów walcze z przeciwnościami losu na trzeźwo, nikogo nie ranię, nikomu nie robię krzywdy. A te ścierwa wolą chlac niż normalnie żyć. I jeszcze nazywają to chorobą... smiechu warte.

"She...is... Ajven - gratuluję silnej woli" ja nie mam silnej woli:D... dzięki silnej woli piłem:)

Dlatego jestem absolutnie przeciwko pomaganiu takim ludziom, mają to na co sobie sami zasłużyli, sami dobrowolnie i świadomie znaleźli się w takiej sytuacji. Takich ludzi powinno się przymusowo zabijać dla dobra ogółu, żeby nie krzywdzili innych.

Gość She...is...
... o czym najbardziej dobitnie świadczy Twoja stopka.....

She...is... czy nie widzisz ze dyskusja z tym debilem nie ma zadnego sensu?:o:)

She...is.. kochana dziekuję, że tu napisałaś. Gdy czytałam twoją historię aż łza zakręciła mi sie w oku. To okropne. To cud, że się trzymasz. Tak bardzo ci życzę żeby twój tato przestał pić. Wtedy skończa się wasze problemy. U mnie też jest tak że mamę wszyscy szanują, lubią... pracuje w biurze. ukrywamy tę chorobę przed ludzmi...nieliczni wiedza o tym, że mama pije. Najbliższa rodzina i osoby które sie domyslają. Czasem brak mi sił jak tobie, np teraz cała się trzęse, czekam na mamę która mi przysiegła że przestanie pić. czekam i boje się. Kocham ją całym sercem i chcę dla niej jak najlepiej. Może to naiwne ale mam nadzieję, że dzis nie będzie pić.

no a co ma pisać?....dzieki temu co ma w stopce....bo to chyba mu robią...zgorzkniał chłopiec

twoja matka ma cię w dupie. dobrze, cieszę się za to, że twoja nie ma cię w dupie. ja moja i tak kocham nawet jeśli ma mnie w dupie :)

Ajven debilem to ty jesteś. Przez ten czas który ty chlałeś ja pracowałem, zarabialem pieniadze, budowałem dom. A ty leżałeś jak śmieć.

córka rybaka010 będzieicie się tak dlaej cackac z chora mamusią to niedługo was całkiem psychicznie wykończy. Ją trzeba wypierdolić z domu zeby zrozumiała.

dominik dla mnie większą wartość ma człowiek który pił i uwolnił sie od nałogu niż ten , który pracuje, zarabia i się buduje a przede wszystkim jest zgorzkniały i pełen nienawiści dla innych

córka rybaka010 skoro tak uważasz to dlaczego jesteś nieśmiała, smutna, wycofana spolęcznie? Twoja matka się do tego przyczynila. Ja nie jestem zgorzkniały, pomagam innym ale tylko tym ktorzy na to zaslugują, tym którzy znaleźli się w cieżkiej sytuacji z nie swojej winy. Natomiast alkoholików rozgniatam butem.

Nawet pomagam finasowo schroniskom dla zwierząt, a na ośrodki walczące z alkoholizmem zrzucilbym bombe.

oj skrzywdził cię ktoś...skrzywdził pisz co chcesz...mnie to nie rusza:) serdecznie cie pozdrawiam🌼

Jestem jaka jestem. Z pewnością nie obwiniam za to nikogo, matki... moge winic siebie, że zawsze uciekałam od ludzi i sama przyczyniłam się na to jaki jest mój charakter. Świat byłby smutny gdyby wszyscy byli tak pewni siebie jak ty.

Aha czyli zwierzeta dla ciebie sa ważniejsze niż ludzie? To dobrze ze pomagasz zwierzakom ale mowiac ze zrzucilbys bombe na osrodki pomocy alkoholikom.... no wybacz ale to jest żenujace

Podziękuj mamusi za to ze wolala sie napić i umrzeć młodo na marskość wątroby niż żyć i na przyklad pomagać w opiece na wnukami.

Ludziom też pomagam, w moim bloku jedna klatka jest przystosowana dla osób niepelnosprawnych. I zdarzyło mi się jednego sąsiada podwieźć parokrotnie do lekarza, na zakupy itd. Ja mu pomagam bo mimo że przeżyl tragedie to ejst trzeźwy i pracuje.