Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna pytający

Dlaczego zaproszenie na kawę dla kobiet nie oznacza zaproszenia tylko

Polecane posty

mnie nawet jak kolezanka zapraszala to nei chciala zebym ja placila, a co dopiero facet (co innego gdy idizemy we dwie gdzies spontanicznie)

" Jak ja jadę z przyjaciółmi gdzieś, to nikt nie mówi że mnie tam zaprasza, tylko pyta się czy chce się przyłączyć. I oczywiste jest, że nie jest to grupa "jeden facet" " dokładnie :D

Gość Rozróżnijcie....
Zawsze możesz sobie zaprosić "panią do towarzystwa" - masz takie agencje :P. A nie normalnym dziewczynom zabierasz czas... i jeszcze rźniesz głupa, że zapraszasz choć nie zapraszasz. Normalna dziewczyna nie pojedzie z samym facetem na weekend, aby tam gawędzić o niczym i jeszcze płacić za siebie. Tylko im reputacje psujesz. Bo nikt nie uwierzy, że dziewczyna jedzie z jednym facetem aby weekend spędzić w muzeum i omawiać eksponaty.

Gość życiowy problem prawiczka
kobiety przeciez i tak nigdzie nie chodza a trzeba je zapraszać, dlatego nic dziwnego, że tak się tu oburzają i wymagają od kolegów sponsoringu :classic_cool:

Gość nononoona
Własnie jasli zapraszasz tylko jedną dziewczyne i jestescie tylko we dwoje to jasne jak slonce ze to nie jest czysto kolezenskie, jak wiecej osob to wtedy norma ze to wypad po kolezensku i kazdy placi za siebie.

Gość Rozróżnijcie....
Jak ja zapraszam, to też nie podliczam co kto zjadł i rachuneczki przy drzwiach nie czekają. :P

Gość nononoona
Rozróżnijcie.... dobrze gadasz. Bo on pewnie mowi chodz kumpela pojedziemy na weekend porozmawiamy o sensie istnienia, zastanowimy sie wspólnie nad egzystencją itp.

Gość Rozróżnijcie....
Swoją drogą to ciekawe, że te laski zapraszasz pojedyńczo... Skoro tak lubisz je i tylko koleżanki, to dlaczego to nie wypady koleżeńskie grupowe? Ty i tabun dziewczyn... Dla mnie to jednoznaczne... liczysz też na darmowy seks koleżeński. :O

Gość nononoona
Bo to pewnie taki koles co szuka tej swojej wlasciwej i nie moze jej znalesc. Chciałby zabrac na randke zeby sobie podupczyc, wyprobowac itp. a tu kasy nie ma.

Gość nononoona
pewnie to sa kolezanki w sensie poznałem je na portalu e-darlin lub sympatia.pl

Gość Rozróżnijcie....
Tyle "koleżanek" i tyle weekendów... :P

Gość Rozróżnijcie....
A one nie chcą płacić... noooo...:P