Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheri21

Dieta South Beach (Plaz Poludniowych)

Polecane posty

Gość Cheri21

Dieta South Beach. Bardzo duzo o niej czytalam ale nikt z moich znajomych, czy rodziny nie probowal jej , wiec chcialabym sie dowiedziec co nieco o jej skutecznosci czy tez nie. Jak na was zadzialala? Czy zrzucilyscie/iscie zbedne kilogramy ? Wystepowywaly efekty uboczne ? Czy w przecigau dwoch tygodni fazy 1 mozna zrzucic do 6 kg ??? Czy ktos z was w ogole stosowal ta diete ?? Bede wdzieczna za odpowiedz :) !!!

Witaj serdecznie!!! Jestem caly cza na sb,przeszlam 1 f sb i na niej schudlam 5kilo.Na 2 fazie tez mi ubylo chyba 3,potem troszke podjadalam i znowu bylam na 1.Ta dietka to super sprawa i staram sie caly czas tak odzywiac.Sa nietety co jakis czas wpadki.Jestem na topiku"Justus" tam sa przerozne przepisy (na samym poczatku watku)ale ostatnio watek sie troche popsul.Jesli wiec chcesz utrzymac ten topik na dluzej chetnie do ciebie przylacze!

Gość ytyu7
kurwa! po co zakladac nowy temat jak jest juz z 30 o tej diecie

osobiscie nie probowalam sie na tej diecei odchudzac, ale czytalam ksiazke i uwazam, ze to bardzo dobry sposob na zdrowe odzywianie i zdrowe chudniecie. jedyne co mialabym do zarzucenia, to propagowanie paru bardzo niezdrowych rzeczy, jak slodzik, czy margaryna, ale to male piwo. ta ksiazka w ogole swietnie tlumaczy zawilosci procesow trawienno-metabolicznych, ze czlowiek jest w stanie to jakos calosciowo ogarnac i jak cos je, to wie dlaczego i co to jedzenie spowoduje w organizmie :)

Witam Cie-slodzik faktycznie nie zdrowy.ale sa sublemety zastepcze i duzo zdrowsze takie jak "stevia" OO margarynie w tej diecie nigdy nie slyszalam,ale moze cos przgapilam. Czy mamrozumiec ,ze sie do na sprzylaczasz,czy tylko warazilas swoja wiedze i opinie???

ja bardzo chetnie bym sobie z wami pogawedzila :) ale co do dietowania, to na razie nie jestem gotowa na faze nr. 1 :o pare razy obiecywalam sobie, ze chociaz 2 moznaby pocwiczyc, ale nie potrafie odzegnac sie od chlebusia, makaronu, a szczegolnie kartofelkow :D poza tym prowadze kuchnie dla 2 osob, wiec jem rzeczy, ktorych sama moze bym i nie jadla (oraz nie pila :P), gdyby nie upodobania mojego lubego, a takze moje lenistwo, no bo najlatwiej zrobic kanapke, danie makaronowe itp... jesli chodzi o margaryne, to polaca ta dieta margaryne zamiast masla, ale to glownie ze wzgl. na problemy sercowe pacjentow, dla ktorych agatson ja ulozyl.

Witam Cie kochana Milusiu!!!! Jak milo ujrzec znajoma "twarz" W sumie to caly czas pisze na tamtym topiku sb,ale porobila sie tam niezle rzeczy .Moze juz zadlugo juzisnieje tamten topik?a moze cos innego,W kazdym razie mozna zaczac wszystko od nowa i z nowymi koezankami! Zjadlam dzisiaj; sniadanko-2 jaj na miekko 3 male ogorki konserwowe zawiniete w szynke drobiowa.kawe przekaska-poll twarozku z przyprawami obiad -kalafior(nietety znowu z jajem) przekaska-pomidor i 2 pol twarozku kolacja-papryka czerwona nadziewana tunczykiem z puszki z cebulka,odrobina majonezu odtl. Jak ci idzie Miluska???

mi 1 dzień zleciał wzorowo :) śniadanie serek wiejski lekki, 2 łyżki słonecznika, kawa z mlekiem, obiad jajecznica z 2 jajek i cebulą, przekąska pomidor z cebulą, kolacja twaróg chudy ze słodzikiem, kawa z mlekiem, przekąska pomidor :) jutro na obiad będzie kalafior z jajem jak dziś u Ciebie paseczki ;)

Milusia-zrobilam sobie nowa stopke,bardzo zreszta aktualna,odbiega niestety troche od tamtej::(,a szkoda:(:(:( Musze to szybko poprawic i zmienic!!!!

Ja byłam na czymś podobnym tyle, że jadłam bardzo mało kcal i schudłam. Dużo osób bardzo chwali dietę SB, więc musi działać. W sumie ona jest bardzo zdrowa. Dużo warzyw, mało tłuszczów więc musi być skuteczna.

Witam sobotnio i porannia:) Witam nowe kumpele! Wyjezdzam na Wochenende i melduje sie w poniedzialek,jak sie uuda to w niedziele. Pozdrawiam,papa

Witam dziewczyny poniedzialkowo!!! Tak ja mowilam,przyjwchalismy wczoraj.Troche wypoczelam,ale tez mialam duzo pracy fizycnej ,no jak ro na dzialce.Cieszy mnie to ,bo zawsze jakies zrzucanie tluszczyku. Na wajezdzie trzymalam sie dietki,ale byly to przewaznie suchy prowiant. Dziejsze sniadanie-2 jJ NA MIEKKO;"2 chrupkie pieczywka i kawa. Pozdrawiam i zacze milego dzionka!

Gość nowa na plazy
hej, przyjmiecie mnie pod swoje skrzydełka , od wczoraj jestem plażowiczką jak wy to mówicie 1 FAZA ,nie mam kompletnie pomysłu na jutrzejszy obiad , niestety pracuje i nie mogę obie pozwolić na coś ciepłego w pracy ,mam plan na jutro zerkniecie czy jest ok śniadanie 2 jajka na miękko , jeden pomidor , kawa [ nie wiem czy mogę ,ale to kawa zwykła czarna ,nie żadna bezkofeinowa można ?] przekąska 2 ,jaka faszerowane z pieczarkami i natka pietruszki i majonezem light przekąska 2 ,garść orzechów obiadokolacja no właśnie co , może byc filet z pandy i suruwka z kiszonej kapusty ,jak tak to jak to przyrządzić kurde dziewczyny ciężko mi bez słodkości wytrzymać ale dam rade ,zawzięłam sie i dam rade !!!!!!!!! moja obecna waga 62 kg mój cel to 52

Gość kgcdcb
Przeciez autorka nie skladala deklaracji ze tu bedzie zadala tylko pytanoe

Gość ko,jxbcb
panda jest niezdrowa tyle sie o tym pisze i mowi