Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Wczoraj widziałem na plaży Murzyna

Polecane posty

I siłą rzeczy spojrzałem się na jego krocze ... oni chyba naprawdę mają rozmiary XXL. I miał taką drobną dziewczynę, pewnie biedaczka chodzi codziennie obolała.

Murzyni są najniżej w mojej osobistej hierarchii rasowej. Im wydaje się, że są królami przez to, że mają wielkie penisy, a tak naprawdę to zaborczy, zboczeni faszyści, gorsi nawet od turków.

Gość 323213
a jego dziewczyna byla czarna czy biała?

Jak biała dziewczyna może puszczać się z murzynem . . . Przecież to wynaturzenie :o

no nie ale na to wyglada ze czarno skury facet ma duza pale i jeszcze na dodatek drobna ladna dziewczyne na dodatek biala i przemawia przez ciebie zazdrosc ze ma duzego widocznie ty nie masz sie czym pochwalic i z dlatego zalozyles ten temat:) bez obrazy

Ja wcale mu nie zazdroszczę. Co prawda sam mam 11 cm, ale wolę to, niż gdybym miał być murzynem z wielką pałą.

Gość erawqc
Ale przecież taki czarny to jak małpa troche nie? ja widzialem murzynke ostatnio, ale takie cos to mi sie nie podoba. Brzydziłbym sie

Podejrzewam, że ten Murzyn ma większego w spoczynku niż ja we wzwodzie. Ale nie chce po nim jechać, tylko zastanawia mnie jak dziewczyna (wątpie czy miała 160 cm) wytrzymuje seks z nim.

jak ma duzego az tak mocno to do konca nawet nie wejdzie w nia. ale na poczatku napewno ja bolalo i to mocno po czasie sie przyzwyczaja