Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ja22

Czy ktoś pokocha kiedyś brzydkiego chłopaka?

Polecane posty

Gość Brzydki ja22
Jestem z powrotem przepraszam za ta ciszę cóż widzę że mój temat stał się towarzyską polemika..tak racja-to moja wina że mam brzydka twarz tak?!poza tym sory-szczupły wysoki człowiek to człowiek słoń?no sory..jeśli ktoś chce mnie poznać to proszę napisać na mego maila sebkas@onet.eu pisanie o mniej atrakcyjnych dziewczynach słowami-sierotka jeśt nie fair..żegnam

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtrt
Jeśli oprócz tego że jesteś brzydki, jestes takze jak mówisz - opiekunczy to moze znajdż sobie niewidoma dziewczynę. One nigdy nie patrza na wygląd bo nie maja takiej mozliwości. Są specjalne portale randkowe dla niepełnosprawnych. Tam szukaj. Powodzenia.

Gość onawi
jesli jestes brzydki i masz dlugie wlosy zeby zaslonic co nieco to nie masz szans ,jesli natomiast krociutkie i jakies fajne ciuchy to zawsze kogos znajdziesz,jestes w takim wieku ze dziewczyna patrza na wyglad za kilka lat to sie zmieni i jeszcze jedno,wiecej pewnosci siebie i mniej narzekania ze jestm brzydki,laski lubia chlopa z jajami a nie pizde....

Gość ecie pecie co powiecie
Ja mam brzydkiego męża i bardzo go kocham :D także jest nadzieja :D A zaraz urodzę mu synka, ciekawe,czy też będzie taki potworek hehe :D

Gość Za pare lat się zmmieni
autorze wygląd będzie na 2 miejscu a na 1 będzie pieniądz kobiety tylko te 2 rzeczy cenią i kochają w życiu.

Brzydki ja22, masz dopiero 22 lata całe życie przed Tobą. Kobiety tak naprawdę nie chcę tylko przystojniaków, ważne ,aby mężczyzna był uczciwy, troskliwy, miał dobre serce itd. Uroda zewnętrzna to nie wszystko, ważne jest też co masz "w środku". Wygląd powszednieje. Uwierz mi, kobiety to nie tylko materialistki, które szukają przystojniaków. Nie wiem dlaczego pokutuje taki pogląd? To ,ze ileś tam kobiet tak myśli, nie oznacza ,ze wszystkie lecą tylko na kasę i wygląd. Tylko nie uciekaj od ludzi, od towarzystwa kobiet, pozwól ,aby one Ciebie mogły poznać.:)

Gość ahahahac
przestań pieprzyć, jak baba i weź się w garść chłopie ...

Gość wygląd i kasa się liczy dla
kobiet. Jak nie masz wyglądu to zdobądź kasę.

Gość kobiety nie patrzą na
wzrost tylko na twarz :O

Gość idź włóż głowę w grotę
surona i nie nudź. Większośc facetów ma koło 175 i jakoś nie mają problemu z dziewczynami

to chyba ty nie żyjesz w polsce albo jesteś gimbusem i pochodzisz z pokolenia hodowanego na sterydowych kurczakach z biedronki. Dla reszty liczy się twarz a wzrost tyle żeby facet był przynajmniej równy.

Średni wzrost mężczyzn w Polsce wynosi 177 cm z 6 cm odchyleniem standardowym. Co jasno mówi, że większość mężczyzn jest w przedziale 171 - 183 cm.

Gość Jak kobieta założy szpilki
to trzeba mieć co najmniej 190cm wzrostu.

Gość 18 letnich maturzystów
chyba w 2008 :P

Gość landrynaaa
Wzrost wzrostem ale facjata najważniejsza :)

Gość Brzydki ja22
Czy przeczyta ten temat jakąś wartościową ale nieatrakcyjna dla innych dziewczyna która również pragnie być kochana szanowana czuć że jeśt dla kogoś całym światem?

Gość spocony marjan z wąsem
Tak jak ktoś napisał wyżej dla kobiet liczy się WYGLĄD i KASA. Tak było,jest i będzie!

Gość Brzydki ja22
Czy naprawdę nie ma szczęśliwych związków on brzydki ale ona i tak go kocha?mimo wszystko?

Gość ja484
moze nie jestes brzydki? ja np mimo ze jestem ladna lubie chlopakow ktorzy odbiegaja od powszechnego kanonu piękna, lubie twarz bardziej chlopiecą i wzrost to od 162-170, więksi mi sie nie podobaja. i wogole nie podobaja mi sie z twarzy typowi przystojniacy

Gość ojnnnhaa5yrt
dlaczego ciągle podszywasz się pod Sebastiana? Przestań. On teraz walczy o życie-jesteś bez serca.

Gość ja484
np zupelnie nie podoba mi sie enrique iglesias czy brat pitt

Gość ojnnnhaa5yrt
Nie nakręcajcie tego prosze. ja znam Sebastiana, ten adres poczty jest nieaktywny-Sebastian usunął konto kiedy dowiedział się że ktoś za niego się podszywa...