Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ja22

Czy ktoś pokocha kiedyś brzydkiego chłopaka?

Polecane posty

Gość asfoihegioah
"jestes w takim wieku ze dziewczyna patrza na wyglad za kilka lat to sie zmieni" hahahah beka ;D za kilka lat stare panny z braku laku sie za TOba beda ogladac ;D stary olej takie kurwy. sam jestem bardzo brzydki, ale ja juz to zaakceptowalem i dobrze mi z tym ;D rozwijaj sie, spelniaj marzenia, rob cos co jest przyjemne. i pamietaj ze skoro teraz sie TOba zadna nie interesuje, to za te pare lat je tez olewaj. zycie moze byc piekne bez nich :)

Gość ...anna
hej autorze jestes tam jeszcze?

Gość ...anna
jesli chcesz pogadac napisz zuza-j@wp.pl

Gość Dżennifer
moze nie pomoze,mozw poprostu szuka wartosciowego chlopaka..... asfoihegioah........zgadzam sie calkowicie,tez kiedys bylam brzydka i mna poniewierali,nieszczesliwa milosc itd.....na dzien dzisiejszy i po silowniach wyrobilam sylewtke i nie tylko ,faceci sie ogladaja ale ja ich olweam mam brzydkiego faceta i kazdy sie dziwi dlaczego z nim jestem

Gość ojnnnhaa5yrt
To było tak. Chłopak, który tu kiedyś pisał nie miał w domu internetu, więc pisał u kolegi... załozył dwa tematy na kafeterii że jest samotny i chciałby kogoś poznać. Kolega-skurwiel i idiota podłapał to i teraz ciągle zakłada beznadziejne tematy rzekomo które są autorstwem Sebastiana. a nie są. Sebastian obecnie walczy o życie. Zobacznie- nawet adres poczty która podaje ten idiota jest nieaktywny. Kiedy się odezwałam wczoraj ten ktoś się już nie pojawił, a ja chętnie bym sobie z nim porozmawiała, autorze wątku-zapraszam do rozmowy, czemu boisz się konfrontacji? Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że na to co robisz istnieją paragrafy a ip komputerów z których korzystasz łatwo jest wykryć??

Gość nigdy mnie nie poznajesz
mniej wazne jest to czy brzydki czy ladny, od tego jaki ma charakter jak ktos nie ma charakteru to i wyglad nic nie da

Gość Brzydki ja22
Mylisz mnie z kimś dziecko nie jestem sebastian poza tym musisz mylić adresy email

Gość Brzydki ja22
Dlaczego grozisz mi paragrafami dziecko skoro nic nie zrobiłem?

Gość ojnnnhaa5yrt
Z kogo robisz idiotę? na stronie nr 2 podałeś mail należący do Sebastiana-zresztą sama nazwa na to wskazuje, Sebastian ten mail zablokował. Ciągle piszesz to samo, tworzysz od roku nowe tematy. Nudzi Ci się? Ja Ci nie grożę-ja tylko informuję.

Gość ojnnnhaa5yrt
i nie pisz do mnie per "dziecko", bo to Ty zachowujesz się jak niedojrzały dzieciak.Współczuję Ci że nie masz innych lepszych rozrywek.

Gość Brzydki ja22
Ty tak obstajesz za nim skąd wiesz że podczas swego wyjazdu nie zdradzał cię na lewo i prawo jesteś głupia jeśli wierzysz ze on jeśt ci wierny a teraz co temu śmieciowi niby jeśt?widać szukasz pocieszenia skoro wchodzisz na takie tematy chętnie cię pociesze

Gość o rajciuu
Brzydki ja22 a ty byś pokochal brzydką dziewczynę??

Gość Brzydki ja22
Właśnie o takiej marzę choć dla mnie wszystkie są piękne co do dziewczyny która mi grozi-twój sebastian będzie miał sprawę ciążowa słyszałem że dziewczyna jeśt w 6miesiącu ciąży sory ale chyba robi cię na boku

Gość ojnnnhaa5yrt
czyli przyznałeś że się pod niego podszywasz... Wiesz co, nawet nie chce mi się tego komentować.

Gość ojnnnhaa5yrt
To masz nieaktualne informacje. I nie będę Ci pisać co mu dolega, bo tacyjak Ty...super jego "kolega" się tylko z tego mogą cieszyć. Ale on wyjdzie z tego .

Gość ojnnnhaa5yrt
piszesz że jesteś kulturalny i inteligentny a nazywasz kogoś śmieciem? To się chyba rozmija, nie sądzisz?

Gość Brzydki ja22
To jeśt mój mail i moje tematy nierozumiem dlaczego wciąż mnie atakujesz o tym pocieszaniu pisał jakiś podszyw myślisz że znajomość na odległość może się udać nie..on cię oszukiwał i zdradzał a ty go bronisz powinnas poznać ta dziewczynę może być zmieniła myślenie

Gość o rajciuu
Brzydki ja22 a ja moge sie założyc,ze jednak nie chciałbvyś mieć brzydkiej dziewczyny i nie zakochałbyś sie w brzydkiej. Wiele dziewcząt na twej drodze jest brzydkich,ale ty odgrywasz hrabiego i nawet na nie spojrzysz,wiec zostan sam z sobą ,bo myślę ,ze jestes niezbyt wartym człowiekiem.

Gość ojnnnhaa5yrt
To Ty chyba cierpisz na rozdwojenie jaźni. Podajesz mail-który należał do niego, jawnie przyznajesz się że podszywasz się , po czym dodajesz że Cię z kimś mylę i że to Twój temat.

Gość Brzydki ja22
Może poznamy się bliżej skarbie?napisz do mnie

Gość ojnnnhaa5yrt
Ja Cię nie straszę ani nie grożę. Tylko informuję-artykuł 216 KK ust 2 się kłania.

Gość o rajciuu
Brzydki 22 ja tylko sie wypowiadam na temat,a nie szukam znajomosci. Poza tym,nie potrzebuję faceta,bo go mam,a brzydkiego bym nie chciała :-)

Gość Brzydki ja22
Więc pilnuj lepiej swego pięknisia tylko później nie płacz jak cię będzie zdradzal szmato.a ty lepiej pilnuj swojego dawcy spermy bo inaczej przeszkole założ jak z nim chcesz być nara idiotki

Gość ojnnnhaa5yrt
Mnie taki ktoś jak Ty nie obrazi. Pokazałeś swoją prawdziwą twarz. Dziękuję-teraz mam dowody.

Gość .EdwarD Małysz
niestety masz lipe

Gość Dżaga_
Nie każdy miał szczęście urodzić się przystojny ale może akurat jesteście z tych o przeciętnej urodzie a wydaje wam się że jesteście brzydale?

Gość gość
nie

Gość gość
:(