Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ja22

Czy ktoś pokocha kiedyś brzydkiego chłopaka?

Polecane posty

pochwalę się nieskromnie, że na najnudniejszych lekcjach w liceum ogrywałam sporą część znajomych w remika- więc może coś w tym jest :classic_cool:

Moze nas kiedys jakas kobieta pokocha kto wie ja jestem takiej samej sytuacji tylko troche starszy pozdrawiam

"dlaczego od osób które mnie wogle nie znają którym nic nie zrobiłem wciąż słyszę-boże jaki paszczur jaki brzydal wstępny okropny potwór?" A co mają ci mówić gdy wyglądasz jak człowiek słoń? "dlaczego gdy mówię że chciałbym być kochany i mieć dziewczynę inni reagują na to z pogardliwym uśmiechem?" Bo nikt takich rzeczy nie opowiada w towarzystwie. "Przecież to nie jeśt moja wina jak wyglądam!" Oczywiście, że twoja. "Kiedys znajdzei sie dziewczyna ktora spojrzy głebiej i sie w Tobie zakocha!" A skąd to wiesz? :D

"Będzie kasa to i miłość się znajdzie" Zawsze się znajduje w takim przypadku.

no właśnie, czyż nie powtarza się na każdym kroku, że dvpy lubią $$? XD tak btw, powiedz mi, czy Twoja dziewczyna to ta kobieta, o której kiedyś pisałeś, że idziesz z nią na kurs tańca?

cóż, do września owszem dużo czasu. :P kto wie, czy meteor Cię nie trafi, albo nie zmienisz kobiety pobudzony nagłą pewnością siebie i płynącym z niej powodzeniem? :classic_cool:

nic tak nie uszczęśliwia kobiety jak spocony, falujący brzusio pokryty gęstym włosiem- masz rację cream. :classic_cool:

Frodo- studiuj zatem prognozy astronomiczne, może zdołasz się uchronić przed nadchodząca klęską. :P Co to obrośniętego bojlera to oczywiście , że na poważnie!! :P to jest tak niesamowicie pociągające, zwłaszcza jak trąci zapachem browaru- czy to nie jest rozumiane odgórnie? :classic_cool:🖐️

Przepraszam Frodo, nie chciałam Cię zasmucić. :( Twoja kobieta na pewno lubi lasy tropikalne- to jest najważniejsze. :classic_cool: tymczasem spadam, miłego dnia. ;)

Gość jusiawu
Może byś wstawił zdjęcie to byśmy Cie ocenili czyś taki Ty brzydki ha

mi sie nie podoba taka sylawtka i nigdy takiej miec nie bede ale panny takich uwiebiają nie wiem czemu , moze dlatego ze przy takim bearsiku czują sie bezpieczne naprawde trudno mi to ogarnąc zresztą nawet jak bys połaził po siłowniach to bearsa nie zobaczysz więc o czyms to tez swiadczy i nie wciskajcie mi ciemnoty ze pan typu bears ma super charakter i osobowosc

Gość Zygmunt z osiedla xxxvciolecia
Muszem siem odważyć i mam pewność że ciem pokocha ta jedna jedyna bo ja brzydki jestem jak nie wiem i mam żonem to na tyle by było ale nie łam siem!Zygmunt

Gość nie ma autora juz
a dlaczego autor zniknal?