Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MK Kaffee

Niektórzy ludzie mnie zadziwiają!

Polecane posty

Dobrze, że dałas mi 1%"nadziei":) W przeciwnieństwie do tak zacebgo grona jasnowidzów i geniuszy kafeteryjnych oraz wykształciuchów bez innego życia oprócz kafe,ja swoje posiadam>Dziękując za jakże cenne uwagi z których nie skorzystam:) udaję się do życai realnego. Do jegomościa z "nabiaułem" zwracam się, dziękując za nie udzielenie mi odpowiedzi i podkulenie ogona:D miracle-dzięki.1 % ludzi normalnych reprezentujesz Ty, poza tym to dno.:)

Gość pacz
ogol swojego i zobaczy ze tak jest przyjemniej jak cie piesci to moze sama dojdzie do tego ze tobie tez byloby milej bez włosow

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
"""nie jestem wrozem po prostu po sposobie w jaki piszesz, rozumujesz i jakie robisz bledy moge duzo wywnioskowac nie jestes profsjonalistka, raczej lapiesz tego typu prace jak zlecenie tej znajomej inaczej wiedzialabys od razu jak podejsc do sprawy""" DOKŁADNIE :)

Gość mxtstwu053859357
ja piernicze, ludzie tu nie chodzi o to czy ona jest tłumaczem , czy to umie , czy nie umie , czy rozumie , czy jest mądra czy też nie.... Kurcze nie można się po prostu odnieść do napisanego tematu? Ja wyraziłam swoją opinię i uważam, że autorka nie ma racji bo sama nie ustaliła warunków a teraz ma pretensje że ktoś jej nie zrozumiał. Jeśli jest inteligentna to sama wyciągnie wnioski i postara sie spojrzeć na sprawę obiektywnie. I więcej nie zrobi takiego błędu. Po co tu jakieś poboczne dywagacje i głupie kłótnie. Tyle w temacie. Pzdr.

Gość poli ana
to czy jest tlumaczem ma duzo do rzeczy bo jak umie 5 przez 10 to faktycznie tylko kawa by sie jej nalezALA :D

Gość wamdammm
Mk CAFE -zle rozegralas sprawe,nieprofesjonalnie.Pracuje w uslugach i najpierw wyceniam usluge .Klient zgadza sie albo nie .Nigdy klienta nie zaskakuje po fakcie nową wyceną.Najpierw wyceniamy ,potem działamy.W ten sposob tej kilientce dajesz szanse wybrania najkorzystniejszej oferty.

Gość Marek z marek hehe
zgadzam sie z kims wyzej. Moj kumpel tez robil dorywcze prace i jak mial podobne sytuacje to zawsze mowil "ee to taka robota dla znajomych znajomego , to wiadomo ze kasa bedzie zadna no ale skoro znajomy prosi to zrobie". Dla niektorych jest oczywiste ze jak cos po znajomosci to nie po cenach rynkowych.

:)

nie ma juz autorki a niektorzy sie podniecaja i produkuja. znaffcy wszystkiego i wszystkich.jak zawsze tu.jak ktos nie ma wlasnego zycia to pieprzy jak potluczony

Gość ale ten temat to na inny temat

Gość ale ten temat to na inny temat

Gość następny temat załóż o kupach
autorka podkuliła ogonek i uciekła :) koniec tematu

Gość kjjhbhvggcfxd
up

to ciekawe komu zalezy na podniesieniu tego marnego tematu :)

Gość zyxyxy zzzzz
ej Nowicki a co? nie ma autorki , to co , myślisz że umarła przed kompem czy się zdematerializowała?. Chciała znać opinie innych to nawet jutro może sobie poczytać. Jak się nie chcesz odnieść do tematu to masz misje nauczania innych :)

Gość wamdammm
A ty Nowicki co tu robisz?

Gość następny temat załóż o kupach
Nowicki*** nie ma juz autorki a niektorzy sie podniecaja i produkuja. znaffcy wszystkiego i wszystkich.jak zawsze tu.jak ktos nie ma wlasnego zycia to pieprzy jak potluczony no tak gówno spłukali ale smród pozostał :)

Gość nowickaaaa
nowicki pewnie ma cycki ...rozmiar D

Gość Księgowa z Krakowa
UP mam podobny prblem, może ktoś pomoże ?

najlepiej pisac o kupach wlasnie. ludzie nie da sie doglebnie doradzac, stwierdzac.ktos cos opisuje w kilku zdaniach, to jest tylko komp.nie mozna opisac dokladnie sytuacji,zadnej sytuacji.tu jest wszystko lakoniczne.nie znamy sie nikt nie jest w naszej skorze i nie da sie,urealnic tych topikow.

Gość Fiku Mikuuuuuu
Nowicki, a ty to kto ? mąż poszkodowanej ? :)

a to kto jest tu poszkodowany? jestem kochankiem, moze mnie zechcesz fikuu,znalazlas juz meza?chlechle

Gość kjhvbhjvghvgcv
up

Gość zyxyxy zzzzz
nowicki ale pojechałeś z dogłębną analizą, szok. Jak ktoś pisze na tym forum to chyba potrafi ogarnąć czy odpowiedzi tyczą się sytuacji w której się znajduje. Proste pytania, proste opinie. Ludzie chyba zdają sobie sprawę z tego gdzie piszą nie? Jakby chcieli opinii prawnika to by poszli do kancelarii.

Gość witeazojs
nowiski bola cie cycki ?

Ale ludzie sa, chciałam tylko sie poradzic a sie zucilicie jak szarancza nie wiem co z ludzmi sie dzieje, wierzulamze sa ok ale nie sa taka jesyem zawiedziona, zydzie zgadzam sie ztoba, klucilam sie ale sie zgadzam :(

Gość 11111333332222
aha, autorko bo ty chciałaś żeby Tobie przytaknęli a nie wyrazili swoją opinię. A to trzeba było tak od razu mówić, żeby pisali ci co się z Tobą zgadzają! Ale jednak też sie wypowiem NIE MASZ RACJI, TO TWOJ BŁĄD A NIE TEJ KOBIETY.