Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MK Kaffee

Niektórzy ludzie mnie zadziwiają!

Polecane posty

Gość Moderacja!!!
>Co polaczki potrafią, ty polaczko ?

Gość ertzzi90
mc cafe jestes nacpana czy z wyksztalceniem na bakier;) LOPATOLOGIA TO TEZ STUDIA:)

hahahaha najlepsze jest, kiedy Polacy wyzywaja innych Polaków od 'polaczków', przeciez t jeden naród ehhhh....dajcie spokój. Ile wy macie lat?

Gość Moderacja!!!
No to przcież to autorka z "polaczkami" wyjechała :) ładna wiocha.

Ja jestem Polką, ale nie gnoje ludzi. Polaczek ma to do siebie! Kiedyś broniłam tu na forum nas i kłóciłam się z Żydem. Ale miał chłop rację. Dziś przyznaję i sory, ale nie wiedziałam naprawdę, facet miałeś rację.

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Już lepiej pisała ta co 4 klasy tylko skończyła. Był tutaj temat.

Nie pisz dłuższego tekstu, bo cięzko zakumać o co biega :) pisz na raty :)

tak bredzą-dalej nie odpowiedziałas na moje pytanie, co to jest tan nabiłau-nie znalazłam tego nigdzie. Tak mądra jesteś przecież:D:P

wszystkie tematy na kafe koncza sie klotnia??? Ludzie nie potrafia uszanowac cudzego zdania. Autorka zalozyla temat, a ludzie zamiast wyrazic swoje zdanie, zgodzic sie lub nie, napisac, jak sami zachowaliby sie w takiej sytuacji, zaraz jada po autorce. Szkoda, ze ten schemat powtarza sie w kazdym temacie, a tak chcialoby sie porozmawiac na poziomie. To, ze ktos ma odmienne zdanie nie znaczy, ze ma wpadac w szal, ze kto inny ma odmienne...

MK Kaffee- Nooo przecież staram się pisać po twojemu to powinnaś rozumieć :)

miracle- a czego ty oczekujesz po kafeterii ? autorka chyba zadje sobie sparwę z tego na jakim forum zakłada temat. Jak chce poważnych odpowiedzi to niech idzie na wizaż lub inne forym na którym panują sztywne zasady.

Hahaha, myślałam ze coś lepszego wymlaskasz. Tak bedzą bo tak jedzą?:D Czyżbyś jadła proso? A raczej żarła?:D

Niech się cieszy bo przynajmnij temat się kręci, a tak to by padł jak mucha :P

Gość poli ana
MK KAFFE profesjonalistka to ty na pewno nie jestes. gdzie pracujesz? jak sie bierze jakas prace to sie ustala warunki od razu. powinnas przekazac siostrze ile to bedzie mniej wiecej kosztowac a siostra powinna dac znac tej kobiecie. a jak wszystkie zachowujecie sie jak potluczone we mgle to nie dziw ze wychodza takie historie ;)

Nie wiem dlaczego, zwracasz się do mnie jak do kobiety :)

Gość że tak zapytam :)
ile sobie policzyłaś za swoja pracę ? :)

Gość wheidfhw
jaki macie problem ze zrozumieniem sensu jej pierwszego posta? nie jesteście native polish?

miracle-No teraz sobie zdaję, za pomocą niejednej osoby:) Szkoda, że nie założyłam tematu np...o kupie?:D

-"No teraz sobie zdaję, za pomocą niejednej osoby" myślałam ze sie czepiaja a ja sama nie rozumie tego wpisu, można jasniej ? :)

Gość wheidfhw
no dobra tego ostatniego ja też nie. ten pierwszy zrozumiałam bo szybko przeczytałam i mózg nie wyłapał błędów XD

wheidfhw- Ludzie się skupili na formie, pierwszego postu, dlatego, że autorka, opisała się, jako osoba wykształcona, a jej wpis tego nie potwoerdził. Tak to rozumiem.

tak bredzą-"przynajmnij":D o takich języków to ja nie znam, są bardziej obce niż obce. O ile pytań:D Gdzie pracuję, ile zarabiam:) Dużo zarabiam, juz możecie się wściekać:). Skoro kobieta korzystała z tego typu usług, to powinna wiedzieć ile to kosztuje. A usługi świadczyła jej moja wspólniczka także. To dzięki nam zgarnie trochę grosza. I wie o tym doskonale.

Gość poli ana
mk kafe nie odpowiedzialas na moje pytania. i nie wsciekamy sie ze duzo zarabiasz, moze tak moze nie, moze ci sie tylko wydaje ze to duzo. na 99% nie jestes profesjonalistka.

poli ana-jak ja ci zazdroszczę twojego janowidztwa:P:D daj mi receptę, na 99% jesteś wróżem:D

Gość wheidfhw
"Skoro kobieta korzystała z tego typu usług, to powinna wiedzieć ile to kosztuje" LOL

Gość poli ana
"Skoro kobieta korzystała z tego typu usług, to powinna wiedzieć ile to kosztuje" a ja glupia myslalam, ze cena to zalezy od osoby czy firmy ktorej prace zlecisz. poza tym skoro to znajoma siostry moze myslala, ze to "troche po znajomosci" ;) i chyba nie napisalas wczesniej, ze juz korzystala z tego typu uslug..

Gość mxtstwu053859357
Szczerze mówiąc to wina Ciebie i Twojej siostry a nie tej kobiety. Ona przyszła , pewnie zapytała i traktowała to jako usługę po znajomości za którą da coś symbolicznego jak np. ta kawa i czekolada. To Wasza wina bo siostra powinna od razu powiedzieć, że to jest tłumaczenie za konkretną kwotę! i dogadać się co do opłaty. Nikt nie jest jasnowidzem, skoro nie poszła do profesjonalnego tłumacza tylko do siostry po znajomości to miała prawo myśleć że to nie za konkretną kasę. Pewnie kobieta teraz też ma do Was pretensje, może nie ma też kasy na to. Takie rzeczy trzeba ustalać a nie się potem dziwić że ktoś nie czyta w myślach!!!

Gość poli ana
mk kaffee nie jestem wrozem :D po prostu po sposobie w jaki piszesz, rozumujesz i jakie robisz bledy moge duzo wywnioskowac;) nie jestes profsjonalistka, raczej lapiesz tego typu prace jak zlecenie tej znajomej :) inaczej wiedzialabys od razu jak podejsc do sprawy

Gość poli ana
mxstsw wlasnie, zwykly rozsadek nakazuje rozumowac w ten sposob